februari 16, 2022

Mijn assistent

Ik leg mijn benen op mijn bureau en hang achterover in mijn stoel. Ik verveel me kapot. Mijn afspraak is gecanceld en nu heb ik ineens twee uur niks te doen. Ik klik mijn hakken ongeduldig tegen elkaar en observeer mijn nagels. Hmm, een haaltje. Ik zucht en pak mijn nagelvijltje van het bureau. Terwijl ik het vijlsel van mijn vinger blaas wordt er op de deur geklopt. Ja? Ik sla verveeld mijn blik omhoog en zie dat het Jonathan is, mijn assistent. Gitzwarte haren, zo’n hipsterkapsel en een mooi bijgehouden baard. Onder zijn donkere wenkbrauwen staan intelligente bruine ogen. Hij is atletisch en gespierd maar verre van zo’n annabooltje, gewoon natuurlijk. Zijn kledingstijl is simpel, niet bijzonder. Vandaag draagt hij een polo met een blauwe pantalon. Waarom hij mijn assistent is weet geen mens, hij is zwaar overgekwalificeerd. Of ik het erg vind dat hij mijn assistent is? Hemel, nee. Ik heb al sinds dag één zin om de kleding van zijn lijf te rukken en zijn baard over mijn lijf te voelen gaan.

Hij steekt zijn knappe kop door de deur en kijkt een beetje verbaasd naar mijn voeten die op het bureau in zijn richting steken. Eh, Jessica, ik heb wat papierwerk hier, je handtekening nodig, weet je wel. Ik rol met mijn ogen en zucht verveeld. Kom maar binnen, zeg ik terwijl ik mijn voeten van het bureau haal. Ik zie aan zijn blik dat hij een sneak peek kreeg van mijn naakte kutje onder mijn rok. Ik heb eigenlijk nooit ondergoed aan. Je weet maar nooit wanneer dat van pas komt. Ik zie hem verbaasd lichtjes met zijn hoofd schudden en hij ontwijkt mijn blik. Ik grijns. Daar heb ik je Jonathan, denk ik. Hij komt voor mijn bureau staan en overhandigt een tweetal dossiers. Hij schuifelt wat met de dossiers. Hier tekenen, alsjeblieft, oh, en hier. Ik zet snel wat krabbels en klap mijn pen terug op mijn bureau. Was dat het? Ik hef mijn wenkbrauwen op. Ja, eh, ja geloof van wel. Hij raapt de papieren weer bij elkaar en frot ze gehaast terug in de mappen. Nog een koffie, graag, Jonathan. Mijn afspraak heeft net afgebeld. Zijn ogen schieten naar die van mij. Koffie, juist. Ga ik voor je halen, Jessica. Hij blijft even dralen voor mijn bureau. Ja, Jonathan? Ik zie hem zichtbaar ongemakkelijk worden. Niks, sorry, ik ga je koffie halen. Hij maakt zich snel uit de voeten en slaat de deur achter zich dicht. Wat een ongemakkelijkheid. Ik ben ineens benieuwd of hij in bed ook zo awkward zou zijn.

Een goede tien minuten later wordt er weer op mijn deur geklopt. Ik stop met scrollen door Instagram en zucht. Ja, binnen. Mijn stem klinkt zoals ik me voel; lichtelijk gefrustreerd. Ik hoor een rammelend koffiekopje op een schotel als Jonathan door de deur komt. Hij loopt, enorm gefocust op het kopje, in een rechte lijn naar mijn bureau. Het kopje klapt op het bureau en wat koffie gaat over de rand. Ik hef mijn wenkbrauw op terwijl ik naar hem kijk. Shit, sorry, eh, ik pak wel een doekje of zo. Hij stamelt, zichtbaar van zijn à propos gebracht. Never mind, zeg ik tegen hem. Ik sta op uit mijn stoel. Zijn ogen worden groot. Hij blijft stokstijf staan maar zijn ogen volgen mij terwijl ik naar hem toe loop, om het bureau heen. Ik besluit het gewoon op de man af te vragen. Zag ik jou nou even geleden kijken naar mijn blote kutje, Jonathan? Mijn lippen zijn vrij dicht bij zijn oor. Ik zie zijn ademsappel bewegen als hij slikt. Aha, zie je wel, dat had ik dan dus toch goed gezien. Hij likt over zijn lippen en staart voor zich uit, zijn ogen groot. Kijk me eens aan. Hij draait langzaam zijn gezicht naar me toe en kijkt me, waarschijnlijk voor het eerst, recht in mijn ogen aan. Vind je mij aantrekkelijk? Hij knikt zenuwachtig van ja. Ik pak één van zijn handen en leg deze op mijn borst. Meteen knijpt hij er in alsof hij nooit anders heeft gedaan. Ho, ho, rustig aan he. Ik bepaal hier wat er gebeurt. Hij knikt weer, zijn mond gaat open om iets te zeggen. Uh, uh. Ik leg mijn wijsvinger op zijn lippen. Hij slikt weer. Dan neemt hij plotseling mijn vinger in zijn mond en zuigt er aan, mij aankijkend.

Het gevoel van zijn tong op mijn wijsvinger is lekker en het maakt me spontaan nog geiler dan ik al was. Ik pak zijn hand weer en geleid hem deze keer onder mijn rokje. Terwijl hij aan mijn wijsvinger blijft sabbelen voel ik dat zijn vingers zich een weg banen naar mijn clit. Langzaam streelt hij me en vervolgens stopt hij ontdekkend het topje van zijn middelvinger in mijn vagina. Ik sluit mijn ogen, trek mijn vinger terug en laat me met mijn billen tegen het bureau aan zakken. Jonathan zet een stapje dichterbij, zijn lijf nu dicht tegen het mijne. De dunne stof van mijn blouse wordt warm van zijn nabijheid. Ik laat allebei mijn handen over zijn armen omhoog glijden en voel zijn mannelijke lichaam. Ondertussen blijft Jonathan me op een tergend langzaam tempo vingeren. Plots besef ik me iets. Doe de deur op slot, gebied ik hem. Hij haalt zijn hand onder mijn rok weg en loopt richting de deur. Het slot klikt en Jonathan komt naar me teruggelopen, zelfverzekerder nu. Ik waardeer de verandering in zijn houding en vind hem daardoor nog aantrekkelijker worden. Dus toch zit er iets van pit in, zeg ik tegen mezelf.. Kleed me uit, gebied ik hem nu. Hij blijft me aankijken terwijl hij de knoopjes van mijn blouse open doet. Langzaam trekt hij de blouse uit over mijn schouders. Mijn grote borsten zitten omhoog geduwd in mijn bh. Ik zie dat hij zijn bewondering niet kan onderdrukken en ik grijns. Hij duwt ze met zijn handen tegen elkaar aan en laat zijn gezicht er even tussen glijden. Zijn baard kriebelt op mijn blote huid, precies zoals ik had gefantaseerd. Ik voel zijn warme tong over mijn borsten gaan en kreun lichtjes. Vervolgens trekt hij de rits van mijn rokje omlaag en laat deze langs mijn voeten op de grond vallen. Ik stap er uit en hij ziet nu dat mijn lingerie perfect matcht. Mijn oma zei altijd, je weet nooit wanneer je een ongeluk krijgt en al de kleding van je lijf geknipt moet worden. Je kunt er maar beter altijd sexy uitzien.

“Hij laat zijn blik goedkeurend over mijn lichaam glijden, zijn pupillen worden groot van opwinding.”

Gekleed in mijn donkerblauwe bh en jarretelgordel met kousen en mijn pumps sta ik voor Jonathan. Hij laat zijn blik goedkeurend over mijn lichaam glijden, zijn pupillen worden groot van opwinding. Ik duw Jonathan tegen zijn borst en hij valt half achterover waardoor hij in de stoel voor mijn bureau belandt. Langzaam draai ik me om. Ik laat mijn bovenlichaam over het bureau hangen, zet mijn handen op het bureau en duw mijn billen in zijn richting. Ik voel zijn handen over de achterkant van mijn dijbenen omhoog gaan en hij masseert mijn billen. Vingeren, gebied ik hem. Hij laat zijn hand tussen mijn benen glijden. Met zijn wijsvinger gaat hij langs mijn clit. Ik zucht en duw mijn billen verder zijn kant op. Hij duwt intussen zijn wijsvinger in mijn natte kutje. Het ritme van zijn vinger is hypnotiserend en ik beweeg een beetje met hem mee. Ondertussen knip ik mijn bh zelf los en laat ik mijn borsten vrij. Ik kneed mijn eigen borsten en beetje en knijp in mijn eigen tepels. Vervolgens voel ik dat Jonathan ook zijn middelvinger mee naar binnen heeft geduwd. Zijn lange, dikke vingers maken me gek. Likken, zeg ik. Ik voel zijn vingers uit me glijden en hoor gestommel als hij op zijn knieën achter me gaat zitten. Met mijn handen nog steeds op het bureau voel ik dat zijn gezicht dichter bij mijn kutje in de buurt komt. Hij begint te likken vanaf de achterkant en ik voel dat zijn tong langs mijn vagina glijdt. De lange bewegingen die hij maakt van mijn clit naar mijn vagina voelen heerlijk. Zijn baard en snor schuren tegen mijn huid. Ik voel alleen dat ik wat meer nodig heb om te komen. Sneller, grom ik tegen hem. Ik voel zijn tong sneller bewegen en zijn focus blijft nu op mijn clit. Gebruik je vingers erbij, gebied ik hem weer. Terwijl hij mijn clit blijft likken laat hij zorgvuldig een vinger vanaf de zijkant mijn kutje ingaan. Hmm, dat is wat ik bedoel, kreun ik.

Terwijl ik de druk op voel bouwen laat ik me op mijn ellenbogen op het bureau zakken. Mijn zware borsten raken het koude hout en het geeft een prettig gevoel aan mijn tepels. Ik voel spanning in onderbuik en weet dat ik zo ga klaarkomen als hij hiermee doorgaat. Niet stoppen, hijg ik. Ik hoor inmiddels aan hem dat ook hij buiten adem raakt van het beffen en de houding waarin hij zich bevindt. Vreemd genoeg windt dat me juist alleen maar meer op. Sneller likken, kreun ik. Zijn tong gaat sneller en ik voel dat ik klaarkom. Kreunend laat ik me door mijn armen zakken, mijn linkerwang op het bureau. Fuck, ja, ja! Ik moedig hem aan terwijl golven van genot via mijn clit door heel mijn lijf trekken. Ik voel zijn warme ademhaling op mijn schaamlippen als hij hijgt van inspanning. Stop maar, zeg ik als mijn orgasme voorbij is. Ik til mijn bovenlichaam weer iets op zodat ik op mijn handen steun. Ik kijk naar hem om. Opstaan jij. Ik wenk hem omhoog. Ik voel intussen dat ik zo nat ben dat het al op mijn dijbeen druipt. Haal je pik uit je broek, zeg ik hem. Ik hoor hem rommelen met zijn knoop en kijk naar zijn onderlijf. Hij trekt zijn onderbroek een stukje naar beneden en haalt er een enorm gevaarte uit. Mijn ogen worden groot van verbazing en mijn mond valt zowaar open. Jezus, die is echt niet normaal. Ik kijk naar zijn ogen en zie dat hij verlegen grijnst. Hij weet zelf blijkbaar ook wat hij in huis heeft.

Neuk mijn kutje, nu. Ik trek mijn billen een beetje uit elkaar om hem ruimte te geven. Ik voel zijn enorme lul langs mijn kutje gaan in een poging hem nat te maken met mijn eigen vocht. Spuug er op, commandeer ik hem. Ik hoor dat hij achter mij een klodder spuug op zijn pik laat vallen en hem insmeert. Dan voel ik weer die dikke eikel, ditmaal tegen mijn vagina drukken. Hij glijdt een stukje naar binnen, met moeite. Ik adem sissend in en kreun door mijn tanden heen. Hij houdt met één hand zijn lul vast terwijl hij hem telkens wat dieper naar binnen probeert te stoppen. Ik wed dat hij er nog niet eens halverwege in zit. Ik adem sidderend uit terwijl hij zijn gevaarte weer dieper in me stoot. Eindelijk heb ik het gevoel dat we er bijna zijn. Doorneuken jij. Ik kijk om en zie dat hij een blik van opperste concentratie en geilheid op zijn gezicht heeft. Zijn donkere wenkbrauwen staan in een frons en hij pakt mijn billen vast. Hij laat zijn blik naar die van mij glijden en kijkt me aan terwijl hij langzaam zijn forse pik in en uit me laat glijden. Mijn ogen vallen als vanzelf dicht van het genot wat hij teweegbrengt. Ik draai mijn hoofd en laat me wederom op mijn ellenbogen zakken. Harder, neuk me harder, zeg ik tegen hem. Hij gromt en neukt me harder. Zijn pik klapt hard bij me naar binnen en ik kreun bij iedere stoot. Sneller nu, gebied ik. Hij pakt mijn heupen stevig vast en schakelt een tandje bij. Zijn pik glijdt in een snel tempo in en uit me. Ik laat mijn wang en tieten weer op het bureau zakken en laat één hand los om tussen mijn benen te stoppen. Ik voel met mijn vingers zijn pik mijn kutje in en uit glijden en de omvang van zijn lul is als geen andere die ik ooit heb gehad. Hij maakt me zo fucking geil dat ik mezelf begin te vingeren. Ik stimuleer mijn clit en voel mijn climax alweer aan komen denderen.

Harder Jonathan, harder, kom op, doe het! Ik verhef mijn stem en kreun hard als ik voel dat ik klaar ga komen. Jonathan zet zich nog eens schrap en ramt zijn pik in een hoog tempo naar binnen. Ik voel dat hij kei hard in mijn heupen knijpt en zijn pik doet me pijn. Dan kom ik mega intens klaar en voel dat mijn kutje hard om zijn pik heen samentrekt. Hij voelt dit klaarblijkelijk ook want hij kan zich niet inhouden en spuit zichzelf compleet leeg. Ik hoor hem kreunen en grommen terwijl hij mijn kutje rauw blijft neuken. Dan stopt hij met bewegen en haalt hij zijn pik uit me. Ik draai me om en hang hijgend weer met mijn billen tegen het bureau aan. Het zweet staat op mijn borstkas en mijn rug en ik zie dat Jonathan zijn polo ook zweetvlekken vertoont. Zijn lul is nog hard en klopt nog een beetje na terwijl hij hem terug probeert te stoppen in zijn onderbroek. Ondertussen voel ik een grote sliert sperma uit mijn kutje druipen. Ik laat twee vingers langs mijn been glijden en kijk Jonathan aan terwijl ik zijn zaad van mijn vingers af lik. Hmm, kreun ik. Zijn ogen worden groot en zijn mond valt een beetje open. Hij ademt nog zwaar en ik zie de contouren van zijn halfslappe pik nog in zijn broek.

Ik pak mijn blouse en rok van de grond en kijk hem weer aan. Ik laat mijn hand even langs zijn baard gaan. Mijn koffie is inmiddels koud Jonathan, ik wil graag een nieuwe. Zijn donkere wenkbrauwen staan in een verwarde frons. Hij kijkt van mij naar het koffiekopje op mijn bureau. Ik trek één wenkbrauw op en sla ongeduldig mijn armen over elkaar, mijn blote tieten tegen elkaar aan duwend.

Stotterde ik soms?

Artwork made by Coloringcuties
Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *