februari 22, 2022

Maskerade

€2,500,-. Dat is wat ik betaald krijg om vanavond op zijn exclusieve seksfeest te verschijnen.

Mijn klant is zó rijk dat hij van gekkigheid niet meer weet wat hij met zijn centen moet doen. Van een nagelnieuwe luxe yacht tot een nieuw penthouse in Dubai, niks is hem teveel. Hij staat bekend om zijn extravagante levensstijl en zijn bizarre feesten. Seksfeesten waar losbandigheid centraal staat. Een waar bacchanaal met schaarsgeklede, prachtige vrouwen en grijpgrage, rijke mannen. Ik was toevallig zijn favoriet.

Terwijl ik uit de limo stap voel ik de kou aan mijn voeten. Mijn stiletto’s worden bij elkaar gehouden door dunne, gouden kettinkjes die tegen mijn voet rinkelen met elke stap. De jurk die ik draag is aan de voorkant uitgesneden tot aan mijn navel en aan de achterkant is mijn rug bloot. Hij had hem opgestuurd naar mijn appartement. Hoe hij mijn maten precies wist blijft een mysterie, maar de jurk zit als gegoten. Ik heb een grote veer in mijn haar en een klein, gouden oogmasker op wat de bovenkant van mijn gezicht verhult. Het thema van vanavond is maskerade. Handig, zodat alle beroemdheden en overige bekende rijke mannen hier niet herkend worden. Desalniettemin heb ik toch een geheimhoudingsovereenkomst moeten tekenen voordat ik mocht komen. Mijn gouden ketting voelt koud tegen mijn huid. Ook dat was een cadeautje, speciaal voor vanavond. Het is een ketting die past bij mijn eerder gekregen gouden oorbellen met franjes er aan. Mijn lippen zijn met rode lipstick ingesmeerd en mijn ogen zijn simpel opgemaakt. Mijn bruine haar hangt tot op mijn schouders, achterin mijn haar zit een gouden klemmetje. Ik zie mijn borsten met elke stap die ik zet bewegen in de jurk. Mijn tepels zijn hard door de kou en steken door de goudkleurige zijden stof heen. Bij de ingang van het enorme huis krijg ik een lelie in mijn handen geduwd. Er hangt een kaartje aan. ‘Lily, er mag maar één heer als eerste jouw bloem plukken vanavond. Zoek me. Als je me vindt zal je rijkelijk beloond worden.’. Ik hou wel van dit soort raadseltjes.

Ik geef mijn shawl af bij de garderobe waar iemand, gekleed in een klassiek kostuum van een lakei, me helpt. Terwijl ik door de lange gang loop hoor ik mijn hakken op het marmer klikken. De gang is verlicht door kandelaren. Het geheel is duister en toch sfeervol. Dit huis kent vele kamers, weet ik, want ik ben hier eerder geweest. Terwijl ik naar de ontvangstruimte loop zie ik dat er dames en heren met ontbloot bovenlijf schalen met daarop champagne en kaviaar rondbrengen. Ik pak behendig een glas champagne van een schaal en neem een slok. Hmm, dit is de dure shit, dat proef ik meteen. Ik loop langzaam verder de ontvangstruimte in en zie een heel aantal gemaskerde hoofden naar me omdraaien. Ze fluisteren tegen elkaar. Ik zie mannen in smoking en vrouwen in satijnen en zijden jurken. De één heeft haar haren opgestoken, de ander draagt ze los. Ik zie een dame met een halsband om haar nek. Als ik mijn blik verder over de ruimte laat glijden besef ik dat ik niet ga vinden wie ik zoek. Hij staat er niet tussen, dat zie ik meteen. Terwijl ik mijn champagne opdrink loop ik een andere kamer in, richting een hal die weer tot andere kamers leidt. Voordat ik de kamer bereik word ik aan mijn arm gegrepen door één van de mannen in smoking die me net bekeek. Waar ga je heen, schoonheid? Ik ruk mijn arm los. Nergens met jou in ieders geval, zeg ik streng. De twee mannen die bij hem staan gniffelen om mijn brutaliteit. Zijn mond valt wat open om iets te zeggen maar ik loop snel door.

Als ik door de kamer loop hoor ik gekreun. Er zit een man in een grote fauteuil, tussen zijn benen zit een vrouw in een rode jurk. Ze heeft zijn pik in haar mond en haar hoofd gaat langzaam op en neer. De man heft zijn glas naar mij en ik knik terug terwijl ik voorbij loop. Als ik de hal bereik komt een kakofonie van geluiden me tegemoet. Ik hoor zweepslagen, gekreun, gestommel en de maar al te bekende geluiden van huid op huid contact. Ik zet mijn masker nog eens recht en loop door de gang langs de openstaande deuren. Als ik naar binnen kijk zie ik waar de geluiden vandaan kwamen. In één kamer hangt een vrouw aan een groot kruis, billen naar de deur. Ze wordt door een man op haar kont geslagen met een zweepje. Ze kreunt elke keer als het zweepje in contact komt met haar huid. De man heeft al zijn kleding aan en zijn masker op, maar ik zie dat zijn harde pik uit zijn broek hangt. De volgende deur onthult een vrouw die aan twee kanten wordt geneukt. Op het bed onder haar ligt een man op zijn rug, zijn dikke pik in haar kutje. Bovenop haar hangt een andere man, zijn grote lul in haar kont geduwd. Op hetzelfde ritme bewegen ze in en uit haar, eerst de onderste, dan de bovenste. De vrouw kreunt hard, de mannen grommen van genot. Ik loop door en kom langs de één-na laatste deur. Ik gluur snel naar binnen en zie een man in een puppymasker op zijn knieën door de ruimte schuifelen. Hij blaft. De vrouw loopt op haar enorm hoge hakken door de kamer en trekt hem mee aan de halsband om zijn nek. Stilletjes loop ik door naar de laatste deur. Ik zie een man tegen de muur staan, een andere man achter hem. Allebei dragen ze geen broek. De achterste man duwt zijn harde pik in de kont van de man tegen de muur. Ze kreunen allebei en hij blijft hem rustig van achteren neuken. Al wat ik gezien heb laat me verre van koud. Ik hou van seks en alles wat daarmee te maken heeft. Niks is mij taboe, wellicht dat dit beroep daarom zo goed bij me past. Ik besluit gauw door te lopen.

Ik duw met beide handen de deuren aan het eind van de gang open. Ook hier wordt aan alle kanten genoten. Ik hoor vrouwen en mannen kreunen. Ik loop door het midden van de ruimte om de trap te bereiken die zich achterin de ruimte bevindt. Een stel wat tegen de muur aan het zoenen is trekt me naar hen toe. De mond van de man valt open en ik zie zijn ogen schitteren onder zijn masker. De vrouw brengt haar lippen naar die van mij en ik geef haar nonchalant een tongzoen. Ik hoor de man naast haar goedkeurend mompelen. Ze laat haar handen even over mijn borsten glijden en mijn tepels worden weer knalhard. Ik zoen nog even sensueel met de vrouw en loop dan weer door, haar hand glijdt langzaam uit die van mij. Rechts van me wordt een vrouw van achteren geneukt terwijl ze over een biljarttafel gebogen is. Links van me zijn twee vrouwen bezig met de pik van één man. De een likt aan zijn ballen en de ander heeft zijn lul in haar mond. Hij heeft zijn handen bezitterig op hun hoofden gelegd en knikt naar me in het voorbijgaan. Als ik bij de trap arriveer staan daar twee mannen met elkaar te zoenen. Ik wurm me door hen heen, ze kijken een beetje verbouwereerd. Sorry, excuses, ik moet erdoor. Ik loop de trap op en de heren zoenen weer rustig verder. Mijn hakken maken geluid op de marmeren trap en ik hoor wederom de kettinkjes van mijn schoenen rinkelen bij elke stap omhoog. De kamer waar ik beland is donker en ik ontwaar plots de bibliotheek. Er brandt achterin de kamer een groot haardvuur. Voor het haardvuur is een grote halve cirkel met comfortabele fauteuils neergezet. Zo snel zie ik dat er een stuk of 7 stoelen staan. Voor de openhaard staat een roodleren bankje, laag en rechthoekig. Omdat de stoelen met hun rug naar me toe staan terwijl ik de kamer in kom lopen zie ik pas later dat alle zeven stoelen zijn bemand. In elke stoel zit een man, smoking aan, masker op en een emotieloze mond. Ik laat mijn handen over een aantal rugleuningen glijden totdat ik een bekend geurtje ruik. De middelste stoel trekt mijn aandacht en ik loop er omheen. In de schittering van het vuur herken ik hem. Zijn groene ogen branden door zijn masker heen.

Goed gevonden, gromt hij. Jou herken ik toch uit duizenden, zeg ik verleidelijk. Hij klapt met zijn hand op zijn knie. Ik ga zijlings zitten. Heb je nog wat leuks gezien? Zegt hij terwijl hij mijn haar uit mijn nek schuift. Ik breng mijn wijsvinger naar mijn mond. Jazeker, antwoord ik. Hij grinnikt en ik voel zijn buik aan mijn zijkant bewegen. Zoals, wat? Vraagt hij met zijn lage stem. Hij laat één vinger langzaam in de opening in mijn jurk, langs mijn decolleté, omlaag glijden. Oh, teveel om op te noemen, antwoord ik kittig. Ik laat mijn blik naar links glijden en zie dat alle overige mannen in hun stoelen aandachtig naar ons kijken. Sta maar op, schoonheid, we hebben op je gewacht. Ik kom omhoog en hij staat mee op. We werden bijna ongeduldig. Terwijl hij praat geleid hij me naar het leren bankje, in het midden van de stoelen, een stukje van het haardvuur af. Mijn kuiten raken het koele leer van het bankje terwijl mijn rug ondertussen wordt verwarmd door de straling van het vuur. Ik kijk omhoog naar hem en hij laat ondertussen de bandjes van de jurk over mijn schouders naar beneden glijden. Als vanzelf glijdt de zijden jurk van mijn lijf af. Mijn volle borsten worden tevoorschijn getoverd en door de wrijving van de stof zijn mijn tepels weer hard. Ik heb geen ondergoed aan, zoals was gevraagd. De opwinding neemt nu al bezit van me, ik ben nieuwsgierig wat hij voor me in petto heeft. Hij pakt mijn hand en draait me in een rondje, tergend langzaam. De mannen knikken en maken goedkeurende geluiden achter hun maskers. Ik voel me als een stuk vee op de keuring terwijl ik alleen mijn schoenen nog aanheb en het maskertje op mijn gezicht. Ik vind het heerlijk.

“Hij laat mijn hoofd los en trekt zich terug. Ik lik mijn rode lippen verleidelijk af terwijl ik vanachter mijn masker naar hem omhoog kijk.”

Hij duwt me met zijn handen op mijn schouders omlaag op het bankje, ik voel het koude leer op mijn billen en mijn schaamlippen. Ik kijk recht tegen zijn kruis aan. Hij ritst de broek van zijn smoking open en duwt zijn onderbroek iets omlaag. Ik pak zijn harde piemel geroutineerd in mijn hand en breng mijn mond dichterbij. Ik begin hem te pijpen en hij legt grommend zijn handen op mijn hoofd terwijl hij iets naar achteren leunt. Ik pak zijn bil vast zodat ik zijn pik diep naar binnen kan schuiven. Ik demonstreer mijn deepthroat kunsten aan de rest van het publiek. Ik hoor ze schuifelen in hun fauteuils en ik hoor hier en daar een rits opengaan. Mooi zo. Hij neemt het stokje van me over en neukt op een traag tempo mijn mond. Zijn piemel is niet extreem groot, ook niet klein. Zijn ballen zijn groot en zwaar en raken soms lichtjes mijn kin. Hij laat mijn hoofd los en trekt zich terug. Ik lik mijn rode lippen verleidelijk af terwijl ik vanachter mijn masker naar hem omhoog kijk. Wat ben je toch een godin, zegt hij tegen me. Laat deze mannen eens zien hoe mooi jouw kutje eruit ziet. Hij helpt me omhoog aan mijn arm en met zijn hulp ga ik op mijn handen en knieën op het bakje zitten, mijn billen naar achteren gestoken. Hij mompelt iets goedkeurends en laat zijn handen over mijn billen glijden. Hij laat één vinger langs mijn vagina glijden en ik adem scherp in van geilheid. Hij merkt het op en laat zijn vinger eventjes diep bij me naar binnen gaan. Ik geef een klein kreuntje en ik hoor weer een paar ritsen opengaan vanuit de fauteuils. Zijn ene hand rukt langzaam aan zijn pik en zijn andere hand laat nu twee vingers rustig in en uit me glijden. Ik schok een beetje als hij langs mijn g-spot komt met zijn vingers en zucht diep. Dan laat hij zijn vingers plots uit me glijden en laat hij zijn penis los. Kom maar eens op je rug liggen, prachtvrouw, ik heb ineens een beter idee. Zijn warme stem klinkt opgewonden. Ik draai me gauw om zodat ik met mijn rug op het bankje lig. Is ze niet heerlijk, heren? Hoor ik hem vragen aan de gemaskerde mannen. Instemmend gemompel klinkt uit alle zes de stoelen. Ik zal jullie eens wat van haar kunsten demonstreren, gromt hij.

Benen wijd, commandeert hij. Ik laat mijn benen uit elkaar gaan en zet ze aan weerszijden van het bankje op de grond. Mijn kutje ligt bloot en ik voel dat hij plaatsneemt op zijn knieën, tussen mijn benen in. Hij duwt weer twee vingers bij me naar binnen en blijft een herhalende ‘kom hier’ beweging maken met zijn vingers. Ik zucht diep en voel een bekende spanning opbouwen. Het voelt een beetje alsof ik moet plassen en ik weet waar dit toe gaat leiden en wat hij wil zien. Hij gooit het tempo omhoog en blijft met zijn vingers mijn g-spot stimuleren. Ik kreun diep en merk dat mijn hoogtepunt nadert. Opletten heren, hoor ik hem zachtjes zeggen. De opwinding van het bekeken worden maakt dat ik snel en heftig climax. Ik voel dat ik squirt en dat mijn benen en het bankje nat worden. Kreunend lig ik te wringen op het bankje en totdat mijn orgasme weg is stopt hij niet met vingeren. Als ik mijn hoofd een stukje ophef zie ik dat zijn witte overhemd een paar natte vlekken vertoont van mijn vocht. Hij grijnst zeer tevreden naar me. Klaar voor meer, schoonheid? Vraagt hij intens. Mijn mond staat een stukje open en ik adem zwaar, dan knik ik van ja. Hij trekt me omhoog en ik zit nu op mijn billen op het bankje, in mijn eigen sappen. Ik zie dat hij weer aan zijn pik staat te trekken. Terug op je knieën, beveelt hij me. Ik schuifel wat op het bankje en nu voel ik mijn knieën in de nattigheid terecht komen. Ik wacht geduldig af en voel dan zijn piemel over mijn vagina heen gaan. Hij duwt hem een stukje naar binnen en laat zich dan verder in me glijden. Ik zucht en kreun lichtjes. Als hij zijn pik in een wat hoger tempo naar binnen stoot merk ik dat hij zo al gaat komen. Mijn borsten gaan wat heftiger op en neer en hij gromt goedkeurend terwijl hij mijn billen stevig vasthoudt. Harder en dieper stoot hij zich bij me naar binnen en ik hoor om me heen mannen die kreunen in hun stoel. Uiteindelijk kreunt hij nog een keer hard terwijl hij zijn zaad in me loost.

Langzaam trekt hij zich terug. Zo, dat plekje is van mij en daar gaat verder niemand in spuiten, zegt hij bezitterig. Hij pakt mijn arm beet en zet me weer met mijn billen op het bankje. Ik voel nu zijn sperma mengen met mijn vocht wat nog op het bankje lag. Waar mogen de heren komen? Hij grijnst verleidelijk. Ik denk even na terwijl ik peinzend mijn wenkbrauwen frons. Mijn grootste fantasie was om ondergespoten te worden door een groot aantal mannen. Ach, when in Rome. Ik pak met mijn handen mijn borsten vast en duw ze verder omhoog. Hier, lijkt me wel een mooie plek, denk je niet? Mijn stem klinkt hees van opwinding. Zijn wenkbrauwen gaan boven zijn masker omhoog. Hmm, we gaan een mooi kunstwerk van je maken, godin. Zijn stem is donker. Wanneer ik om me heen kijk zie ik dat alle mannen inmiddels harder aan hun pikken aan het rukken zijn. Harde piemels in elke stoel. Eén voor een staan ze op en komen ze dichterbij gelopen. Duw je dikke tieten nog dichter tegen elkaar aan, gebied hij. Ik duw mijn borsten dichter tegen elkaar en nog wat verder omhoog. Twee perfecte plekken voor cum, of niet heren? De mannen om hem heen grinniken goedkeurend.

De eerste vreemdeling doet een stapje naar voren. Zijn lul is dichtbij mijn mond en hij trekt zich af op een rap tempo. Ik hoor hem wat steunen en zijn ademhaling is onregelmatig. Ik ga op je tieten spuiten, is alles wat hij zegt voordat hij in een orgasme uitbarst. Dikke stralen sperma vallen op mijn borsten, witte strepen op een bleke huid. Als hij helemaal klaar is doet hij een stapje naar achteren. Volgende, commandeert hij. De volgende man komt dichterbij en trekt zich steeds harder af terwijl hij een beetje schuin voor me staat. Ook hem hoor ik kreunen van inspanning. Hij rukt nog een paar keer hard door en spuit zichzelf leeg op mijn borsten. Zijn tweede straal cum schiet ver en raakt mijn arm. Hij is nog niet klaar met rukken of de volgende dient zich al aan. Hij spuit vanaf de andere kant over mijn borsten en ik voel inmiddels druppels sperma langs mijn vingers glijden en tussen mijn borsten door glippen. De geur is sterk maar ik word er enorm geil van. Nummer drie volgt, nummer vier en nummer vijf. De laatste man die op me af komt gelopen kijkt naar het kunstwerk op mijn tieten. Sperma van maar liefst vijf mannen die hem voor zijn gegaan. Alles zit onder. Mijn tieten, mijn armen, mijn handen en zelfs mijn nek. Hij staat aan zijn piemel te trekken en laat zijn duim over zijn eikel gaan met elke beweging. Ik zie dat het hem moeite kost om niet meteen al te spuiten. Hmm, wat zie je er lekker uit zo, zegt hij. Dan komt ook hij sidderend klaar op mijn borsten. Vijf dikke stralen cum voelen warm op mijn huid. De gastheer komt weer voor me staan, netjes aangekleed inmiddels. Dit was je beloning, schoonheid. Je was het weer dubbel en dwars waard, Lily. Hij reikt me een grote, zachte witte handdoek toe waarmee ik het gros van het sperma van me af kan vegen. Ga jij maar even lekker in bad en kijk dan maar eens maar welke pleziertjes je vanavond nog meer wil beleven. Ik weet zeker dat je je wel vermaakt. Hij grijnst. Je weet de weg?

Ja, meneer. Ik knik en bijt verleidelijk even op mijn rode onderlip. Ik weet de weg.

Artwork made by Coloringcuties
Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *