januari 27, 2022

Mijn verleiding

Ik open de deur en zie een stelletje in de deuropening staan. Simone en Max, daar zijn ze dan eindelijk. Deze avond stond al eventjes gepland maar helaas kwam er steeds wat tussen. We begroeten elkaar enthousiast, drie kussen en een knuffel. Mijn man neemt hun jassen aan en hangt ze op de kapstok. Simone en ik raken meteen verwikkeld in een geanimeerd gesprek terwijl we richting de keuken lopen. Ze ademt diep in en vraagt aan me wat er zo lekker ruikt. Ik geef een bescheiden glimlach. Oh, niks bijzonders, gewoon een simpele curry. Mijn man vermaakt Max intussen, ze lopen samen naar de koelkast in de garage waar hij – gok ik – zijn collectie speciaalbier laat zien.
Wijntje? Vraag ik aan Simone. Ze zegt enthousiast toe. Wat heb je in huis? Vraagt ze. Ik heb speciaal voor de gelegenheid een lekkere Sauvignon Blanc gehaald die past bij het eten. Terwijl ik die uit de koelkast trek heeft zij al twee wijnglazen uit het keukenkastje getrokken. Ze weet de weg, ik vind het fijn dat ze zich zo thuis voelt in ons huis. Ik schenk haar glas half vol, daarna het mijne. Vrijwel meteen verschijnt er condens op onze glazen, de Sauvignon blijkt goed gekoeld te zijn. Ik geef haar glas aan en onze vingers strijken licht langs elkaar. Ik wend gauw mijn blik af en trek mijn hand terug. Proost, zegt Simone, terwijl ze haar glas omhoog houdt. Onze glazen raken elkaar lichtjes. Proost, zeg ik terug. Op een gezellige avond. Simone trekt één van haar mondhoeken omhoog. Yes, op een gezellige avond.

Een kwartiertje later zitten we aan de eettafel. We keuvelen gezellig over koetjes en kalfjes, roddelen wat over gedeelde vrienden. De drank vloeit rijkelijk, de fles is al half leeg. Ik voel kleine blosjes op mijn wangen terwijl ik enthousiast een verhaal vertel. Om de zoveel tijd kijk ik peilend naar Simone. Ik wil haar aan het lachen maken. Ik zie dat ze met lachrimpels om haar ogen over haar glas naar me kijkt. We houden oogcontact, soms voelt het alsof haar blik die van mij nét iets te lang vasthoudt. Ben ik de enige die dit opmerkt?
Max, haar vriend, is een knappe vent. Hij ziet er stijlvol uit, altijd scherp gekleed. Tegen Simone gedraagt hij zich liefdevol en warm. Zijn bruine haar vertoont wat grijze streepjes maar dit staat hem prima.
Simone is prachtig. Een geweldig figuur, sportief maar toch vrouwelijk. Ze heeft lange, donkere krullen en felblauwe ogen. Haar huid is licht en glad. Haar volle, roze lippen passen mooi bij haar symmetrische gezicht. Donkere, kritische wenkbrauwen omlijsten haar amandelvormige ogen. Ze had zich voor vanavond lichtjes opgemaakt, een beetje mascara op haar lange wimpers, veel meer had ze niet nodig. Ik laat mijn blik weer op haar lippen rusten en voel me enigszins opgelaten als ze haar hoofd schuin naar beneden buigt en mijn blik zoekt. Ik glimlach dommig en schenk gauw nog wat wijn bij in onze glazen. Plotseling voel ik een koude hand in mijn nek en een klein kreetje ontsnapt aan mijn lippen. Ho joh, rustig, ik ben het maar. Mijn man knijpt even speels in mijn nek. Je hebt het warm, of niet schat? Ik knik van ja en sta meteen op om een raampje open te zetten. Als ik weer ga zitten voel ik de blik van Simone op me branden. Haar ogen staan speels en er ligt een stoute glimlach om haar mond. Wederom merk ik dat mijn gedachten afdwalen.

“Eindelijk wordt mijn fantasie werkelijkheid. Ik had nooit gedacht dat zoenen met een vrouw zó sensueel zou zijn.”

Simone stapt op me af, ze is nu zo dichtbij dat haar neus bijna die van mij raakt. Ik kijk weg, naar beneden. Ik voel de buitenkant van haar wijs- en middelvinger over mijn wang gaan en sluit langzaam mijn ogen. Er ontsnapt een zucht en er loopt een rilling langs mijn rug omhoog. Waar haar hand is geweest verschijnt kippenvel. Ik heb het warm en koud tegelijk. Als ik mijn ogen weer open doe kijkt ze diep in mijn ogen. Haar felblauwe ogen zijn complex, er zijn ontelbare tinten blauw te zien. Ze knippert loom met haar lange wimpers terwijl ze haar hand zacht op mijn wang legt. Mijn wang wordt warm door de binnenkant van haar hand en dan voel ik haar lippen op die van mij. Zacht, vrouwelijk, twijfelend. Ik kus haar zacht terug, laat mijn lippen over die van haar glijden. Haar andere hand vouwt zich om mijn middel en ze trekt me wat dichterbij. Haar borsten raken die van mij door onze blousjes heen en ik voel haar zachte welvingen wat indeuken onder de druk van mijn lijf. Mijn hand baant zich een weg langs haar rug naar beneden en komt tot stilstand op haar bil. Een stevige, welgevormde bil. Ik knijp zacht en er ontsnapt een zucht over haar lippen. Mijn andere hand glijdt langs haar buik omhoog en ik voel haar borst onder mijn hand. Ik kneed haar borst met mijn hand en laat mijn duim over haar bedekte tepel glijden, zelfs onder haar blouse en bh voel ik dat die hard wordt. Onze zoen wordt intenser, haar tong raakt zacht die van mij. Ik ben hongerig als ik haar terug zoen. Eindelijk wordt mijn fantasie werkelijkheid. Ik had nooit verwacht dat zoenen met een vrouw zó sensueel zou zijn.

Tijdens onze zoen voel ik haar handen naar de knoopjes van mijn blouse gaan en één voor een worden ze door haar behendige vingers losgemaakt. Mijn blouse valt open en ze onderbreekt onze zoen om even kort te kijken naar mijn borsten, zacht en pront in mijn rode bh gehuld. Ze kust zacht langs mijn nek naar beneden en geeft vlinderkusjes op de zichtbare delen van mijn borsten. Ondertussen glijdt mijn blouse langs mijn armen omlaag. Ik duw haar hoofd zacht weer omhoog door haar kin vast te pakken en vind haar lippen wederom in een passionele zoen. Ondertussen maken mijn vingers haar knoopjes los en onthul ik haar zwarte, kanten bh. Het zwart steekt mooi af bij haar lichte huid. Ik trek haar blouse uit en laat met beide handen haar bh-bandjes van haar schouders zakken, kippenvel achterlatend. Vervolgens reik ik met één hand achter haar rug om haar bh los te klikken. Haar mooie, stevige borsten worden onthuld en ik ben op slag verliefd. Haar perfecte, ronde tieten hebben kleine harde tepels. Haar tepels hebben nagenoeg dezelfde kleur als haar lippen, licht en onschuldig. Ik stop met zoenen en trek haar naar beneden, tot we allebei op onze knieën zitten. Dan buig ik mijn hoofd naar voren en neem één van haar tepels in mijn mond. Haar handen gaan door mijn steile, losse haar en duwen mijn mond verder om haar tepel heen. Wanneer ze mijn hoofd zachtjes wegtrekt maakt ze het slotje van mijn bh open. Ze onthult mijn harde tepels, iets kleiner nog dan die van haar. Met haar duimen wrijft ze over mijn knopjes en ik voel de prikkel van haar aanraking door mijn onderbuik schieten. Ik laat mijn hoofd iets achterover zakken en haar lippen trekken een spoor van mijn oor tot aan mijn tepel. Ik voel een rilling door mijn lijf gaan als ze één van mijn tepels nat van haar spuug achterlaat en doorgaat naar de andere. Ik voel één van haar handen aan de knoop van mijn broek trekken, de rits volgt. Ze trekt mijn broek over mijn billen naar beneden en hij blijft ergens rond mijn dijbenen hangen. Ik kopieer haar actie waardoor ook zij nu op haar knieën zit, haar broek half naar beneden.

Mijn mond vindt die van haar en onze kus wordt intenser. Het zachte, vrouwelijke randje van onze zoen vervaagt. Ik voel haar koele hand in mijn slipje glijden en terwijl ze met haar middelvinger langs mijn inmiddels natte vagina glijdt wrijft ze met de palm van haar hand over mijn clitoris. Ik geniet van het gevoel van de wrijving die ze bij me teweeg brengt. Uitdagend laat ze één vinger in mij glijden en terwijl ze in en uit me gaat blijft haar palm mijn clit stimuleren. Omdat ik haar ook dit genot wil geven vindt mijn hand ook een weg in haar slip. Ik kruip iets dichterbij zodat ik er beter bij kan. Onze harde tepels raken elkaar sporadisch en de zoen blijft toenemen in heftigheid. Onze ademhaling synchroniseert terwijl we elkaar blijven vingeren. Ik merk dat ik klaar kan komen, het bekende gevoel bouwt zich op in mijn buik. Alles komt samen, Simone, haar prachtige lijf, onze passionele zoen en het gevoel van haar hand op mijn clit en haar vinger in mijn kutje. Terwijl ik brutaal twee vingers in haar stop kreunt ze. Mijn palm blijft tegen haar clit gedrukt en ze begint mee te bewegen op mijn ritme, tegen mijn handpalm aan. Haar ademhaling wordt dieper en komt vanuit haar onderbuik. Mijn ogen zijn gesloten als ik me focus op het gevoel van genot in mijn clit. Ik besluit ook tegen haar hand aan te rijden, zelf de stimulatie op te zoeken terwijl zij mij blijft vingeren. Ik voel dat mijn dijbenen nat zijn van mijn eigen vocht. Mijn vingers glijden gemakkelijk in en uit haar vagina omdat ook zij zeiknat is. We hijgen wat sneller en ik voel mijn lijf aanspannen als ik het gevoel opzoek waar ik naar verlang. Ik kom, fluister ik tussen onze zoenen door. Ik ook, niet stoppen, fluistert ze terug. Het gevoel van haar tong, haar vingers en haar handpalm brengen me over het randje. In een spetterend orgasme laat ik me met mijn hoofd tegen haar schouder zakken. Ook zij barst bijna tegelijkertijd uit in een heftig orgasme en kreunt in mijn oor. We stimuleren elkaar totdat ons lichaam niet meer schokt en samentrekt. Dan haal ik mijn hand weg en stop mijn vingers in mijn mond, mijn blik gefixeerd op die van haar. Zij haalt ook haar hand weg en stopt ook haar vinger in haar mond. Ik hoor haar een goedkeurend geluid maken. Ik trek haar weer naar me toe voor een intense zoen, ik proef mezelf. Mijn wangen zijn warm, ik heb het heet.

Ik voel twee koude vingers tegen mijn wang. Ik schrik. Schat, gaat alles wel goed met je? Je bent toch niet ziek aan het worden? Met een ruk kijk ik naar links en ik kijk recht in de ogen van mijn man. Hij kijkt me lachend aan, zijn ogen groot en vragend. Ik stamel dat ik oké ben en dat ik denk dat de wijntjes naar mijn hoofd stijgen. Ik kijk beschaamd naar mijn wijnglas. Terwijl ik het glas tussen mijn duim en wijsvinger pak laat ik het beschaamd een paar rondjes draaien. Vanuit mijn ooghoek zie ik dat Simone naar me kijkt. Haar blik brandt op mijn huid en ik voel mezelf nog roder worden. Als ik eindelijk op durf te kijken staart ze me nog steeds aan. Dan krult haar mondhoek omhoog in een scheve grijns. Ik zie lachrimpels om haar ogen verschijnen en haar ene wenkbrauw gaat suggestief even omhoog.

Had zij misschien dezelfde fantasie?

Artwork made by Coloringcuties
Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *