januari 30, 2022

Pak me dan

Bzzz. De trilfunctie van mijn telefoon trilt door mijn tasje heen op mijn heup. Zou hij het zijn?

Ik besluit nog niet meteen naar mijn smartphone te grijpen maar neem eerst doelbewust nog een paar slokjes van mijn cocktail. Pornstar Martini, precies wat ik nodig had. Ik laat mijn blik vallen op de spiegel achter de bar. Ik zie mezelf aan de bar zitten, geflankt door een tweetal vriendinnen aan beide kanten. Mijn donkere, dikke krullenbos is voor de gelegenheid getemd door de stijltang. Mijn wenkbrauwen zijn een beetje extra aangedikt en mijn ogen zijn heftig opgemaakt. Een avondje op stap in stijl vraagt om wat meer moeite, dames. Ik zie dat mijn neusring af en toe het licht vangt. Mijn licht getinte huid steekt mooi af bij de rode outfit die ik draag. Mijn tieten los in de kooi in een strakke crop top met spaghettibandjes en mijn dikke billen en heupen parmantig ondersteund door een kokerrok met een split tot op mijn dijbeen. Hoge, zilveren hakken waar mijn roodgelakte teennagels in te zien zijn maken mijn ensemble af.
Ik voel me sexy, klaar voor de jacht.

Wanneer ik eindelijk op mijn telefoon kijk zie ik dat ik 2 appjes heb van iemand genaamd ‘Bad Boy’. Ja, ik label mijn mannen, heb je daar moeite mee? Bad Boy was ook écht een badboy. Hij was misschien wel de grootste player die ik kende. Elk weekend was hij op rooftocht door de stad en tot nu toe wist ik hem steeds af te wijzen. Ik hou wel van het kat en muis spelletje dat we samen spelen. Soms fantaseer ik dat hij de kleren van mijn lijf scheurt en me kei hard neukt. Tot nu toe is het nog niet gebeurd, alhoewel ik merk dat mijn weerstand elk weekend afneemt. Hij is ook zo fucking lekker. Lang, ik gok 1.90, donker getint en een mega knappe kop er op. Zijn tattoos vallen een beetje weg tegen zijn huidskleur en dat vind ik des te sexyer. Toen we een paar weekenden geleden eindigden op de dansvloer had ik het zwaar. Hij kwam achter me staan en hield me vast bij mijn middel en mijn kont terwijl hij verleidelijk tegen me aan danste. Ik schuurde op mijn beurt met mijn dikke billen tegen hem aan en dacht iets in zijn broek te voelen. Ergens voelde ik me vereerd, dat hij in de club al hard werd van mij. Het moest een soort anaconda zijn, dat kon niet anders. Als ik van links naar rechts schuurde leek er geen eind te komen aan zijn harde lul. Ik moet toegeven dat ik best onder de indruk was en het hielp natuurlijk niet om mijn nieuwsgierigheid te temperen. In tegendeel.

Zodra ik de appjes open voel ik meteen een scheut spanning naar mijn onderbuik schieten. Waar ben je vanavond? Schoonheid, ik ga je vinden. Die twee zinnen, zo onschuldig als ze lijken, zijn voor mij veelbetekenend. Ik slik en type iets terug. Dat wordt jagen voor jou. Volg de lekkere geur van mijn poesje maar. Ik voel me baldadig als ik mijn telefoon snel weer terug in mijn tasje stop. Ik zie Jolene met een schuin oog naar me kijken. Hij weer? Ze kijkt bijna vermoeid. Ik haal mijn schouders op. Whatever, het is leuk zo, ik speel een beetje met hem. Ik glimlach koket. Ze knikt. Zelf weten, zegt ze terwijl ze een zucht slaakt, haar wenkbrauwen optrekt en een slok neemt van haar wijn. Mijn vriendinnen wisten wie hij was. Ze hadden hem vaak genoeg om mij heen zien hangen. Jolene noemde hem een roofdier, zo eentje die zijn prooi omcirkelde. Ik noemde hem vooral vermakelijk. Ik heb geen zin in een relatie, ik vind mezelf te jong voor dat soort commitment. Op dit moment wil ik vooral nog even proeven van het leven, feesten, drinken, jagen. Ik had al wat mannen op mijn naam staan – denk er van wat je wil. De vrijgevochten vrouw houdt het echt niet meer bij twee of drie mannen tegenwoordig. Dat is geen slecht ding, vind ik zelf. Mijn vriendinnen hadden ook al zat mannen opgeschreven. We praatten altijd over onze veroveringen als we bij elkaar kwamen. Eentje zat af en aan in een relatie, eentje woonde samen. De andere twee waren vrij, net als ik.

Bzzz. Wederom voel ik mijn telefoon afgaan in mijn tasje. Dit keer haal ik hem meteen tevoorschijn en lees ik zijn berichtjes. Ik heb je geur opgepikt, poesje van me. Geef me een hint en dan kom ik je zoeken. Ik besluit naar de wc te lopen, natuurlijk gaan er twee vriendinnen mee. Waarom vrouwen nooit alleen gaan? Gezelligheid, gok ik. Niet alleen door een drukke club hoeven lopen, dat telt ook wel mee. Deze club heeft een enorme rij aan wc’s en is één van de weinige waar je geen 50 cent of euro hoeft te dokken om even te piesen. Afzetterij vind ik het. Terwijl ik de deur van de wc dichttrek en op slot draai, pak ik mijn telefoon uit mijn tasje. Ik zet de camera aan en knip een foto van mezelf waarop ik uitdagend mijn rode topje naar beneden trek. Mijn steile haar valt verleidelijk langs mijn gezicht en ik trek één van mijn wenkbrauwen suggestief omhoog. Allebei mijn tepels zijn te zien en de hoek is flatteus, mijn kaaklijn komt goed uit en mijn tieten zijn ronduit geweldig. Wat hij niet weet is dat ik onder mijn strakke, rode rok ook geen slipje draag. Met trillende vingers stuur ik de foto naar Bad Boy. Onder de foto zet ik een bericht. Je zal toch harder je best moeten doen als je dit poesje wil. Verzonden.

Ik was mijn handen en loop terug naar mijn twee vriendinnen die staan te wachten bij de uitgang van de wc. We lopen hand in hand in een treintje achter elkaar aan richting de bar waar Jolene naast Claudia zit. Ik pak beide meiden van achteren vast bij hun middel en knijp ze even fijn tegen me aan. Zullen we gaan dansen dames? In één beweging atten ze hun drankje en springen op van hun barkruk. In een treintje van vijf lekkere, sexy wijven lopen we achter elkaar aan richting de dansvloer. De club draait oude, vunzige hits en op dit moment galmt ‘Pony’ door de speakers. We slaken een kreetje en beginnen overdreven tegen elkaar aan te schuren. We trekken de aandacht van een heel aantal mannen om ons heen. Geen van hen trekt die van mij. We zijn vrij, gek en hebben plezier. Als ik een seconde stil sta voel ik mijn telefoon trillen. Ik rits mijn tasje open en voel mezelf zenuwachtig als ik mijn scherm ontgrendel. Vijf berichten van Bad Boy. Jezus, je ziet er lekker uit schat. Fuck, ik kom je halen. Wacht effe, ik herken die plees. Ik weet waar je bent. Blijf daar want ik kom je pakken. Mijn hartslag versnelt en ik voel een rilling door mijn lijf gaan. Snel frot ik de telefoon weer in mijn tasje. Claudia kijkt van mij naar mijn telefoon en weet ook wel hoe laat het is. Ze glimlacht scheef en trekt me tegen zich aan voor een dansje. Wat ben je toch ook een stout wijf he, zegt ze. Is dat weer die ene gast van laatst? Ik zeg ja en lach hardop. Nou, zegt ze, ik ben benieuwd hoe lang het duurt voordat hij hier is.

De sfeer op de dansvloer wordt stomiger, mensen zijn dronken aan het worden. Ik heb al een half uur niks van hem gehoord. Ik kijk steeds over mijn schouder, richting de ingang, maar ik zie hem niet. Hij zal wel niet komen, ik voel me enigszins teleurgesteld. Ineens komt ‘Get your freak on’ uit de speakers en ons groepje wordt gek. Hoezo jeugdsentiment? We schudden met onze konten en lachen ons kapot. Ineens word ik van achteren bij mijn middel gegrepen en tegen een harde borstkas aan gesleurd. Ik herken zijn geurtje en het gevoel van zijn lichaam achter het mijne. Ik heb je, zegt hij met een donkere stem in mijn oor. Ik huiver en voel kippenvel over mijn hele lijf verschijnen. Ik draai mijn hoofd naar links en kan hem vanuit mijn ooghoek zien. Mijn mond staat ietsje open en ik duw mijn billen dichter naar zijn kruis. Hij buigt naar mijn nek en duwt zijn stoppelbaard in mijn nek en tegen mijn wang. Zijn warme adem stuurt bliksemschichten naar mijn clitje en ik krijg het warmer. Hij laat zijn handen verleidelijk over mijn heupen naar beneden glijden en weer naar voren naar mijn dijbenen. Ik reik met mijn linkerhand achter me en leg deze in zijn nek terwijl ik met mijn kont over zijn lul blijf schuren. In zijn spijkerbroek voel ik dat deze weer hard is. Mijn rechterhand komt tussen ons in en wrijft verleidelijk over de hele lengte – en WAT een lengte – van zijn pik. Hij zucht in mijn oor en ik voel mijn tepels hard worden tegen mijn topje aan. Dan is het nummer afgelopen en gaat de DJ over naar een liedje van Beyoncé. Als ontwaakt uit een droom neem ik een stap bij hem vandaan en draai me om. Hij kijkt me aan met een roofdierenblik in zijn ogen en ik zie dat hij zijn shirt wat omlaag trekt om zijn erectie te verbergen. Ik moet naar de wc, zeg ik tegen mijn vriendinnen.

“Ik voel de koude tegels op het blote stukje rug tussen mijn top en mijn rok. Is mijn katje in het nauw gedreven?”

Ik baan me een weg door het publiek en bij de wc’s aangekomen kijk ik snel over mijn schouder. Hij is me niet gevolgd. Ik pak het eerste de beste hokje dat vrij is en sluit mezelf op. Met mijn handen wuif ik mezelf koelte toe en ik adem een paar keer diep in en uit. Wat doet hij met me. Ik hoef niet eens te plassen, bedenk ik me. Met een beetje wc-papier dep ik mijn inmiddels bezwete decolleté af. Ik slaak nog een diepe zucht en doe vastberaden mijn wc-hokje van het slot. Ik trek de deur open en word onmiddellijk terug het hokje in geduwd. Hij is het. Met zijn grote, mannelijke aanwezigheid voelt het wc-hokje ineens veel krapper aan. Hij draait het hokje op slot en duwt me tegen één zijde aan. Ik voel de koude tegels op het blote stukje rug tussen mijn top en mijn rok. Is mijn katje in het nauw gedreven? Zijn stem bromt verleidelijk. Ik kijk hem met grote ogen aan en mijn lippen gaan als vanzelf van elkaar. Hij maakt gebruik van mijn stilte en in een vlotte beweging zoent hij me. Ik voel zijn tong dwingend mijn mond binnengaan. Ik vind het heerlijk. Hij overmeestert me en pakt allebei mijn polsen in één hand en houdt ze boven mijn hoofd. Met zijn onderlijf duwt hij zich tussen mijn benen, ik zet mijn rechtervoet omhoog op de wc-bril om hem de ruimte te geven. Zijn vrije hand baant zich een weg naar de split van mijn rok, over mijn dijbeen omhoog. Hij stroopt behendig de stretchstof van de rok over mijn reet heen, ik voel de koude tegels nu ook tegen mijn billen. Hij voelt dat ik geen slipje aan heb als hij zijn hand langs mijn blote bil laat glijden. Hij gromt goedkeurend. Zijn gespierde borst plet mijn borsten en voelt warm tegen mijn halfnaakte lijf. We zoenen elkaar, ruig, beestachtig. In één beweging draait hij me om. Mijn voet schiet van de wc-bril en ik voel de koude tegels ineens op mijn linkerwang, buik en bovenbenen.

Ik voel zijn harde pik in zijn broek tegen mijn blote billen aan drukken terwijl ik mijn handen plat op de muur zet om mijn gezicht van de tegels af te houden. Met één hand in mijn nek duwt hij mijn gezicht weer op de tegels. Ondertussen voel ik dat hij zich ietwat terugtrekt en hoor ik hem zijn riem open maken. Daar blijven, poesje, gebiedt hij mij. Zijn hand gaat van mijn nek en trekt een spoor over mijn zijkant, door naar mijn billen. Hij glipt tussen mijn billen door en laat één vinger mijn inmiddels zeiknatte kutje in glijden. Ohhh, stout ding. De vibratie van zijn diepe stem laat een rilling door me heen trekken. Hij trekt zijn hand terug en ik voel de warmte van zijn onderlijf tegen me aan komen. Nog geen seconde later voel ik zijn enorme dikke lul tegen mijn kutje aan duwen. Hij probeert zich een weg naar binnen te banen maar ik merk dat ik er moeite mee heb. Zijn eikel is nog droog en hij smeert zichzelf behendig in met mijn vocht. Hij laat zijn pik een paar keer langs mijn natte kutje glijden en ik zucht. Zijn andere hand vindt een weg naar mijn voorkant, hij trekt mijn topje omlaag en neemt mijn linkerborst in zijn hand. Ik heb inmiddels mijn gezicht weer van de tegels getild en ik kijk over mijn rechterschouder naar hem. Dan voel ik zijn pik langzaam en stukje voor stukje in me glijden. Hij kijkt me strak aan, met zijn donkerbruine ogen. Mijn ogen vallen als vanzelf een beetje dicht. Kijk me aan, bromt hij. Kijk me aan als ik je neuk. Ik doe met moeite mijn ogen weer open. Onder halfgesloten oogleden probeer ik oogcontact te blijven maken. Inmiddels maakt hij diepe, harde bewegingen. Ik zie zijn dikke, mooie lippen samentrekken in een dierlijke grom. Hij neukt me harder, dieper en ik kreun. Sst, stil jij. Hij bedekt gauw mijn mond met zijn rechterhand. Zijn linkerhand glijdt inmiddels van mijn tiet naar beneden naar mijn heup. Hij geeft een kei harde pets om mijn reet terwijl hij genadeloos het tempo opvoert.

Onder zijn hand kreun ik. Daar sta ik dan. Op mijn zilveren stiletto’s, rok om mijn middel, handen op de tegelmuur, top half naar beneden en een dikke, donkere pik in mijn kut. Ik ben zo fucking opgewonden. Zijn hand blijft op mijn mond terwijl hij met zijn andere hand hard in mijn heup knijpt. Hij blijft zijn pik in me rammen en ik voel dat hij lang niet helemaal naar binnen past. Zijn pik is langer en dikker dan ik dacht en ik balanceer op het randje van pijn en genot. Hij voert de druk op en ik hoor zijn onderlijf tegen mijn reet aan ketsen. Hij neukt me zo snel dat ik alleen maar kan kreunen, al mijn geluiden nog steeds gedempt door zijn grote hand. Met een paar keiharde stoten komt hij tot zijn climax. Hij hangt zijn bovenlichaam tegen me aan en rust zijn kin op mijn schouder. Zijn hand laat mijn mond los en ik hijg van inspanning. Hij ademt snel en laat zijn pik nog een paar keer helemaal in en uit me glijden als de naweeën van zijn orgasme wegebben. Hij kust mijn nek, één keer. Dan laat hij zich langzaam uit me glijden. Ik voel onmiddellijk een dikke straal cum langs mijn been omlaag glijden, richting mijn stiletto. Ik wil een stuk wc-papier pakken maar dan draait hij me met een ruk om. Ik kom weer met mijn blote billen tegen de koude tegels te staan en ik ril. Hij pakt mijn kin tussen zijn duim en wijsvinger en kijkt me aan, zijn blik is weer gelijk aan die van een roofdier. Dit is wat je krijgt, poes, als je mij blijft teasen.

Ik kijk hem recht in zijn ogen aan. Terwijl ik mijn wenkbrauw optrek verschijnt er een stoute grijns om mijn mond.

Is dat soms een uitdaging?

Artwork made by Coloringcuties
Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *