februari 4, 2022

Zijn ultieme fantasie

Vanavond werd eindelijk de grootste fantasie van mijn man werkelijkheid.

Steve en ik zijn al geruime tijd getrouwd. We hebben samen onze kinderen zien diplomeren van de middelbare school en ze wonen inmiddels op kamers in de grote stad. Hij ziet er nog goed uit, mijn man, met zijn vijftig levensjaren. Hij is inmiddels nagenoeg grijs maar hij heeft nog een goede kop met haar. Zijn bruine ogen staan wijs en de lachrimpels om zijn ogen zijn permanent geworden. We lachen nog steeds wat af, met z’n twee. Ik heb mijzelf op mijn beurt altijd goed verzorgd. Geen ‘moeke’ met een kort pittig kapsel maar een dame met een goede smaak in kleding en half lang, donkerblond haar. Mijn groene ogen waren nog steeds omlijst door met mascara verlengde wimpers en mooi geëpileerde wenkbrauwen. Natuurlijk waren onze lijven niet meer hetzelfde als toen we twintigers waren. Steve had geen sixpack meer maar was ook zeker niet vadsig te noemen. We sporten allebei regelmatig en houden onze conditie op peil. Helaas heeft het dragen van twee kinderen bij mij lichte sporen nagelaten. Mijn onderbuik en mijn taille waren niet meer zo strak als vroeger. Toch durf ik te zeggen dat we nog een lekker stel zijn, voor twee vijftigers.

Ons seksleven is nog steeds levendig, ondanks het feit dat we elkaar inmiddels al ontelbare keren naakt hebben gezien. Natuurlijk, ook wij hebben onze dipjes gehad. Vooral toen de kinderen klein waren. Dat is een niet te onderschatten tijd die ook bij ons een druk op de relatie heeft gelegd. Ik voelde me niet per se sexy en ik had moeite om mezelf los te koppelen van het moeder zijn. Ik wilde nog heel graag mijn man plezieren en hij mij, maar ik moest mezelf weer even terugvinden. Naarmate de kinderen wat ouder werden en wij weer wat meer tijd en ruimte voor ons samen kregen besefte ik dat we het niet kwijt waren. We hoorden nou eenmaal bij elkaar en we bleven door alles heen bij elkaar terugkomen. Onlangs waren we begonnen met het verrijken van ons seksleven door wat meer te experimenteren. Zo hadden we een bondageboek gekocht en zijn we daar mee gaan rommelen. Ik vond het niet geweldig, moet ik zeggen. De volgende keer hebben we pegging een kans gegeven, dat vond Steve weer niet zo geweldig. We zijn wel van mening dat je alles een keer geprobeerd moet hebben, anders kan je nou eenmaal niet zeggen of je het écht leuk vindt of niet. Omdat we closer zijn geworden in de afgelopen jaren kwamen ook oude fantasieën weer naar boven. Steve vond het altijd al een geil idee om mij een keer met een andere, knappe man te zien.

De eerste horde die je over moet is, wie ga je hier voor vragen? We hebben samen zitten brainstormen en kwamen eigenlijk allebei op dezelfde persoon, Ron. Ron is een man die we al een tijdje kenden, een familievriend zogezegd. Hij kwam wel eens gezellig bij ons borrelen en we zijn wel eens uit eten geweest met hem en zijn toenmalige vriendin. Ik had eerst zijn vriendin leren kennen bij het sporten en het klikte tussen ons. Ze bracht Ron mee voor een etentje en tussen ons vieren ging het ook voorspoedig. Toen het uit ging met Ron is zij verhuisd naar het noorden van Nederland, Ron bleef in het appartement in Den Bosch zitten, bij ons in de buurt. Hij komt nog wel eens bij ons over de vloer en vertelt, als hij een drankje op heeft, over zijn seksuele veroveringen. Steve en ik vinden het maar wat mooi om aan te horen. Ron is een fitte, knappe man van in de veertig. Zijn donkere haar is nu wat langer geworden en valt zonder gel of wax een beetje in zijn gezicht. Zijn ogen zijn donker en hij heeft een brede, sterke kaaklijn, vaak bedekt met een stoppelbaardje. Hij is altijd druk bezig met het onderhoud van zijn lijf en is gespierd en atletisch gebouwd. Hij is mannelijk, direct en hij weet wat hij wil.

Een paar weken geleden, na een avond flink doorzakken, opperde mijn man ineens het idee. Voor mij kwam het een beetje als een schok, we hadden niet echt afgesproken dat we het die avond aan Ron zouden vragen. Ron keek ons vanuit de fauteuil tegenover de bank met ogen als schoteltjes aan. Je bedoelt, met JOUW vrouw, met Diana? Steve knikte en keek mij aan. Ik nam een flinke slok wijn voordat ik instemmend knikte. Ron schudde zijn hoofd. Jullie zijn echt gek he, ik dacht dat ik alles inmiddels al wel had gehoord. Ik wist het wel, hij ging nee zeggen. Is goed, zei Ron. Zie je we……… oh shit zei hij nou ‘is goed’? Mijn ogen worden groot en ik kijk naar Steve. Zijn lach scheurt bijna zijn mondhoeken. Jezus pik, wat tof dat je dat wil doen, zegt Steve. Hij staat half op van de bank en geeft Ron een boks. Ron ontmoet hem halverwege met een grijns om zijn mond. Tsja, jullie vragen, ik, eh, neuk, zullen we maar zeggen.

Voor de gelegenheid heeft Steve een chique hotelkamer geboekt. We lopen de kamer samen binnen en zien dat onze suite erg ruim is. Er staat een kingsize bed in het midden van de kamer en naast het bureau staan twee grote leunstoelen. Steve zet zijn tas neer en draait aan de lichtknopjes. Hé, dat is wel lachen, zegt hij speels. De verlichting kan gedimd worden om zo een beetje sfeer te maken. Oh kijk dan, er zit zelfs een ledstripje om het bed heen! Ik zie het bed kleuren van wit, naar blauw, naar rood. Hoerenkiet rood, grap ik. Een beetje verslagen laat Steve zijn armen met daarin de afstandsbediening naast zijn lijf hangen. Lieverd, grapje, relax. Ik weet dat je altijd zo’n vaderlijk enthousiasme hebt als het aankomt op technische snufjes. Ik vind het schattig. Ik loop op hem af en leg mijn hand even op zijn wang voordat ik hem een dikke kus geef. Zodra ik mijn spulletjes heb uitgepakt zie ik dat Steve ineens een flesje whisky uit zijn toilettas trekt. Zo, een goede borrel voor de zenuwen, zegt hij. Ik lach om hem en loop hoofdschuddend richting de badkamer. Ik zie een lekker bad en een inloopdouche. Zullen we samen lekker even douchen schat? Steve is me de badkamer in gevolgd en legt van achteren zijn armen om mijn middel. Ik maak oogcontact met hem via de spiegel en glimlach. Zijn mond voelt warm in mijn nek als hij mompelend toestemt. Wat ben je toch mooi. Dankjewel voor alles, schat. Hij trekt vervolgens mijn truitje uit en ik trek zelf mijn broek naar beneden. Hij kleedt zich ook uit en samen stappen we de douche in. We kletsen, lachen en smeren elkaar uitgebreid in met douchegel.

Ik zit met mijn badjas aan op het bed nog even tv te kijken. Mijn zenuwen nemen inmiddels de overhand, mijn handen voelen klam. Steve loopt een beetje onrustig van het bed naar het raam dat op straat uitkijkt. Hij heeft de lichtjes in de kamer al drie keer veranderd van blauw naar rood en is nu dan toch echt gegaan voor rood. Ik zie hem nog niet, hij zou hier toch om zeven uur zijn? Schat, zeg ik, het is werkelijk vijf over zeven, relax. Steve zucht, trekt de riem van zijn badjas nog eens strakker aan en kruipt weer bij me op bed. Nog geen minuut later wordt er op de deur geklopt. Ron hier! Klinkt het vanachter de deur. Steve schiet omhoog en is met een paar stappen bij de deur. Ron staat in de deuropening met een flesje wijn, geen greintje ongemakkelijkheid te zien in zijn houding of op zijn gezicht. Alsof hij dit wekelijks doet. Steve wenkt hem naar binnen en Ron gooit meteen nonchalant zijn jas over de kapstok. Daarna zet hij de fles wijn neer op het bureau en gaat gemakkelijk op één van de twee fauteuils zitten. Lekker kamertje hoor, luitjes, zegt hij vrolijk. Dan kijkt hij even van mij naar Steve en trekt zijn wenkbrauwen op. Oh, jullie zijn ook al helemaal in badjas, eh, willen jullie dat ik dat ook doe, offe.. Ron haalt zijn schouders vragend op. Ik lach. Nee, maak je niet druk. We hebben even lekker gedoucht. Ron knikt, dat heb ik net ook nog gedaan thuis, allemaal lekker fris dus. Even dreigt de stilte ongemakkelijk te worden maar Ron doorbreekt hem meteen. Dus, wijntje? Ron staat op, pakt drie glazen van het bureau en begint ze vol te schenken. Ik laat me van het bed glijden en loop richting Ron. Steve heeft inmiddels al een glas in zijn handen geduwd gekregen en neemt nerveus een grote slok. Eerst proosten schat, zeg ik tegen hem. Hij lacht verontschuldigend en steekt zijn glas uit naar dat van mij en Ron. We proosten door onze glazen elkaar te laten raken en we geven elkaar een klein knikje. Mijn ogen schieten van die van Steve naar die van Ron. Ze lachen me allebei toe.

Steve neemt zijn glas mee naar een fauteuil en laat zich er met een tevreden zucht in zakken. Ron volgt Steve met zijn ogen en kijkt daarna naar mij. Hij zet zijn glas neer en doet een stap naar me toe. Dan pakt hij mijn glas uit mijn hand en zet hem op het bureau, naast die van hem. Ik zie in mijn ooghoek dat Steve wederom een zenuwachtige slok wijn neemt. Hij heeft hier zo lang naartoe geleefd. Ron leidt me aan zijn hand mee een stukje dichter naar het bed toe zodat ik de rand van het voeteneind aan de buitenkant van mijn dij voel drukken. We staan recht voor Steve in zijn stoel, alleen op een paar stappen afstand. Hij moet zo een goed uitzicht hebben, bedenk ik me. Ron pakt mijn wang met zijn hand en buigt zich naar me toe om me te zoenen. Ik zoen hem terug, eerst wat aarzelend. Ik onderbreek de zoen even en zoek de ogen van Steve. Hij knikt bemoedigend en glimlacht. Dit is wat hij wil. Ron zoent mij weer en laat zijn andere hand over de buitenkant van mijn badjas glijden, van mijn nek, mijn borst, mijn heup helemaal door naar mijn bil. Ik pak de trui van Ron vast en trek hem met zijn hulp over zijn hoofd uit. Zijn T-shirt gaat meteen mee. Ik staar even naar zijn bovenlijf, voor een man van in de veertig lijkt het wel uit marmer gehouwen. Zijn harde borstpieren en brede armen bevallen me. Ik kijk even naar rechts en ook Steve kijkt zijn ogen uit. Ik laat mijn handen over zijn schouders en armen naar beneden glijden. Warm, zacht en toch ook kei hard. Ron kijkt me lachend aan en spant voor de grap nog even zijn borstspieren één voor één aan. Ik lach hardop en voel mezelf iets meer ontspannen. Steve hoorde ik ook grinniken vanuit zijn stoel. Ik maak de gesp van Ron zijn broekriem los en trek hem uit de gleufjes van zijn broek. Daarna maak ik zijn knoop los en zijn broek zakt op de grond. Hij schopt gauw zijn schoenen uit en trekt daarna zijn broek uit, als laatste zijn sokken. In zijn ondergoed staat hij voor me en hij komt naar me toe en zoent me weer. Ik voel zijn handen de knoop van mijn badjas losmaken. Onder de badjas heb ik speciaal voor de gelegenheid een nieuw setje aan. Zwarte jarretelgordel met zwarte kousen, zwarte string en een mooie kanten bh. Hij fluit. Fiet-fiew, dat ziet er lekker uit. Ik lach en voel mijn wangen rood worden. Ik hoor vanuit de stoel een goedkeurende lach. Lekker wijf heb ik he? Zegt Steve.

“Zijn warme dikke tong voelt geil en ik laat me meevoeren. Het is duidelijk dat hij weet wat hij doet.”

Ron zoent langzaam mijn nek en ik draai mijn hoofd naar Steve. Hij kijkt me bemoedigend aan en ik zie inmiddels dat zijn badjas iets open gevallen staat en zijn pik hard aan het worden is. De handen van Ron kneden mijn borsten even en vervolgen dan hun weg naar mijn billen. Vervolgens neemt hij mijn kin tussen zijn vingers en kust me, met veel tong dit keer. Met zijn andere hand knipt hij behendig achter mijn rug mijn bh los en bevrijdt mijn borsten. Hij neemt ze in zijn handen en masseert ze zacht. Dan leidt hij mij naar het bed. Voordat hij me op de rand laat zitten maakt hij mijn jarretelgordel los en trekt hij eerst mijn string naar beneden en dan één voor één mijn kousen. Dan duwt hij me iets achterover zodat ik op het bed lig met mijn onderlijf maar nog wel naar Steve kan kijken over Ron zijn hoofd heen. Steve is inmiddels langzaam over zijn piemel aan het strelen. Hij kijkt me intens aan, ik zie dat hij geil is. Mijn ogen staan halfgeloken en ik word steeds meer opgewonden als ik naar Steve kijk. Ron heeft inmiddels zijn eigen onderbroek ook naar beneden geschoven. Als vanzelf zakt zijn hoofd tussen mijn benen als hij zich op zijn knieën voor het bed laat zakken. Zijn mond kust mijn benen van mijn knieën naar de binnenkant van mijn dijen. Daar komt hij uit bij mijn inmiddels natte vagina. Hij gaat als een expert te werk terwijl hij mijn clit likt. Zijn warme dikke tong voelt geil en ik laat me meevoeren. Het is duidelijk dat hij weet wat hij doet. Hij brengt me tot het randje van een orgasme, ik heb mijn handen in zijn haar. Dan stopt hij, nét voordat ik kom. Mijn ogen schieten open en ik lach verbaasd naar hem. Hij geeft me geen tijd om iets te zeggen. Hij komt omhoog, tilt me aan mijn taille op en gooit me zo een stukje verder op het bed weer neer. Dan zie ik hem over zijn schouder naar Steve kijken. Hij wenkt hem om naar het bed te komen.

Ik lig op mijn rug en Ron komt naar me toe geslopen op handen en knieën, als een roofdier naar een prooi. Hij begint mijn borsten te likken en te kneden en ik kijk stiekem naar beneden. Ik zie dat zijn pik inmiddels knalhard is. Hij is groot geschapen, dat valt me ook meteen op. Steve komt ondertussen naar het bed gesloft, zijn badjas ligt al op de grond en zijn pik steekt hard vooruit. Hij neemt op zijn knieën plaats naast het bed waardoor hij met zijn hoofd bij het mijne is. Hij kijkt me diep in mijn ogen aan terwijl ik verwend word door Ron. Die neemt ondertussen de tijd om mijn kutje op te warmen door er eerst één, dan twee vingers in te laten glijden. Veel meer voorbereiding heb ik niet nodig, ik ben al zo ontzettend opgewonden. Liefdevol streelt Steve door mijn haren. Ik voel me intens blij omdat ik geniet en omdat mijn man ook zichtbaar geniet. De vingers van Ron blijven langzaam in en uit me glijden. Met zijn duim streelt hij over mijn clit. Ik ben gevoelig en balanceer steeds op het randje van een orgasme. Ron laat zijn mond via mijn borsten naar beneden over mijn buik glijden en haalt zijn vingers uit mij. Hij gaat verder met zijn tong en zoekt weer het juiste ritme. Ik beweeg met mijn heupen om hem tegemoet te komen en weet niet hoe ik mijn lijf nog langer kan tegenhouden om klaar te komen. Als ik even naar Steve kijk zie ik dat hij en Ron over mijn venusheuvel heen even oogcontact maken. Dit windt me dermate erg op dat het me doet klaarkomen. In een kreun pak ik Ron bij zijn haren vast en duw hem met zijn gezicht dichter tegen mijn kutje. De golven van genot blijven over me heen komen als Ron zijn tong in zachte, lange halen over mijn clit blijft bewegen. Als ik weer een beetje ter aarde kom kijk ik loom naar Ron. Die heeft een tevreden glimlach om zijn mond.

Ik laat mijn blik naar Steve glijden. Die kijkt tevreden en blij naar me terug. Dan zie ik hem met grote ogen kijken richting Ron. Die zit inmiddels rechtop, op zijn knieën. Hij pakt zijn harde, grote lul in zijn hand en doet er vakkundig een condoom omheen. Dan laat hij hem dichterbij mijn natte poesje komen. Het topje van zijn dikke pik komt langzaam in me. Ik zucht even en die zucht wordt een diepe kreun op het moment dat hij zich verder in me laat glijden. Steve kijkt van Ron zijn pik naar mij en streelt ondertussen weer door mijn haar. Ik gok dat Steve inmiddels ook aan zijn eigen pik aan het trekken is, ook al kan ik dat niet zien. Ron heft zijn bovenlichaam op en trekt mijn benen over zijn schouders. Zo penetreert hij me dieper en ik kreun bij iedere stoot. Hij begint harder te neuken, doeltreffend. Ondertussen stimuleert hij mijn clitje met zijn duim. Ik voel dat ik er weer klaar voor ben. Het gevoel van tijdens het beffen komt langzaam maar in alle hevigheid weer terug. Ik hoor Ron zijn onderlijf tegen het mijne aan klappen en ik kijk naar Steve vanuit mijn ooghoek. Zijn mond staat een stukje open, zijn wangen zijn rood aangelopen. Ik zie dat hij aan het edgen is. Hij rukt totdat hij bijna komt en laat dan zijn hoogtepunt nog even op zich wachten.

Ik begin inmiddels dieper te ademen en focus me op het gevoel van Ron zijn dikke lul die in en uit me gaat en de druk van zijn duim op mijn clitoris. Wat me over het randje brengt is Steve die nog even mijn nek aanraakt en zelf zacht en jammerend kreunt. Ik climax om de lul van Ron heen en ik voel dat hij dit ook opmerkt. Hij blijft nog een paar keer diep in me beuken en laat zichzelf dan ook klaarkomen. Naast me hoor ik Steve ook hortend en stotend zichzelf tot een orgasme brengen. Ik denk zelfs zijn druppels sperma op het laminaat van de hotelkamer te horen vallen. Alle drie zijn we ietwat buiten adem en rood aangelopen. Ron laat zich uit me glijden en trekt zich even terug naar de badkamer. Steve haalt snel een tissue over de grond en komt dan weer bij mijn hoofd terug. Hij geeft me een intens diepe, liefdevolle zoen. Schat, je was prachtig, het was zo geil om te zien. Ik voel me gevleid en intens gelukkig omdat ik zijn grootste fantasie waar heb kunnen maken. Dus je vond het leuk? Vraag ik hem. Steve knikt hard met zijn hoofd. Mijn God, ja ik vond het geweldig! We zoenen elkaar intens en vergeten bijna dat Ron ook nog in onze hotelkamer is.

Dus… zegt Ron als hij de badkamer uitloopt, pik nog half hard. Wijntje?

Artwork made by Coloringcuties
Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *