februari 7, 2022

Jij bent de baas

Eva, 5 uur. Mijn kantoor.

Fuck. Ja meneer. Ik buig mijn hoofd zenuwachtig naar beneden als mijn baas voorbij loopt. Wat heb ik nou weer verkeerd gedaan? Ik werp een snelle blik op mijn collega, Sandy. Mijn ogen staan groot van onbegrip en ik hoor zijn deur dichtvallen. Sandy trekt haar wenkbrauwen op in verbazing. Meid, het is maandagmiddag en hij is nu al boos, wat heb je gedaan dan? Vraagt ze met haar Rotterdamse accent. Weet ik veel! Sis ik haar toe. Mijn gezicht is rood aangelopen en ik schuifel ongemakkelijk op mijn bureaustoel. Zal wel weer iets te maken hebben met die cijfers van vorige week. Ik doe één keer iets verkeerd en nou kost het me zeker gelijk mijn baan. Ik voel me boos en verontwaardigd. Sandy smakt met haar lippen, tsja meid, hij had al een rothumeur vanmorgen, ’t zal echt niet aan jou liggen. Ik zucht. Helaas voel ik me verre van gerustgesteld.

Ik werk hier nu bijna een jaar en we hebben sinds kort een nieuwe baas. Hij is autoritair, koel, beheerst en… godsgruwelijk lekker. Alle vrouwen van het kantoor hebben een oogje op hem, niemand heeft hem tot nu toe weten te strikken. Er is weinig over hem bekend en iedereen hier gaat er vanuit dat hij single is. Hij heeft het nog nooit over zijn vrouw gehad, draagt geen trouwring en heeft geen foto’s van een vrouw of kinderen op zijn kantoor. Hij heeft een strenge blik en volle, donkere wenkbrauwen boven felblauwe ogen. Zijn haar is kort geknipt, zakelijk. Sneeuwwitte overhemden, gestreken stropdassen, kaarsrechte tanden en schone nagels, alles tot in perfectie onderhouden. Het lijkt wel alsof hij niks fout kan doen. Dat maakt dat ik hem niet helemaal vertrouw. Zo’n façade van perfectie, het geeft me de kriebels. Iedereen heeft iets, ook al verbergen ze het nog zo goed. Elke gek z’n gebrek, zoals mijn moeder dat mooi verwoordde. Soms heb ik zin om zijn perfecte haar door elkaar te woelen met mijn handen. Of een dikke vlek lipstick en foundation op zijn overhemd te smeren. Soms droom ik dat hij me overmeestert en met me doet wat hij wil. Zijn seksslaaf. Dan word ik wakker en vraag ik mezelf af of ik nou net klaargekomen ben of niet. Ik heb een zware crush op hem, ook al was die totaal onbeantwoord. Ik ben nu een jaar single en ik ben echt toe aan een man die me alle hoeken van de kamer laat zien. Dominant, sterk, vastberaden.

Sandy tikt me op mijn schouder. Ik kijk met een ruk op en zie dat ze haar jas aan heeft en haar tas om haar schouder gooit. Moet jij niet naar meneer baas? 5 uur toch? Ik werp een snelle blik op de klok en zie dat het één voor vijf is. SHIT! Ik raap zo snel als ik kan mijn spullen bij elkaar en flikker alles in mijn tas. Ik sta op en duw in mijn haast mijn bureaustoel een halve meter het kantoor in. Sandy duwt de stoel rustig terug en kijkt met opgetrokken wenkbrauwen naar het tafereel wat zich voor haar afspeelt. Ze leunt op de rugleuning. Nou, succes he mop. Ik zie je morgen weer. Ik zucht. Is goed Sandy, zie je morgen. Snel trippel ik richting de deur van zijn kantoor. Ik kijk schichtig over mijn schouder. Iedereen is inmiddels naar huis en ik voel me ineens een klein beetje alleen. Als ik langs een spiegel loop zie ik dat mijn blouse half uit mijn kokerrok is gekomen en ik frot hem snel terug naar binnen. Mijn wangen zien rood waardoor mijn sproeten nauwelijks zichtbaar zijn. Mijn blauwe ogen staan lichtelijk gestrest. Ik kijk naar mijn knot, mijn rode haar wordt rommelig bij elkaar gehouden met een klem. Ik klop voorzichtig twee keer op de deur.

BINNEN. Ik hoor zijn lage stem van achter de deur brommen. Ik adem diep in en adem weer uit door mijn mond in een diepe maar vastberaden zucht. Ik duw de klink omlaag en loop het kantoor in. Ik voel me onzeker. Hij zit, ellenbogen op het bureau, handen in elkaar gevouwen tot vuisten onder zijn kin. Er staat één stoel voor zijn bureau maar hij zegt niet dat ik mag gaan zitten. Ik weet niet goed wat ik met mijn handen moet doen maar besluit mijn vingers voor mijn lichaam in elkaar te vlechten. Is de rest van het personeel weg? Hij ontvouwt zijn handen en tilt zijn hoofd op. Ik knik van ja. Wat zeg je? Ik versta je niet. Zijn stem klinkt gebiedend. Ja, meneer, iedereen is weg. Ik stamel en voel mijn wangen rood aanlopen. Hij duwt zichzelf omhoog uit zijn bureaustoel en blijft me aankijken terwijl hij om zijn bureau heen loopt. Ik kijk weg en bestudeer het patroon in de vloerbedekking. Ik slik nerveus. Dan voel ik zijn wijsvinger onder mijn kin. Kijk me eens aan. Twijfelend kijk ik zijn ogen. Helder blauw, intens, zijn pupillen groot. Ben je bang voor me? Nee, meneer. Ik schud mijn hoofd lichtjes van links naar rechts, mijn kin nog op zijn vinger. Goed. Dat is alles wat hij zegt.

Hij laat mijn kin los, loopt terug naar zijn bureau en gaat weer zitten. Hij leunt achterover tegen de rugleuning van zijn grote, zwarte stoel. De stoelleuning buigt wat mee naar achteren.
Uit.
Ik staar hem aan. Nou? Verstond je me niet? Uit, zei ik. Hij slaat zijn armen ongeduldig nog verder over elkaar heen. Ik stamel. W-wat, wat uit?
Alles.
Mijn ogen worden groot van verbazing. Dan zie ik voor het eerst sinds ik hem ken een donkere grijns op zijn gezicht verschijnen. De lach bereikt zijn ogen niet. De spanning in mijn onderbuik neemt plotseling toe. Zenuwachtig begin ik aan mijn blouse te plukken. De knoopjes gaan nauwelijks open door mijn trillende vingers.
Sneller.
Ik doe mijn best om de knoopjes sneller open te maken en uiteindelijk laat ik de blouse naast me op de grond vallen. Heel goed, meisje. Nu je rok. Ik rits mijn rok aan de zijkant los, laat hem naar beneden glijden over mijn benen en stap er uit. Ik heb alleen nog mijn bh, string, hold-up kousen en hakken aan. Mooi, ben je. Heel mooi. Nu de rest. Terwijl ik mijn bh losmaak kijk ik hem aan. Zijn blauwe ogen staan donker. Ik gooi mijn bh naast me neer. Mijn kleine, parmantige borsten steken recht vooruit en mijn tepels worden hard van opwinding. Ik wil hem. Langzaam, een tikkeltje verleidelijk nu, laat ik mijn string naar beneden rollen over mijn heupen en wanneer die bij mijn voeten ligt stap ik er uit. Ik wil naar mijn kous buigen maar hij houdt me tegen. Nee, niet die. Die hou je aan. Je hakken ook. Ik knik braaf.

Op je knieën, gebied hij. Ik laat mezelf op mijn knieën zakken en wend mijn blik af naar beneden. Doe je klem uit. Ik luister gedwee, trek de klem uit mijn haar en leg hem naast me neer op de grond. Mijn koperrode haren vallen sluik langs mijn gezicht en schouders. Ik hoor dat hij opstaat en naar me toe komt lopen. Dan hoor ik dat hij zijn jasje ophangt aan het haakje aan de deur achter me. Zijn stropdas volgt en zijn broekriem daarna. Ik hoor niet dat hij zijn blouse, broek of schoenen uitdoet. Plotseling voel ik warmte op mijn rug als hij achter me komt staan. Hij torent boven me uit. Je ziet er goed uit zo, op je knieën. Dan pakt hij in een vlotte beweging ineens al mijn haar in één van zijn handen. Met zachte dwang hijst hij me omhoog. Hij duwt me twee stappen vooruit, ik schuifel op mijn hakken met hem mee. Dan klapt hij mijn bovenlijf voorover, op zijn bureau. Handen op het bureau, naast je lichaam, zegt hij. Ik volg zijn bevel op. Het hout is koud aan mijn blote borsten en buik maar de verwarming in zijn kantoor staat hoog. Hij laat mijn haren los en ik voel zijn middelvinger vanaf mijn nek over mijn ruggengraat naar beneden dwalen. Bij mijn stuitje stopt hij.

PATS. Een harde klap op mijn linker bil. Ik schrik en til mijn hoofd op van het bureau. Terug liggen jij, zegt hij snel. PATS. Nog een harde klets maar nu op mijn rechterbil. Ik schok en kreun bij impact. Braaf zo. Zijn stem is laag en ik hoor dat hij opgewonden is. Hij laat zijn handen over mijn billen gaan en masseert het prikkelende gevoel dat hij achter heeft gelaten weg. Zulke mooie, witte billen, zegt hij tevreden. Dan volgen er weer twee klappen, eerst links, dan rechts. Weer masseert hij de pijn zachtjes weg. Ik voel zijn hand naar mijn haren gaan en hij pakt nagenoeg al mijn haar vanaf mijn nek weer bij elkaar. Hij trekt me omhoog van het bureau, draait me om, en dan staan we lijf aan lijf. Ik voel door zijn blouse heen dat zijn spieren hard zijn. Zijn pupillen zijn zo mogelijk nog groter geworden en om zijn mond staat een sneer. Terug op je knieën, meisje. Hij duwt me naar beneden en ik eindig weer op mijn knieën. Hij laat mijn haar los. Kijk me aan, zegt hij. Ik kijk vol verwachting naar hem op en zie hoe hij zijn blouse losknoopt. Zijn gespierde borstkas en buik laten me niet koud. Vervolgens volg ik zijn handen naar beneden en zie hoe hij zijn broek openritst. Zijn piemel is al hard in zijn onderbroek en steekt bijna boven de elastiek uit. Ik kan niet wachten om die in mijn mond te hebben. Hij laat zijn pantalon om zijn enkels vallen. Zo, trek nu mijn onderbroek uit. Ik luister en ik trek met beide handen zijn boxershort naar beneden. Ik kijk meteen recht tegen zijn harde pik aan die tevoorschijn springt. Zijn eikel raakt al bijna mijn lippen.

“Hij smeert mijn spuug over mijn gezicht en veegt daarna mijn inmiddels uitgelopen mascara verder over mijn wang uit. Zo zie je er goed uit, meisje.”

Mond open, zegt hij streng. Ik open mijn mond een stukje. Verder, meisje. Ik open mijn mond alsof ik in de tandartsstoel zit. Goed zo. Hij leidt zijn harde pik mijn mond in en duwt zijn eikel een paar keer lichtjes naar binnen. Maak hem maar nat, meisje. Ik laat mijn tong over zijn eikel glijden en sluit mijn mond een beetje om wat speeksel om zijn piemel heen te krijgen. Hij pakt de achterkant van mijn hoofd vast en duwt zijn pik dieper mijn mond in. Ik krijg dit geval nooit helemaal naar binnen, denk ik terwijl hij mijn mond op een traag tempo neukt. Steeds duwt hij zijn pik wat dieper naar binnen totdat ik kokhals. Oh meisje toch, was dat te diep? Ik voel de tranen in mijn ogen springen terwijl ik lichtjes met mijn hoofd knik, zijn pik nog in mijn mond. Weer pakt hij mijn hoofd strakker vast en duwt zijn pik dieper naar binnen. Hij begint mijn mond te neuken op een sneller tempo, de eikel van zijn pik raakt steeds mijn keelgat waardoor ik moeite heb om het vol te houden. De tranen lopen over mijn wangen, hij kreunt zacht grommend. Plots trekt hij zijn pik uit mijn mond. Ik ben buiten adem en moet even bijkomen. Ik werp een waterige blik omhoog. Hij kijkt intens naar beneden. Vervolgens pakt hij mijn wang in zijn hand en gaat met zijn duim vanaf mijn open mond naar mijn ooghoek. Hij smeert mijn spuug over mijn gezicht en veegt daarna mijn inmiddels uitgelopen mascara verder uit. Staat je goed, meisje. Je ziet er uit als een echte pijpslet.

Hij hijst me in een vlotte, krachtige beweging bij mijn ellenboog omhoog en ik strompel een beetje op mijn hakken. Hij kijkt me strak aan. Ik hijg nog een beetje, mond half open, mijn gedachten bij zijn pik die bezit van me neemt. Zijn ijzige blauwe ogen staan streng als hij zijn duim over mijn onderlip laat glijden. Je bent een prachtexemplaar, Eva. Met je lichte huid, je sproeten en je rode haren. Ik vroeg me al af of je schaamhaar ook rossig zou zijn. Door zijn complimentjes voel ik me als een soort hond wat een kluifje krijgt. Een warm gevoel spreidt zich uit in mijn onderbuik. Hij weet hoe hij de verhouding tussen streng en rechtvaardig moet eren. Hij pakt met zijn duim en wijsvinger mijn tepel en knijpt er zacht in. Ik kan een kreun niet onderdrukken. Met zijn andere hand pakt hij één van mijn polsen vast en brengt deze naar zijn harde pik. Ik voel dat die nog nat is van mijn mond. Rukken, beveelt hij. Ik laat mijn hand zo goed en zo kwaad als het gaat over zijn lengte glijden. Nat maken jij, spuug in je hand. Ik breng mijn hand een beetje onzeker naar mijn mond en spuug er in. Er komt niet veel spuug mee want van de opwinding is mijn mond kurkdroog. Ik help je, zegt hij ongeduldig. Hij pakt mijn hand en laat er wat van zijn spuug in vallen. Daarna brengt hij mijn hand weer terug naar zijn penis. Ik ruk hem onderhands en hij zet zich intussen schrap door één hand op het bureau achter mij te zetten. Hij is zo dichtbij maar toch onaantastbaar. Hij gromt en blijft met zijn andere hand mijn borst kneden en in mijn tepel knijpen. We kussen niet.

Ineens heeft hij er genoeg van. Met een ruk pakt hij mijn arm weer en flikkert me terug over zijn bureau. Ik voel zijn eikel tegen mijn blote billen aan komen, nog steeds nat van het spuug. Hij zorgt ervoor dat zijn pik tussen mijn benen doorglijdt. Zo, jij bent al goed nat meisje, werd je soms geil van een dikke pik in je keel en in je hand? Ik knik heftig. Wat zeg je dan? Ik hoor je niet. PETS. Weer een klap op mijn reet. Ja, meneer. Wat, ja meneer? Zegt hij streng. Ik werd geil van je dikke pik in mijn keel en in mijn hand. Mijn keel klinkt zowat dichtgeknepen van de geilheid. Kijk, zo hoor ik het graag. Goed zo, meisje.
Voor ik ook maar iets kan zeggen stoot hij kei hard zijn harde pik in mijn kutje. Geen waarschuwing, geen opwarming. Hij neemt me zoals hij dat wil. Van schrik slaak ik een klein kreetje. Te groot voor je, meisje? Hij klinkt bijna sadistisch tevreden. Nee, meneer, antwoord ik. Heel netjes, je begint het te leren. Hij gromt goedkeurend terwijl hij in me beweegt. Mijn borsten worden geplet op het bureau als hij één hand op mijn rug duwt om kracht te kunnen zetten. Hij voert zijn tempo op en ik voel zijn grote piemel telkens uit mijn vagina glijden om vervolgens weer hard naar binnen te stoten. Ik zweef op het randje van pijn maar ik vind het tegelijkertijd heerlijk. Met zijn andere hand heeft hij één van mijn billen vast. Hij zet kracht terwijl hij zich hard in me blijft duwen. Hij gromt en zijn bewegingen worden nog ruwer. Ik voel dat hij zichzelf bijna verliest en dat gevoel windt me meer op dan wat dan ook. Ik ga je kutje zo volspuiten, meisje. Hij praat moeizamer. Ben je klaar voor mijn cum? Ik open mijn mond en met moeite kan ik ‘ja meneer’ uitbrengen. Zijn stoten zijn hard en de kracht van zijn hand op mijn rug beneemt me de adem. Dan gromt hij hard en komt hij sidderend klaar. Ik hijg en zie dat mijn warme adem een wolkje condens achterlaat op het gladde hout van het bureau. Hij trekt zich langzaam terug, laat zijn pik uit me glijden. Ik voel onmiddellijk zijn sperma uit mijn vagina sijpelen, over mijn zwarte kous heen.

Ik blijf liggen op het bureau tot ik hem zijn broek omhoog hoor doen. Je mag overeind komen, meisje. Ietwat beduusd haal ik mijn bovenlijf van het bureau. Ik kijk even naar beneden en zie een dikke witte straal op de binnenkant van mijn been. Dat laat je zitten, zegt hij streng. Je laat het zitten tot je thuis bent. Pas dan ga je jezelf opfrissen en mag je die kousen uit doen. Ja, meneer, zeg ik onderdanig. Hij heeft zijn blouse dichtgeknoopt en trekt hem recht waarna hij zijn stropdas weer om doet. Kleed je maar aan. Hij wijst naar het stapeltje kleding. Ik doe snel mijn slipje, rok, bh en blouse aan terwijl hij zijn stropdas knoopt en zijn jasje weer aantrekt. Ik gris snel mijn klem van de vloer. Onzeker over wat ik nu moet doen blijf ik even staan, mijn handen weer voor mijn lichaam gevouwen. Omdat mijn benen dichter bij elkaar staan door mijn kokerrok voel ik zijn sperma nu ook mijn andere been raken.

Je begrijpt natuurlijk dat dit geen consequenties heeft voor je baan. Ik verwacht je hier volgende week maandag weer. Zelfde tijd.

Ik kijk hem aan en knik. Ja meneer.

Artwork made by Coloringcuties
Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *