februari 11, 2022

Bijna betrapt

Een affaire is niet netjes. Dat leer je van kleins af aan. Je dient trouw te blijven aan je partner, niet te verlangen naar anderen, je handen thuis te houden, bla bla bla…

Dat ik al 5 maanden een heimelijke affaire heb met mijn collega is natuurlijk not done. Niemand op ons werk weet er van. We zijn niet verliefd op elkaar maar hebben bij elkaar iets gevonden waar we beiden behoefte aan hebben. Hij heeft een te grote seksdrive voor zijn vrouw, ze kan hem niet meer aan. Hij zei tegen mij dat ik zijn eerste en enige affaire ben. Sinds ze samen een kind hadden gekregen mocht hij er niet meer op. Ze zijn uit elkaar gegroeid en hij miste de man die hij was voordat hij een kind had. Ik heb zelf geen kinderen, voor mij ligt het anders. Mijn man heeft ook een affaire, dat weet ik zeker. Ik heb het hem niet op de man af gevraagd maar alle tekenen zijn aanwezig. Hij ruikt anders, hij doucht meteen als hij thuiskomt – ook al heeft hij die ochtend al gedoucht. Daarnaast raakt hij me nauwelijks meer aan. Als ik mezelf bekijk in de spiegel na het douchen snap ik niet per se waarom. Ik zie er nog steeds goed uit, ik verzorg mezelf goed. Mijn lange bruine haren netjes gestyled en nog steeds make-up op mijn gezicht. Hij was op me gevallen vanwege mijn grote bruine ogen, zei mijn man. Helaas is de intimiteit tussen ons ver te zoeken. Voor nu zag ik het als een soort persoonlijke vergelding. Hij neukt buiten de deur, dan ik ook.

Mijn collega Jack en ik, we houden plezier en zaken strikt gescheiden, tot nu toe. We kennen elkaar al een tijd en hebben altijd een leuke klik gehad. Stiekeme blikken en flirterige grapjes, dat was het begin van het einde. We klaagden tegen elkaar over onze partners. Jack gaf toe dat hij zijn seksleven miste, ik gaf toe dat ik mijn man verdacht van het hebben van een affaire. Na een borrel van het werk zijn we met elkaar in een steegje beland, zoenend en neukend als twee achttienjarige studenten. We hebben allebei even onze bedenkingen gehad maar verloren al snel de controle. Onze seks wordt steeds avontuurlijker en we moeten ons in allerlei bochten wringen om met elkaar te kunnen neuken. Vreemd genoeg draagt dit alleen maar bij aan de spanning die dagelijks tussen ons in hangt. Inmiddels hebben we de gewoonlijke plekken zoals de auto, de parkeerplaats en het magazijn wel gezien. Steeds proberen we weer op creatievere manieren een vluggertje met elkaar te maken. Snel, heet, gepassioneerd. Het bevredigende gevoel van zijn pik die in in mijn poesje glijdt valt niet te bevatten. Ik voel me gewild, stout en sexy.

Het is half vijf en ik heb nog een paar taakjes te doen voordat ik naar huis kan. Ik heb Jack vandaag nog bijna niet gezien op het werk. Normaal gesproken lopen we wel eens langs elkaar en laten onze lijven dan ‘per ongeluk’ langs elkaar gaan. Je weet wel, bij het koffieapparaat, in de gang. Ik zucht en verlang naar zijn lijf tegen het mijne. Terwijl ik naar de printer loop bedenk ik me dat we echt even moeten kijken wanneer we elkaar deze week weer kunnen verscheuren. Ik heb het nodig, ik ben verslaafd. Als ik denk aan zijn pik die bezit van me neemt krijg ik het meteen warmer. Ik doe het eerste knoopje van mijn blouse los om af te koelen. Ik loop het kopieerhok binnen en zodra ik bij de printer sta hoor ik ineens de deur achter me dicht gaan. Ik schrik. Voor ik me om kan draaien ligt er een hand op mijn mond. Ik voel Jack zijn harde lijf achter me, zijn geur dringt door in mijn neus. Ik ontspan meteen en leun tegen hem aan. Hij laat me los en draait me om. Dan loopt hij langzaam en plagend naar de jaloezieën voor het raam van het kopieerhok. Hij draait ze dicht. Ik volg hem met mijn blik en sta te wachten tot hij terug komt. Hij loopt op me af en zoent me vol op mijn mond. Ik beantwoord zijn kus gepassioneerd en ik voel zijn handen meteen op mijn borsten terecht komen. We weten allebei dat er nog een paar collega’s op kantoor zijn. Het feit dat we betrapt kunnen worden maakt het voor ons alleen maar geiler.

Ik voel meteen spanning in mijn clit als ik denk aan wat er komen gaat. Ik open gauw zijn blouse en trek snel zijn broekriem open. Zijn broek zakt naar zijn enkels. Hij hijst mijn rok omhoog en neemt mijn billen in zijn handen. Dan verplaatst hij één hand naar voren en wrijft met de palm van zijn hand over mijn kutje. Ik rij tegen zijn hand aan, ik wil klaarkomen. Ik heb het nodig. We zoenen intussen heftig en ik laat mijn hand over zijn lul glijden, nog bedekt door zijn onderbroek. Terwijl ik hem streel kreunt hij. Als ik zijn onderbroek naar beneden trek komt zijn pik tevoorschijn. Ik trek hem af en hij heeft moeite om op zijn benen te blijven staan. Hij hijgt in mijn nek en laat ondertussen zijn vingers in mijn ondergoed glijden. Hij duwt zijn middelvinger in mijn inmiddels natte kutje. We zoenen elkaar weer en bevredigen elkaar met onze handen. Ik voel dat ik bijna kom, hij hoeft alleen maar zo door te gaan. Ongeduldig beweeg ik mijn heupen weer zodat ik tegen zijn hand aan rij. Hij kreunt ook harder terwijl ik meer druk zet met rukken. Plots hoor ik voetstappen. We onderbreken onze zoen en hij legt een hand over mijn mond heen. Zijn ogen staan ernstig en manen me tot stilte. Ik adem zwaar onder zijn hand. Hij is ook buiten adem en hij probeert zijn ademhaling rustiger en regelmatiger te krijgen. De deur naar het kopieerhok kan niet op slot. We zitten zwaar in de problemen als we worden gesnapt. We horen een collega aan de klink zitten. De klink gaat omlaag. Dan schiet hij weer omhoog. We horen de collega reageren op iets want iemand vanuit een kantoor roept.
De voetstappen gaan weer weg.

“Dan versnelt hij zijn tempo. Ik voel de noodzaak in zijn bewegingen en ik adem zwaar door mijn neus, zijn hand nog op mijn mond.”

Ik adem uit in een zucht en voor ik het weet is zijn mond alweer op de mijne. Ik trek snel mijn slipje verder naar beneden en draai me om tegen de muur, mijn kont naar hem toe. Ik geleid zijn pik van achteren richting mijn kutje. Hij duwt met zijn lul tegen mijn ingang en laat zich stukje bij beetje naar binnen glijden. Ik zet mijn handen tegen de muur en geniet van het gevoel wat zijn pik bij me teweeg brengt. Zijn ene hand komt weer op mijn mond te liggen en de andere hand gebruikt hij om zich schrap te zetten. Hij staat dicht bij me als hij me met grote stoten neukt. Ik voel zijn bovenlijf tegen mijn rug aan duwen. Ik kreun onder zijn hand elke keer als hij zijn pik naar binnen ramt. Zijn onderlichaam raakt mijn billen bij elke beweging van zijn heupen. Intens en diep neukt hij me. Dan versnelt hij zijn tempo. Ik voel de noodzaak in zijn bewegingen en ik adem zwaar door mijn neus, zijn hand nog op mijn mond. De druk op mijn heup verstevigt en hij ramt zich kei hard klaar. Hij laat zijn hoofd op mijn rug zakken en ik voel dat zijn voorhoofd een beetje vochtig is. Als hij zich uit me laat glijden draait hij me pijlsnel om. Met mijn rok nog om mijn middel en mijn slipje op mijn knieën laat hij snel zijn tong over mijn kutje glijden. Hij likt aan mijn clit en gaat in een rap tempo. Ik voel de druk weer opbouwen en door de spanning climax ik binnen no time. Ik sla een hand voor mijn eigen mond en bijt op mijn vinger terwijl ik half dubbelklap door mijn orgasme. Ik zak een beetje door mijn knieën en hij ondersteunt me door zijn handen onder mijn billen te leggen. Als mijn golven van genot wegebben trek ik snel mijn slipje naar omhoog Mijn rok duw ik gauw omlaag. Hij trekt zijn onderbroek en broek omhoog en gespt zijn riem dicht. We zijn als een goed geoliede machine als we onszelf in een razend tempo fatsoeneren. Lachend en nog nahijgend kijken we elkaar aan.

De deur gaat plotseling met een zwaai open. Ik sta inmiddels omgedraaid en heb een stapel papieren in mijn hand waar ik mee rommel bij het kopieerapparaat. Mijn blouse hangt nog half open maar dat is vanuit de deuropening niet te zien. Oh, shit, hij is nog bezet zie ik, sorry Kate! Ik kom zo wel effe terug! De deur sluit weer en ik kijk snel naar Jack. Dan zie ik dat zijn knoopjes scheef dicht zijn gemaakt in de haast. Ik wijs naar zijn knoopjes. Zou je dat niet even fixen voordat we weer naar buiten gaan? Ik doe ondertussen mijn eigen knoopjes verder dicht en trek mijn rok nog een keer recht. Wacht jij maar even, zegt hij tegen me. Ik knik. Ik verlaat de ruimte een paar minuutjes later dan hij, volgens plan. Voordat hij de deur door gaat geeft hij me nog een speelse tik op mijn reet.

Kate, wat ben je toch een fucking geil wijf. Ik zie je morgen. Ik glimlach stout en knik.
Tot morgen.

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *