februari 9, 2022

Overwerken

Het scherm van mijn laptop wordt blauw. Ik zie de stomme verdrietige smiley van Microsoft in beeld en ik zucht gefrustreerd.

Frank kijkt me aan vanachter zijn laptop en trekt zijn wenkbrauwen naar me op. What’s up? Vraagt hij. Dat stomme ding flipt hem weer, zeg ik geïrriteerd. Altijd hetzelfde liedje met die schijt techniek. Ik grom en sla mijn armen over elkaar. Ik zie dat Frank een lach moet onderdrukken, lachrimpels verschijnen om zijn ogen. Ik trek één wenkbrauw op. Niet. Grappig.

Een kwartier later komt mijn laptop eindelijk weer tot leven. Frank heeft ondertussen een kop thee voor me gezet en klapt deze op mijn bureau neer. Hier, kan je wel gebruiken denk ik. Zijn hand blijft even om de mok hangen en terwijl ik naar mijn scherm kijk grijp ik ernaar. Ik raak zijn hand aan en krijg een schokje van hem. Auw! Ik trek gauw mijn hand terug. Hij grinnikt, jezus, ik ben ‘electrifying’ volgens mij. Hij ploft weer neer in zijn bureaustoel en knipoogt nog een keer naar me van over zijn laptopscherm. Ik voel een tinteling in mijn clit.

Frank is een mooie man. Hij is een paar jaar ouder dan ik en werkt al een tijd bij hetzelfde kantoor. We werken vaak samen aan projecten en ik vind het altijd een plezier om bij hem in de buurt te zijn. Hij is goedlachs en heeft echte bruine pretogen. Bruin haar, kort geknipt en een licht gebruinde huid. Ik weet nog steeds niet waar zijn roots precies liggen, zijn naam is echt zo Hollands als maar zijn kan. Een leuk detail: zijn t-shirts zitten altijd nét iets te strak om zijn bovenarmen. Niet dat ik dat erg vind. Ik vind het maar wat leuk om die biceps en triceps te zien waar de elastiek van zijn shirt omheen spant. Ik werp soms heimelijke blikken naar hem als hij het niet doorheeft.

Vanavond moeten we allebei overwerken. Avond één van nog twee, of drie, gok ik. Het project is nog lang niet af en we moeten nog even bikkelen voordat we het kunnen presenteren aan de baas. Ineens gaat de telefoon, ik schrik. Yes, met Miley? Ah, de Chinees is er, zeg ik tegen Frank. Hij springt uit zijn bureaustoel en haast zich de trap af om de deur open te doen. Hij komt na een paar seconden weer naar boven gerend met een brede glimlach en een tasje met eten. Kom, Miley, etenstijd, kappen nou effe. Ik kreun en sla mijn laptop dicht. Frank heeft inmiddels de bakjes Chinees uitgespreid over de tafel en begint overal de dekseltjes vanaf te halen. Ik pak twee borden en het benodigde bestek. Samen gaan we zitten, we zijn alleen op kantoor. We praten wat over koetjes en kalfjes. De economie, het weer, de zoveelste aankomende financiële crisis. Ondertussen kijk ik naar hem. Hij slurpt zijn bami naar binnen om mij aan het lachen te maken, het werkt. Ik grinnik en richt daarna mijn blik weer op mijn eten. We praten weer verder en na een paar minuten zie ik dat er wat saus op zijn wang is blijven hangen. Ik kan mijn lach niet inhouden en gebaar naar mijn eigen wang. Je hebt hier wat saus zitten, zeg ik. Hij kijkt schaapachtig terwijl hij met de rug van zijn hand op de verkeerde wang wrijft. Hier? Nee daar, zeg ik, terwijl ik naar zijn andere wang wijs. Hij wrijft weer op de verkeerde plek. Ik buig naar hem toe en veeg met mijn duim de saus van zijn gezicht. Hij kijkt me aan en ik zie dat zijn mond lichtjes open valt. Ik voel de warmte van zijn wang en trek snel mijn hand terug en veeg mijn duim af aan mijn servet. Shit, ik liet mijn hand te lang liggen. We gaan ietwat ongemakkelijk door met eten en het is even gedaan met de grapjes.

Na het eten sta ik bij het keukentje, met mijn rug naar Frank toe. Ik heb de borden afgeruimd en Frank is de lege bakjes aan het weggooien. Natuurlijk hebben we veel te veel en ik hoor Frank een paar bakjes in de koelkast zetten. Ik stapel intussen alle vaat netjes op zodat ik ruimte heb om af te wassen. Plotseling voel ik een hand die mijn haar aan de kant doet. Mijn rug wordt warm als Frank zich tegen me aan duwt. Mijn schaambot raakt het aanrecht en er ontsnapt een zucht zodra ik zijn lippen op mijn nek voel. Hij laat zijn lippen van mijn nek naar mijn oorlel gaan, één hand intussen om mijn middel en zijn andere hand op mijn schouder. Ik laat de afwasborstel uit mijn hand vallen en smelt tegen zijn borstkas aan terwijl ik de spanning naar mijn onderbuik voel schieten. Mijn knieën worden week terwijl ik zijn lippen en lichte stoppelbaard over mijn huid voel gaan. Ik leg mijn arm naar achter in zijn nek en laat mijn hoofd een beetje achterover vallen. Intussen is zijn hand naar mijn kruis gegaan en hij wrijft lichtjes over mijn broek. Elke keer als hij wrijft gaat hij met zijn vingers over mijn clit en ik voel dat ik het warm begin te krijgen. Hij duwt zijn onderlijf dichter tegen me aan en ik voel dat zijn penis hard aan het worden is. Zijn hand is gevangen tussen het aanrecht en mijn venusheuvel. Hij blijft in langzame bewegingen zijn kruis langs mijn billen wrijven. Ik zucht weer en er komt een kreun mee.

“Dan tilt hij me op bij mijn middel. Ik sla mijn benen om hem heen.”

Zijn hand gaat weg van mijn kruis en ik voel warmte waar hij net is geweest. Zijn handen trekken van achteren mijn top omhoog over mijn hoofd. Hij knipt mijn bh los in één keer, zo te voelen met één hand. Hij laat zijn armen om me heen glijden en houdt mijn borsten in zijn handen omhoog. Hij streelt mijn tepels en deze worden knalhard onder zijn aanraking. Ik zucht weer en laat mezelf weer tegen hem aan hangen. Hij kneedt mijn borsten terwijl hij mijn nek blijft zoenen en sporadisch aan mijn oorlel sabbelt. Wie had gedacht dat zoiets simpels ZO geil kon zijn. Het kan niet anders of ik ben al nat. Ik blijf zijn harde piemel tegen mijn billen aan voelen en ik verlang naar meer. Zijn handen glijden naar beneden en hij knoopt mijn broek los. Ik schop mijn schoenen uit en voel hoe hij mijn broek over mijn billen naar beneden stroopt. Meehelpend stap ik uit mijn broek. Ik draai me naar hem om, alleen nog gekleed in mijn slipje. Dan tilt hij me plots op bij mijn middel. Ik sla mijn benen om hem heen. Kruis aan kruis wandelt hij met me richting de eettafel, een paar stappen verderop. Ons oogcontact is intens en ik kijk hem verwachtingsvol aan. Hij zet me weer op de grond en ik trek hongerig zijn shirt uit. Zijn brede borstkas met kleine, mooie tepels vormt een mooi tafereel. Eindelijk zie ik zijn armen zonder shirt. Droog en gespierd. Ik laat mijn handen over zijn onderarmen naar zijn nek toe glijden. We zoenen elkaar voor het eerst. De zoen is intens en heet. Opgekropt verlangen komt eindelijk tot uiting. Zijn tong raakt die van mij en de opwinding maakt me wild. Hij trekt mijn kanten slip een stukje naar beneden terwijl we blijven zoenen. Terwijl deze half op mijn dijen hangt kneedt hij mijn blote billen met beide handen.

We hebben niks meer gezegd, onze lijven zijn aan het woord. Onze zoen voor een seconde onderbrekend, trek ik mijn slip snel verder naar beneden en uit. Hij tilt me meteen weer op en zet me op mijn billen neer op de grote eikenhouten eettafel. Hij staat voor me en ik sla mijn benen weer om hem heen. Zijn harde piemel drukt in zijn broek tegen mijn naakte vagina aan. De wrijving van de stof op mijn clit is lekker. Dan rommel ik aan zijn knoop en open zijn broek. Deze valt naar beneden om zijn enkels. Haastig trekt hij zijn onderbroek naar beneden. Ik kijk naar zijn piemel. Perfect formaat, kaarsrecht, in één woord prachtig. Ik neem zijn pik in mijn hand en voel hoe warm deze is. Zijn ballen zijn strak, voel ik terwijl ik ze masseer met mijn andere hand. Hij kreunt terwijl we zoenen en ik blijf zijn pik strelen en zijn ballen kneden. Ondertussen zoeken zijn vingers mijn natte kutje op en banen zich een weg naar binnen. Ik kreun als ik voel dat hij twee vingers naar binnen laat glijden. We zoenen elkaar en bevredigen elkaar tegelijkertijd. Hij duwt me ietsje achterover op de tafel waardoor ik helaas zijn piemel en ballen moet loslaten. Vervolgens begint hij mijn borsten uitgebreid te zoenen. Hij masseert de ene terwijl hij de andere kust. Mijn tepel gaat zijn mond binnen en ik voel de warmte van zijn speeksel. Ik kreun terwijl hij rondjes draait met zijn tong om mijn harde tepel. Hij zuigt er aan en dat schiet steken van genot rechtstreeks naar mijn clit. Dan zoent hij rustig over mijn buik naar beneden, in één rechte lijn richting mijn poesje. Hij laat zijn tong tussen mijn lippen glijden maar raakt mijn clit nog niet aan. Ik wring met mijn onderlichaam om hem dichter bij mijn clit te krijgen, ik ben zo enorm opgewonden.

Zijn tong vindt mijn clit en begint rustig te likken, op en neer. Hij neemt de ingang van mijn poesje mee, een super gevoelig plekje. Zijn tong werkt rustig van beneden naar boven en af en toe duwt hij het topje van zijn tong een klein beetje naar binnen. Dit gevoel is nieuw voor mij en maakt me gek. Ik kreun en leg mijn hand op zijn hoofd, zonder druk uit te oefenen. Mijn andere hand ligt om de zijkant van de tafel heen gevouwen, ik zet mezelf schrap voor het orgasme dat ik voel aankomen. Als hij zijn tong op mijn clit blijft bewegen duwt hij het topje van zijn wijsvinger bij me naar binnen. Zo blijft hij aan het begin van mijn kutje vingeren en ondertussen mijn clit stimuleren. De combinatie hiervan duwt me over het randje. Mijn rug trekt hol en mijn tenen krommen als ik uitbarst in een fucking heerlijk orgasme. Mijn climax is heftig en mijn knieën sluiten om zijn hoofd. Ik kreun en wring door de aanraking van zijn vingers en tong. Jezus, die man weet wat hij doet.

Als ik een beetje kalmeer stopt hij met beffen en vingeren. Hij trekt weer een spoor van kussen omhoog via mijn venusheuvel naar mijn navel, langs mijn borsten en naar mijn nek. Dan vindt hij via mijn wang wederom mijn mond. Ik proef zoutig vocht en zoen hem heftig terug. Ondertussen komt hij dichter bij me staan met zijn onderlichaam en ik voel zijn penis zoeken naar mijn ingang. Hij haalt het topje van zijn penis langs mijn natte kutje en duwt zich voorzichtig een stukje naar binnen. Ik sla mijn benen weer om zijn middel om hem dichter naar me toe te trekken. Ik leg mijn handen op zijn billen en beweeg hem verder naar binnen. Ik kreun als ik voel dat hij me vult. Hij kreunt ook. Terwijl we blijven zoenen beweegt hij in en uit me. Ik voel de vorm van zijn eikel steeds weer als hij zijn pik helemaal uit me haalt en hem weer terug erin stopt. Hij legt een hand op mijn wang en kijkt me aan. Zijn mond staat iets open en zijn wangen zijn roder van inspanning. Een beetje zweet staat op zijn neus en zijn voorhoofd. Ik staar terug in zijn ogen en voel ondertussen zijn pik steeds weer uit en in me glijden. We blijven elkaar aankijken terwijl hij me blijft neuken. Zijn bewegingen worden wat sneller en zijn ademhaling wordt zwaarder. Steeds gaat hij langs een gevoelig plekje en ik voel wederom een orgasme opkomen. Niet stoppen, hijg ik. Hij heeft één hand op mijn borst en blijft deze kneden. Ik heb allebei mijn handen op zijn kont en moedig hem aan me harder te nemen. Zijn blik blijft intens in die van mij verzonken en hij voert het tempo op. Hij neukt me harder, zijn stoten worden ruwer. Mijn borsten bewegen met iedere stoot mee. Zijn hand rust nog steeds op mijn wang en dan voel ik mezelf weer klaarkomen om zijn pik heen. Ik duw mijn onderlijf dichter naar hem toe en laat mijn hoofd naar achteren hangen. Zijn hand valt neer op mijn borstkas. Hij gromt en komt ook klaar. Een zachte kreun ontsnapt over zijn lippen en onze voorhoofden raken elkaar weer.

Hijgend en nu met onze ogen dicht blijft hij nog even in me. Als ik mijn ogen weer open kijk ik recht in die van hem. Donkere poelen die voldaan naar me kijken. We geven elkaar weer een zoen, zachter dit keer. Fuck, Miley, dat was echt heel goed. Ik grinnik, ineens verlegen. Vond ik ook, Frank. Hij laat zich voorzichtig uit me glijden. Dan kijkt hij me ineens met hele stoute ogen aan. Een scheve grijns verschijnt op zijn gezicht.

Al onze collega’s moeten morgen weer van deze tafel eten, zegt hij.
Ik barst in lachen uit.

Artwork made by Coloringcuties
Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *