februari 2, 2022

Hotel ménage à trois

Eindelijk een weekendje weg samen. Antwerpen, hadden we besloten.

We hebben de dagen letterlijk afgekruist op de kalender op onze koelkast. Het werkende leven ging snel en we hadden de laatste tijd opvallend minder tijd voor elkaar. Jason was onlangs gestart met zijn eigen bedrijf en mijn werk als advocate was zeer veeleisend. We maakten allebei lange dagen en brachten veel tijd door op kantoor. We zaten in die fase van ons leven waarin we bezig waren om samen iets op te bouwen, ons imperium. De focus lag even op onze carrière. We hadden inmiddels wel samen een leuk huis gekocht. Door onze gecombineerde lonen konden we een fijne hypotheek aan en hebben we nu een toffe tweekapper in een hippe buurt van Tilburg. Het huis is uitgekozen op de toekomst en heeft drie slaapkamers en een grote tuin. Echter, we hebben nu nog geen actieve kinderwens. De tijd dringt ook nog niet. Ik ben pas zevenentwintig en hij is pas negenentwintig.

Ik leerde Jason kennen bij mijn huidige werkplek. Ik was toen net afgestudeerd van de universiteit van Tilburg en werkte als advocaat-stagiair. Hij was accountant bij hetzelfde advocatenkantoor. Ik vond hem meteen aantrekkelijk, gek eigenlijk hoe je lijf iemand ‘uitzoekt’ als het ware. Ik vond zijn geur verslavend en wilde zo vaak als ik kon in zijn buurt zijn. Ik hoorde via via dat hij een relatie van een paar jaar achter de rug had en had samengewoond. Ik had wel vriendjes gehad voor hem, maar dat waren allemaal geen blijvers. We zijn nu zo’n 4 jaar bij elkaar en in onze relatie is eigenlijk alles heel snel gegaan. Na 1 jaar woonden we samen en na 2 jaar kochten we ons huis. We hadden het fijn, hij en ik. We waren aan elkaar gewaagd, op alle gebieden. Onze seks was geweldig, ik had nog nooit zo’n zachtaardige en toch daadkrachtige sekspartner gehad. Hij luisterde naar mijn lijf en wilde mij plezieren maar zorgde ook dat hij mij de baas was. Ik daagde hem graag uit, intellectueel en seksueel. De combinatie tussen gek zijn op elkaar en elkaar uitdagen maakte onze relatie vurig en gepassioneerd.

We komen aan bij de incheckbalie en worden geholpen door een aardige vrouw. Haar Belgische accent klinkt als muziek in mijn oren. Ik voel me thuis in Antwerpen. We zijn hier al een aantal keren geweest samen en hebben al bedacht wat we gaan doen. Eerst lekker een rondje door de stad kuieren, even langs de kerk en over de Grote Markt. Dan gaan we een restaurantje zoeken om wat te eten. Ik had op internet gezocht en er was een tent waar je wat kon eten en daarna werd er gedraaid door een DJ. We leggen onze tassen in de kamer en frissen ons even op. De hotelkamer is ruim, we hebben gekozen voor een luxe suite. Er staat een kingsize bed en onze badkamer heeft een ruime inloopdouche. Op de muren is een modern behangetje geplakt en de kamer is afgewerkt met veel zwart. Morgenochtend gaan we lekker samen in bad, of niet schat? Jason wijst met kinderlijk enthousiasme naar het heerlijke ruime bad wat midden in onze hotelkamer staat, net voor het bed. Oh ja, lekker, met een katerontbijtje erbij, voeg ik toe. Jason loopt naar me toe en geeft me een dikke knuffel. Ik hou van je, lieverd. Fijn dat we dit weer samen doen. Ik fluister terug dat ik ook van hem hou. Ik voel dat dit een heerlijk weekend gaat worden.

Als we later die dag moe en voldaan aankomen bij het restaurant blijkt dat ze nog een plekje hebben voor twee. We krijgen een plek toegewezen op de eerste verdieping en hebben zo mooi uitzicht op wat er beneden allemaal gebeurt. Jason besteld een Leffe Blond en ik een cocktail met aardbeien en wodka. Ik neem een slokje door mijn rietje en geniet van de zoete smaak op mijn tong. We eten een stoofpotje en kletsen honderduit. Ondertussen wordt het licht gedimd en begint de DJ te draaien, relaxte clubnummertjes klinken uit de speakers. Een aantal mensen is al opgestaan van hun tafeltjes. Soms komen er nieuwe mensen door de deur die meteen aan de bar gaan staan en een drankje bestellen. Langzaam maar zeker verdwijnen er steeds meer tafeltjes en wordt het restaurant omgetoverd tot een kroeg. De tent is sfeervol aangekleed. Je kan de originele bakstenen muur nog zien op veel plekken. Hoge gewelven versieren het plafond en er hangen witte doeken en sfeervolle kleurlampen. Het geheel ziet er uit als een chique club ergens in Amsterdam. Ook wij besluiten ons eten af te rekenen en beneden verder te gaan drinken. De muziek gaat steeds een tandje harder en de sfeer wordt gezelliger naarmate de avond vordert. Na cocktail nummer drie voel ik mijn wangen branden en ik kijk naar mijn man. Ik ben nog steeds trots dat ik hem heb weten te strikken. Zijn blonde haar is kort geknipt, gemillimeterd bijna. Hij kan het goed hebben, hij heeft een mooi hoofd. Zijn groene ogen kijken me van achter zijn mooie bril geïntrigeerd aan terwijl ik hem inspecteer. Heb ik een snotje in mijn neus hangen of zo? Vraagt hij gekscherend. Ik lach en stel hem gerust. Ik kijk gewoon graag naar je, zeg ik. Hij buigt naar me toe en geeft me een dikke kus op mijn mond. Ik kijk ook graag naar jou, antwoord hij.

Wanneer ik mijn gezicht terug trek uit onze kus valt mijn oog op een meid aan de bar. Ze kijkt onbeschaamd naar ons. Ik kijk wat onzeker van haar terug naar Jason. Hij heeft haar nog niet gezien, zie ik, aangezien hij compleet de andere kant op kijkt en nietsvermoedend een flinke slok van zijn Leffe neemt. Ik wend mijn blik af en trek de aandacht van Jason door een klein dansje te doen. Hij lacht en pakt mijn vrije hand in die van hem en draait me in een rondje. Als ik ronddraai zie ik de meid aan de bar nog steeds gebiologeerd onze kant op kijken. Ze houdt ons in de gaten. Ik glimlach naar Jason en hef mijn drankje naar hem op. Proost op dit goede idee. En op ons natuurlijk. We klinken onze glazen. Over Jason zijn schouder zie ik de meid aan de bar haar glas heffen, richting ons. Ze durft nogal. Ik voel een kleine kriebel in mijn onderbuik. Ik kom iets dichter bij Jason staan en fluister in zijn oor dat hij niet meteen om moet draaien, maar dat er een lekker chickie bij de bar naar ons zit te kijken. Natuurlijk draait hij meteen zijn kop nagenoeg 180 graden om te kijken naar de bar. Ik zucht. Mannen. Ik zie dat zij haar blik over Jason laat glijden. Dit maakt me gek genoeg niet jaloers. Ik weet wat ik heb, meid, echt wel. Hij draait zijn hoofd heel casual weer naar mij en laat zijn ogen even groot worden. Dat is inderdaad een knappe meid, zegt Jason. Ik heb een scheve glimlach om mijn mond en hij knijpt zijn ogen samen terwijl hij grijnst. Jij vindt haar leuk he, kleine lesbo! Ik grinnik beschaamd en leg mijn hand op mijn mond. Sorry hoor! Ik kan er ook niks aan doen. Jason wist dat ik wel van vrouwen hield, ik zou er nooit een relatie mee willen maar ik vond ze wel mateloos interessant. En sexy.

We hebben het al vaker gehad over een trio. We hadden een ‘seks bucketlist’ opgesteld samen. Dingen die we nog wilden doen voordat we braaf en burgerlijk zouden worden door een kind. Er stonden dingen op zoals seks in het openbaar, naar een parenclub en natuurlijk een trio met een vrouw óf een man erbij. Jason was niet zo snel geïntimideerd, ik ook niet. We wisten wat we aan elkaar hadden en we wisten ook dat wat we hadden véél te goed was om ook maar enige bedreiging van buitenaf te voelen. Dat vertrouwen gaf ons beiden heel veel rust in de relatie. Ook op seksueel gebied. Ik had wel eens in Jason zijn bijzijn met een vrouw gekust, na zijn goedkeuren natuurlijk. Hij vond het maar wat leuk om te zien. We fantaseerden samen wel eens over een trio en vertelden elkaar dan tot in detail hoe we dat voor ons zouden zien. Daarna hadden we vaak mega geile seks waarin we elkaar bleven toefluisteren hoe alles zou verlopen. Een fantasie was natuurlijk wel iets anders dan werkelijkheid, daar waren we ons allebei terdege van bewust. De leus ‘never meet your heroes’ was ons welbekend. Toch trok de meid aan de bar steeds weer onze aandacht.

Ze is met een paar vrienden en vriendinnen het restaurant binnen gekomen, zo lijkt het tenminste. Ze staan om haar heen aan de bar en af en toe zit ze in een levendig gesprek verwikkeld met één van hen. Tussendoor zendt ze ons steeds zwoele blikken toe en perst ze verleidelijk haar lippen tegen elkaar in een stoute glimlach terwijl ze één wenkbrauw optrekt. Wij kunnen onze blikken niet van haar af houden. Jason zegt dat hij naar de wc moet. Ik blijf alleen achter. Ik neem nerveus een slokje van mijn cocktail en stik half in een stuk aardbei dat door mijn rietje schiet. Plotseling voel ik een zachte, warme hand op mijn schouder. Gaat ie? Ik kijk recht in haar lachende, bruine ogen. Ik proest nog een beetje na. Eh, ja, thanks! Er schoot een stukje aardbei mijn rietje in. Ik kijk haar stommig aan. Ze begint te lachen. Ik ben Victoria, zegt ze terwijl ze haar hand uitsteekt. Susan, zeg ik terwijl ik haar de hand schud. Het ijs is gebroken en we raken verwikkeld in een gesprek. Komen we hier vaker, waar komen we precies vandaan, hoe zijn we bij dit restaurant gekomen, je weet wel, the usual. Intussen zie ik Jason aan komen lopen van de wc. Onze blikken kruisen elkaar en hij trekt zijn wenkbrauwen op in verbazing en goedkeuring.

Jason stelt zich voor en mengt zich in het gesprek, het klikt tussen ons drietjes. Victoria is van origine Vlaamse. Ze heeft een tijdje in Nederland gewerkt en dat is ook te horen aan haar accent. We halen een drankje voor haar en ze blijft bij ons staan. Af en toe legt ze tijdens een enthousiast verhaal haar hand op mijn bovenarm en als ze die weer weg haalt voelt het plekje warm en tintelend. Zo doet ze dat ook bij Jason en ik zie zijn blik naar haar hand schieten wanneer ze hem aanraakt. Hij voelt hetzelfde bij haar en daar ben ik blij om. De avond vordert en we beginnen te dansen en te flirten met elkaar. Victoria trekt mij dichter tegen zich aan en gaat speels door mijn blonde, losse haren. Dan neemt ze een stapje terug waardoor ik automatisch een stapje naar voren moet doen. Ze staat nu met haar billen tegen het kruis van Jason en ik zie dat hij het interessant vindt. Ik glimlach naar hem over haar hoofd heen en hij glimlacht terug. Mijn onderbuik trekt samen van de spanning en ik merk dat ik opgewonden begin te worden van Victoria. Ik bestudeer haar zachte lippen, haar kleine mooie neusje en haar grote bruine ogen. Haar wimpers zijn donker en lang en ze draagt wat mascara en heeft een wing van eyeliner gemaakt. Het staat haar goed en geeft haar een sexy blik. Haar donkere haren vallen in golven langs haar gezicht. Stout kijkt ze me aan en ik voel haar borsten tegen die van mij aan duwen. Ze zijn groot, ze heeft een mooi decolleté, zo ver ik kan zien. Mijn borsten hebben een bescheiden B-cup, gehuld in een coltruitje waardoor ze wat groter lijken. Ik ben een stuk langer dan Victoria en Jason is weer iets langer dan ik. Zo moeten we toch een mooi drietal vormen, gok ik. Een kleine, donkere schone geplet tussen twee boomlange, blonde Nederlanders.

De avond loopt op zijn eind. We zijn alle drie aangeschoten. Plots pakt Victoria onze beider nekken vast en trekt ons naar haar gezicht toe. Waar is jullie hotel? Haar stem klinkt zacht door de muziek maar we verstaan haar allebei. We werpen elkaar een snelle blik toe en geven een knikje. We gaan ervoor. We halen onze jassen tevoorschijn uit een zee van op de grond gevallen jassen en lopen lachend met drietjes de deur uit. Onderweg naar ons hotel zingen we een stom liedje en raken we elkaar flirterig aan. We zwalken wat en leggen uiteindelijk onze armen om elkaars middel waardoor Victoria in het midden loopt en wij een beetje ongemakkelijk naar beneden moeten buigen om onze lengte te compenseren. Als we ons hotel binnen komen zien we dat de nachtportier even zijn hoofd optilt. Hij kijkt meteen weg. We lopen fluisterend en half hardop lachend door de gang naar onze suite. Eenmaal binnen kijkt Victoria verwonderd om zich heen. Wauw, dit is echt groot! Ze rent naar het bad. OH MY GOD, een bad midden in de kamer, hoe cool! Ik kijk naar Jason en hij kijkt naar mij, we grinniken. We gooien onze jassen uit en Jason komt na een paar tellen ineens aanlopen met een flesje cava uit de minibar. Omdat we niet genoeg wijnglazen hebben besluit ik een glas uit de badkamer te pakken. Intussen hoor ik het bad ineens vollopen. Als ik terug de kamer in kom zie ik Victoria lachen naar Jason en zeep in het bad spuiten. Jason frommelt ondertussen aan de dop van de fles cava en met een PLOP schiet de kurk eruit. Ik breng snel mijn glas onder de fles cava en Jason schenkt het half vol. Daarna brengt Victoria die van haar naar Jason en ook zij krijgt een lekker schuimend glaasje. Als laatste schenkt hij voor zichzelf een glaasje in. We proosten alle drie tegelijk. Op een leuke avond, zeg ik. En op alles wat nog komen gaat, maakt Victoria het af.

“Dan pakt ze mijn handen en legt ze op haar borsten. Ik voel alles want haar bh is niet voorgevormd. Ze voelen zo lekker in mijn handen, ik raak onmiddellijk opgewonden.”

Na een paar slokken cava vraagt Victoria of Jason even wil voelen of het water al lekker is. Intussen loopt ze naar mij toe en ze trekt het topje dat ik draag meteen over mijn hoofd uit. Ik kijk een beetje beduusd in haar bruine ogen en ze kijkt lachend terug. Mooie bh man. Ze kijkt naar mijn zwartkanten bh en mijn borsten die onder het lichte push-up effect naar boven worden geduwd. Ik besluit haar topje ook uit te trekken en ontwaar haar grote borsten. Ze zijn vol, zacht en ze bewegen in haar bh tijdens het uitdoen van haar top. Ze ziet dat ik gefascineerd naar ze kijk. Dan pakt ze mijn handen en legt ze op haar borsten. Ik voel alles want haar bh is niet voorgevormd. Ze voelen zo lekker in mijn handen, ik raak onmiddellijk opgewonden. Wanneer ik op kijk zie ik Jason achter Victoria staan. Het bad is klaar, mesdames. Hij geeft Victoria een kus in haar nek en ik laat snel haar borsten los. Ze draait zich naar Jason om en doet zijn blouse uit. Ik sta als verlamd achter Victoria en begin maar mijn broek uit te trekken en daarna mijn sokken. In mijn ondergoed kijk ik naar hoe Jason ook zijn broek losmaakt en hoe Victoria haar rokje en panty uittrekt. We staan in ons ondergoed elkaar een beetje aan te gapen als Victoria onze handen pakt en ons naar het bad toe geleid. Alles uit, zegt ze.

Jason knipt mijn bh los en rolt mijn ondergoed naar beneden. Victoria kijkt naar me, van top tot teen. Jason hoor ik zijn onderbroek achter me ook naar beneden schuiven. Victoria maakt haar bh los terwijl ze van mij naar Jason kijkt en haar grote, zware borsten vallen uit hun kooi. Wat een magnifieke tieten. Tepels in het midden en klein, de rest van haar borst volumineus en symmetrisch. Jason zijn mond valt open. Mond dicht schat, zeg ik grappend. Hij schudt even zijn hoofd en zegt dat hij nog nooit zulke perfecte grote borsten heeft gezien. Normaal zijn ze vaak met van die pannenkoek tepels, weet je wel, en, ja, dat dus. Jason stamelt terwijl hij zijn handen op zijn denkbeeldige grote borsten voor zijn borst houdt. Victoria en ik barsten in lachen uit. Gauw trekt Victoria haar string uit. Een streep zwart schaamhaar komt tevoorschijn. Kom, het water is perfect, zegt Victoria terwijl ze één teen er in doopt. Het wordt een beetje passen en meten of niet? Zeg ik terwijl ik het water in stap. Jason laat zijn kont met luid gesis in het water zakken. Ahhh, best heet toch wel, zegt hij. Victoria staat nog in het water terwijl ik me met mijn rug tegen Jason zijn lijf aan laat zakken. Haar streepje schiet voorbij mijn zichtveld. Mijn knieën doe ik opzij en Jason laat zijn lange benen uitgestrekt aan weerskanten onder water liggen. Zo komt er nog een beetje ruimte vrij zodat ook Victoria met opgetrokken knieën in het bad kan gaan zitten. Zij heeft de kant van het bad waar je tegenaan kan liggen, Jason en ik zitten kaarsrecht. We proosten nog een keer met onze glazen cava en kletsen nog wat. Dan zet Victoria haar glas pardoes weg en buigt zich voorover, naar mijn mond. Ze hangt op haar knieën terwijl ze me begint te zoenen. Ik zoen haar met volle overgave terug en voel intussen iets bij mijn billen. Jasons pik is al hard aan het worden terwijl hij ons van over mijn schouder met volle interesse bekijkt.

Ik leun wat dichterbij en ik pak één van de borsten van Victoria in mijn hand. Mijn hand past er niet eens omheen. De tepel wordt hard terwijl ik hem streel. Ik duw Victoria iets naar achteren en ga zelf op mijn knieën zitten met mijn billen en kutje richting Jason zijn gezicht. Terwijl ik zuig en lik aan de tepels van Victoria voel ik de wijsvinger van Jason langs en in mijn vagina glijden. We kreunen tegelijk. Ik kijk even over mijn schouder en zie dat Jason met één hand zijn eigen pik streelt onderwater. Hij knikt bemoedigend. Zullen we uit bad gaan? Ik kijk Victoria aan. Ze kijkt loom en geil terug. Yes, laten we dat doen. Ze duwt me zachtjes terug op mijn billen en stapt uit bad. Ze slaat een handdoek om zich heen, droogt zich kort af en laat de handdoek op de grond vallen. Jason en ik volgen en drogen ons ook snel af. Dan ploffen we met drieën neer op ons kingsize bed. Jason ligt in het midden en Victoria en ik liggen op onze zij naast hem. Ik streel Jason zijn penis en Victoria laat haar hand over zijn borst en buik glijden. Jason zoekt me op en zoent me gepassioneerd. Daarna wendt hij zijn hoofd tot Victoria en zoent haar ook vol overgave. Ik voel me geil en nat en ik heb zin in meer actie. Ik manoeuvreer mezelf wat omlaag en begin aan de piemel van Jason te likken en zuigen. Ik kijk omhoog en zie Victoria met open mond naar me kijken. Ik hef een wenkbrauw op en knik met mijn hoofd om haar te wenken. Zij laat zich ook naar beneden glijden op het bed en begint de ballen van Jason te likken en één voor een in haar mond te nemen. Samen nemen we zijn pik onder handen en laten we onze tongen elkaar raken als we langs zijn hele lengte en eikel likken. Onze monden vinden elkaar weer in een lekkere tongzoen en ik zie de pik tussen ons in schokken van verlangen.

De enige regel die we ooit hebben afgesproken is dat we bij een trio niet met de andere partij neuken, geen piemels in vagina’s. Met die wetenschap in mijn achterhoofd laat ik mijn mond wegglijden van de pik van Jason. Ik til Victoria haar hoofd op met haar kin tussen mijn duim en wijsvinger en op onze knieën zitten we aan weerszijden van Jason, over hem heen hangend met elkaar te zoenen. Jason kijkt zijn ogen uit en rukt ondertussen loom aan zijn piemel. We kneden elkaars borsten met onze handen. Dan duw ik Victoria iets naar achter waardoor ze op haar rug naast Jason belandt. Ik kruip met mijn andere knie over Jason heen en laat zijn pik, geholpen door mijn hand, in mijn natte kutje glijden. Hij zucht en doet zijn ogen even dicht. Mijn ademt stokt wanneer zijn pik diep gaat en me helemaal vult. Victoria zoent ondertussen met Jason en ik hang er bij om af en toe mezelf ook te mengen in de kus. Jason zit met één hand aan mijn bil en met de andere aan de borst van Victoria. Hij kneedt haar volle borst in zijn hand en haar tepel wordt zo mogelijk nog harder. Ik beweeg intussen langzaam en sensueel. Zijn piemel glijdt langzaam uit me en voordat hij er helemaal uit gaat laat ik mijn kutje weer helemaal over hem heen zakken. Jason zijn ademhaling wordt wat onregelmatiger en ik besef me dat de opwinding natuurlijk vele malen groter is dan normaal dus besluit even te stoppen. Ik voel zijn pik in mijn kutje kloppen. Dan laat ik me van hem af glijden, zijn pik glibberig van mijn vocht op zijn buik achterlatend. Ik duw Victoria weer plat op haar rug en laat mijn mond langs haar borsten naar haar buik en naar haar streepje schaamhaar zakken. Ik hoor ondertussen dat Jason zich van het bed laat zakken en achter mij komt staan. Mijn billen steken omhoog en hij begint me weer te vingeren. Eerst één vinger, dan twee. Intussen lik ik aan de clit van Victoria. Ze zucht en pakt mijn haren vast om me dichter tegen haar aan te duwen. Ergens ben ik een beetje onzeker of ik het goed doe maar ik besluit gewoon te doen wat ik zelf fijn vind. Grote halen langs haar clitje, langzaam en intens. Ze kreunt en geeft aan dat ze komt als ik zo door ga. Intussen ben ik zelf ook aardig op weg naar een orgasme omdat Jason mij blijft stimuleren, nu één duim op mijn clitje en zijn wijsvinger in en uit mijn kutje glijdend. Victoria ademt diep en haar buik gaat omhoog en omlaag. Ze verstijft lichtjes en pakt mijn hoofd nog steviger vast. Dan barst ze uit in een heerlijk orgasme en kreunt luid. Ik laat me door haar orgasme ook over het randje helpen en kom iets na haar kreunend klaar.

Ik wil mezelf op je lippen proeven, zegt Victoria. Ze laat zichzelf naar onderen glijden tot ze met haar billen bijna aan de rand van het bed ligt. Mijn knieën zet ik aan weerszijden van haar taille en mijn kont steekt achteruit en omhoog. Ze zoent me gepassioneerd en intussen voel ik Jason zijn pik in me stoppen. Victoria en Jason laten hun handen even over elkaar glijden terwijl ze beiden mijn kont masseren. Ik merk aan alles dat het niet lang gaat duren voordat Jason al zijn zaad in mijn kutje spuit. Zijn ademhaling komt in horten en stoten en als ik over mijn schouder kijk zie ik dat hij zijn ogen niet van ons af kan houden. Zijn tempo neemt toe, hij neukt me harder en wilder. Yes, spuit alsjeblieft mijn kutje vol, zeg ik stout. Jason pakt mijn heupen vast en neukt zichzelf klaar. Met een grom komt hij tot een harde climax. Victoria lacht stout en ik geef haar een kus op haar mond. Ik voel de pik van Jason uit mijn kutje glijden en ik laat mezelf op mijn rug op het bed vallen. Jason laat zich naast Victoria op het bed vallen en met drieën hijgen we een beetje na. Victoria pakt een hand van ons allebei en legt ze op haar buik. Ik vond het super tof met jullie. Haar Belgische accent klinkt nu meer door dan van tevoren. Ik geef een bemoedigend knijpje in haar hand. Ik vond het ook heel erg fijn, Victoria. Ik zal dit niet snel vergeten, ladies, voegt Jason toe. We gapen en trekken de dekens over ons heen.

Zo vallen we alle drie in slaap, handen op de buik van Victoria.

Artwork made by Coloringcuties
Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *