januari 23, 2022

De buurman

Terwijl ik mijn koffiekopje wegzet en vanuit mijn keukenraam de straat in kijk zie ik een grijze auto optrekken. Achterin zitten twee kids. Het was al bijna donker buiten maar volgens mij keek de vrouw achter het stuur not amused. Mijn buurman zwaait nog een keer lafjes en draait zich om richting zijn huis. Onverhoopt maken we oogcontact. Ik voel me lichtelijk betrapt en geef een lullig zwaaitje. We hebben niet veel contact gehad het afgelopen jaar, we weten elkaars naam maar dat was het dan. Ze waren hier ruim een jaar geleden komen wonen. Hij werkte veel. Zij zat altijd thuis met de kids. Door de muren heen klonk week op week ruzie, schelden en schreeuwen. Mijn kinderen vroegen vaak aan me wat er aan de hand was bij de buren. Ik kon alleen maar zeggen dat ruzie maken in een huwelijk best normaal was. Een tijdje geleden hoorde één van mijn kinderen hen ruziën bij de voordeur. Twee weken later pakte ze haar spullen en vertrok, de scheiding volgde kort daarop. Zie je nou, al dat geruzie is echt niet goed hoor mam. Maar, jij en papa maakten bijna nooit ruzie? Dat klopt. Hadden we maar vaker ruzie gemaakt, dan waren we misschien nog wel bij elkaar.

Mijn ex en ik waren zogeheten high school sweethearts. Al bij elkaar vanaf dat we 16 en 17 jaar oud waren. Hij in het laatste jaar van de havo, ik in de vierde. Wat waren we dol op elkaar. Helaas bleek dit niet genoeg. Na de kinderen kwamen we in een soort sleur waar we beiden niet aan wisten te ontsnappen. Hij ging steeds vaker weg met vrienden, werkte veel, je weet het wel. Ik zat steeds vaker alleen thuis met de kinderen. Mijn baan bij een tijdschrift stond me toe drie dagen in de week vanuit huis te werken. Uiteindelijk zijn we gewoon uit elkaar gegroeid. Hij bleek verliefd te zijn op iemand anders. Gelukkig niet zijn secretaresse, dat cliché had ik niet overleefd. Hij had zich stiekem aangemeld op Tinder en zo een connectie opgedaan met een vrouw uit een paar dorpen verderop. Ze was gescheiden, mooi en een paar jaar jonger dan ik. Ik weet niet waarom maar ik was niet eens écht boos toen hij het opbiechtte. Ik was teleurgesteld. Ik snapte eigenlijk precies waarom hij het deed, ik had gewild dat ik ook de ballen had.

We zijn nu twee jaar uit elkaar en in de tussentijd heb ik alleen een paar mislukte dates op mijn naam staan. Alle mannen die nu (nog) single zijn hebben ofwel een rugzak ter grootte van een hutkoffer, of er was iets anders mis met ze. Tinder was ook niet voor mij weggelegd. Ik herkende soms mannen van het schoolplein. Ik kon het niet over mijn hart verkrijgen om een clandestiene relatie met één van hen te beginnen, dan was ik ineens the other woman. Dus, ik was single. En fucking ready to mingle. MIJN GOD hoe lang sta ik al droog? Ik durf niet eens terug te rekenen. Was het al meer dan een jaar? Het dichtste bij seks dat ik kom is een zwoele avond met mijn Womanizer. Je weet wel, met zo’n zuigfunctie voor op je clit. Dat ding is mijn beste vriend. Orgasme verzekerd.

Mijn kinderen zijn vanmiddag vanuit school naar hun vader toe. Ik heb het huis voor mezelf en expres geen plannen gemaakt. Mijn artikel is af en ik klap demonstratief mijn laptop dicht. Ik sta op en loop naar mijn keuken. In de spiegel die ik passeer zie ik mezelf, gekleed op comfort. Fijne leggings, los shirt en haren in een knot gedraaid en vastgemaakt met een clip. Ik loop naar de keukenkast en kijk naar mijn wijnglazen. Wit of rood? Ik besluit een groot glas te pakken en een flesje Merlot open te trekken. Terwijl ik de kurk op het aanrecht leg begin ik te schenken. Zodra het glas halfvol zit stop ik. Oké, een beetje nog. Als ik naar de fles kijk zie ik dat er nog maar iets meer dan de helft in zit. Ik haal mijn schouders op. Whatever. Moeten ze die glazen maar niet zo enorm maken. Terwijl ik naar de bank slof en in kleermakerszit plaatsneem leg ik een dekentje over mijn benen en probeer ik te bedenken wat ik wil doen. Ik zet mijn wijnglas neer en pak de afstandsbediening. Netflix springt na een druk op de knop aan en ik scroll een beetje door mijn kijklijst. Niks wat ik zie bevalt me maar uiteindelijk besluit ik een stomme romcom op te zetten om maar iets op te hebben staan wat de silte verbreekt. Ik trek de klem uit mijn haar waardoor het los over mijn schouders valt. Vervolgens trek ik het dekentje verder over mijn benen heen en neem ik genoeglijk een slok van mijn wijn. Weekend. Smaakt goed.

Als ik halverwege mijn gezapige film ben wordt ineens alles pikkedonker. Dat. Meen. Je. Niet. Alles is uit en zelfs de koelkast is stil. Godver de godver. Ik vloek binnensmonds als ik mijn glas wegzet, het dekentje gefrustreerd van me afgooi en richting de stoppenkast stamp. Ik rommel wat aan de stoppen. Aan, uit. Aan, uit. Geen resultaat. Ik pak mijn telefoon en zoek ‘stroomstoring Breda’. Ik vind één gemelde storing – sommige mensen zijn nog sneller dan ik, blijkbaar. Er staat niks over hoe lang het gaat duren of wat er precies mis is. Ineens bedenk ik me dat ik nog wat vlees en brood in mijn vriezer heb liggen. Please, verzucht ik. Sla alsjeblieft snel weer aan, ik heb geen zin om weer boodschappen te moeten doen. Ik loop terug de keuken in en pak een aansteker uit de la. Eén voor één steek ik vier kaarsen aan zodat ik tenminste kan zien waar ik loop. Ik besluit in de gang ook maar een lichtje te maken zodat ik de weg naar de wc kan ontwaren. Terwijl ik nog een keer vloek schrik ik me kapot wanneer er op mijn voordeur wordt geklopt. Ik slaak een klein gilletje en open met een ruk de voordeur, gewapend met mijn aansteker. Ik kijk recht in de grote, verontschuldigende bruine ogen van mijn buurman. Sorry, buurvrouw, ik wilde je niet laten schrikken. Je gaat me toch niet in de fik zetten he? Grapt hij. Ik gooi snel de aansteker in een bakje bij de deur en lach stom. Aha, dus bij jou ligt de stroom er ook uit, concludeert hij. Ik dacht dat ik de enige was. Hij wrijft schaapachtig over zijn nek. Nope, helaas niet, zeg ik. Ik sta een beetje ongemakkelijk in de deuropening. Wil je anders een wijntje terwijl we wachten tot de stroom weer aan gaat? Kut, zeg ik dat nou hardop?

Hij kijkt even verbaasd maar knikt vrij snel bevestigend. Ik doe een stap naar achter en steek mijn arm uitnodigend uit naar de woonkamer. Entrez vous, monsieur. My God meid, kan je nog debieler doen? Ik kan wel merken dat ik al lang geen vrijgezelle man meer over de vloer heb gehad. Ik zie dat hij een lach niet kan onderdrukken als hij langs mij heen naar binnen stapt. Ik krijg een zweem van zijn parfum mee. Het ruikt kruidig en mannelijk. Ik voel een kriebel in mijn onderbuik. Terwijl hij zijn jas ophangt gooi ik de voordeur dicht en loop voor hem uit de woonkamer in. Gezellig, die kaarsjes, buurvrouw. Ik kwam er achter dat ik geen kaarsen had thuis, dat was echt iets voor Elly. Hij kijkt een beetje triest. Ik voel medelijden. Ik wist er helaas alles van. Als getrouwd stel zijn je taken in huis vrij helder verdeeld, na een aantal jaar. Zo vergat ik de eerste paar maanden na mijn scheiding steeds het vuil buiten te zetten. Vloekend rende ik de vuilniswagen achterna, vuilniszak in de lucht en gekleed in mijn badjas en slippers. Ik glimlach naar hem. Nou, dan is het maar goed dat je hier bent. Hij knikt. Wijn? Ik knik naar mijn glas, dat nog op de salontafel staat. Hij knikt van ja. Ik pak een groot glas voor hem uit de keukenkast, schenk het tot de helft vol en loop richting de bank waar hij inmiddels is gaan zitten. Terwijl ik mijn glas oppak brengt hij het zijne naar mij toe. Proost. Op, eh, de stroomuitval. Ja, proost. Onze glazen klinken en eventjes drinken we in stilte. Dus, jij hebt ook twee kids, toch? Hij breekt het ijs. Ja, ze zijn 8 en 10. En die van jou? Mijn kids zijn 9 en 11. We knikken beide. Best dicht bij elkaar, merk ik op. Ja, zeker, bevestigt hij.

“Ik ruk mijn blik los van zijn armen en staar betrapt in zijn ogen”

Ik besluit brutaal te zijn en te vragen naar zijn scheiding. Zo raken we al snel verwikkeld in een vrij persoonlijk gesprek. Hij vertelt over de scheiding met zijn vrouw, dat hij haar betrapt heeft met één van zijn beste vrienden. Ze zijn daarna toch bij elkaar gebleven, voor de kids. Ze bleven ruzie maken. Het vertrouwen was zo hard beschadigd dat de scherven van hun huwelijk niet meer te lijmen waren. Toen hij een half jaar later ineens een appje van hem op haar telefoon zag binnenkomen was de maat vol. De scheiding verliep allesbehalve soepel. Ze wilde alles van hem afpakken omdat HIJ immers degene was die het huwelijk nu verbrak. Alles bleek volgens haar zijn schuld te zijn, zelfs het feit dat ze vreemd was gegaan. Terwijl hij aan het praten was bestudeerde ik hem intens. Zijn donkere haren zaten in een hip kapsel geknipt. Gemillimeterd in zijn nek, kort aan de zijkanten en bovenop langer en ietwat naar achteren gemodelleerd. Het lijkt alsof hij krullen heeft maar het geheel zit nog redelijk goed in model door wat haarwax. Zijn zware wenkbrauwen stonden ernstig en soms triest terwijl hij vertelde over zijn gestrande huwelijk. Zijn lippen waren vol, zijn wangen glad geschoren. Zover ik kon zien was zijn figuur prima. Hij was volgens mij geen afgetraind topmodel maar eerlijk, wie was dat nou wel, rond z’n veertigste. Ik sowieso niet, na twee kids en een heftige voorliefde voor chocolade. Hij had zo’n dadbod die nu hip waren. Atletisch, brede armen en schouders maar geen zichtbare sixpack. Hoe zat dat bij jou? Hij heeft het tegen jou, idioot! Ik ruk mijn blik los van zijn armen en staar betrapt in zijn ogen. Ik stamel dat ik even afgedwaald was. Hij werpt me een scheve grijns toe. Dan begint hij hardop te lachen. Zijn ooghoeken laten lachrimpels zien. Ik voel me nog schuldiger en neem een grote slok van mijn wijn. Sorry hoor! Hij grinnikt nog wat. Ik was jou ook al aan het bestuderen hoor, voel je vooral niet schuldig. Opgelucht zucht ik en ik kijk hem aan vanuit mijn ooghoek. Ik glimlach verlegen terwijl ik een lok zwart haar achter mijn oor stop.

Dan pakt hij ineens de hand die mijn wijnglas vasthoudt in de zijne en zet het wijnglas zo op de salontafel. Hij houdt oogcontact. Ik beweeg gedwee mee en mijn mond valt lichtjes open van verbazing. In een vloeiende beweging buigt hij voorover en zoent me, recht op mijn mond. Na even alleen zijn lippen te voelen kust hij me daarna met tong. Ik adem sneller terwijl ik mijn handen over zijn armen naar boven laat glijden, naar zijn nek. Ik voel het gemillimeterde haar in zijn nek onder mijn vingers, het voelt gek en lekker tegelijk. Onze zoen wordt al snel gepassioneerder, dwingender. Het kaarslicht flikkert achter zijn hoofd en bovenlijf als hij mij met zijn lichaamsgewicht achterover duwt, mijn rug op het zitkussen van de bank. Hij gaat met zijn onderlijf tussen mijn knieën liggen en ik sla mijn benen om hem heen. Zijn inmiddels harde pik duwt onder zijn broek tegen mijn in leggings gehulde kutje. We droogneuken tijdens het zoenen langzaam en de spanning in mijn clit loopt op door de wrijving van zijn bobbel. Ik kreun een beetje en pak met één hand zijn linkerbil vast om hem nóg dichter tegen me aan te duwen. Ook hij hijgt van opwinding tussen onze zoenen door. Hij steunt langs mijn lijf op zijn sterke armen terwijl hij ritmisch lange halen langs mijn bedekte kutje laat gaan. Ik word ongeduldig en begin aan zijn broekriem te trekken. Hij heft zijn bovenlijf op, we onderbreken onze zoen. Hij trekt zijn shirt uit en gooit het langs de bank. Wat nou dadbod, deze gast ziet er serieus goed uit. Zijn broek is inmiddels half open en naar beneden. Ik kan de welving van zijn harde lul door zijn grijze onderbroek heen zien. Ook zie ik een nat vlekje, voorvocht. Hij is duidelijk mega geil. Terwijl hij even zijn benen over de rand van de bank hangt en zijn broek, onderbroek en sokken uittrekt, kijk ik gebiologeerd naar hem. Als hij weer op zijn knieën voor me zit zie ik zijn harde pik vooruit steken. Mooi ding. Hij pakt mijn legging vanaf mijn rug en rolt hem zo over beide benen omhoog de lucht in en uit. Als tweede volgt mijn slipje. Had ik geen leuker setje aan kunnen doen? Deze gedachte overvalt me ineens. Voordat ik verder kan denken trekt hij mijn shirt over mijn hoofd uit. Terwijl hij hem langs de bank gooit klik ik snel mijn bh los. Mijn tepels, blij om bevrijd te zijn, trekken zich meteen samen van de opwinding en de vlaag koele lucht die er overheen komt.

Binnen no time heeft hij mijn benen alweer om zich heen gelegd. Hij laat zijn onder- en bovenlijf verder omlaag zakken en kust mijn nek en borsten. Intussen voel ik af en toe zijn vooruitstekende piemel langs mijn natte kutje gaan. De spanning die ik voel maakt me wild. Hij schuift nog ietwat omlaag en stopt langzaam zijn middelvinger in me. Met zijn duim masseert hij mijn clitje. Ik wriemel onder zijn aanraking. Hij laat zijn middelvinger behendig in en uit me glijden. Ik wil zijn pik in me voelen, nu. Ik zoen hem gepassioneerd en tegelijkertijd stop ik één hand tussen ons in. Ik voel zijn warme, harde piemel en laat mijn hand zo goed en zo kwaad als het gaat even over zijn lengte glijden. Daarna geleid ik zijn pik mijn poes in. Een keer, twee keer, drie keer beweegt hij langzaam en steeds dieper naar binnen. Ik voel me gevuld en geil. Hij blijft met mijn borsten spelen en onderbreekt af en toe het zoenen om aan een tepel te zuigen. Zijn onderlijf wrijft met iedere stoot langs mijn clitoris. We zijn dicht bij elkaar, mijn benen weer om zijn rug geslagen. Ik hef mijn billen een beetje omhoog omdat ik hem nóg dieper in me wil voelen en zijn schaambeen langs mijn clitje wil laten schuren. Zijn pik is perfect. Ik voel me roekeloos als ik met mijn heupen meebeweeg in het ritme van zijn langzame stoten. De spanning in mijn onderbuik bouwt zich op. Ik voel tintelingen vanuit mijn clit uitspreiden naar de rest van mijn lijf. Ik weet wat ik wil. Doorgaan, gebied ik hem. Niet stoppen. Neuk me alsjeblieft zo. Hij voelt zich aangespoord door mijn smeekbedes en blijft op hetzelfde ritme langs mijn clitje schuren terwijl zijn pik heerlijk in en uit me glijdt. Mijn ademhaling wordt zwaar en ik kan even niks anders dan me focussen op het genot. Ik barst uit in een fucking geweldig orgasme. Mijn ogen knijp ik dicht en ik voel mijn benen schokken. Hij blijft doorgaan en mijn clitje blijft golven van genot door mijn hele lijf sturen. Zijn tempo wordt iets hoger, dwingender. Dan hoor ik hem hard kreunen. Hij legt zijn voorhoofd tegen het mijne, heeft zijn mond een stukje open en siddert terwijl ook hij een intens orgasme beleeft. Ik voel zijn pik nog diep in mijn kutje zitten als hij me weer zoent, dit keer rustiger en zachter. Hij laat zich uit me glijden en ik voel wat van zijn zaad naar beneden lopen. Hij kust me nog een keer, ditmaal op mijn borsten. Ik laat mijn handen nog een keer door zijn haar gaan en geniet van het gevoel. Ik voel me warm, moe en voldaan.

Dan gaan ineens de lichten aan.

Artwork made by Coloringcuties
Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *