februari 19, 2022

Speciaal pakketje

Ik laat mijn hand langs de trapleuning gaan terwijl ik naar boven slof. Ik verveel me. Het is zaterdagmiddag en al mijn vrienden en vriendinnen hebben al plannen vandaag. Helaas ben ik nooit zo goed in mezelf vermaken. Ik ben van nature onrustig, altijd op zoek naar het volgende. Mijn hobby’s hield ik vaak niet langer vol dan een paar weken. Zo ging het, helaas, ook met de mannen in mijn leven.

Nog nooit was ik er eentje tegen gekomen die me bleef boeien. Ze worden gewoon zo SAAI, na een tijdje. Ineens verwachten ze van alles van je. Koken, schoonmaken, samenwonen, gezellig doen tegen hun nog saaiere vrienden… Alsjeblieft, nee. Ik hield van de spanning van het onbekende. Die mix van spanning en angst die je voelt als je voor het eerst met iemand neukt. Je weet nog niets over mekaar, alles is nog nieuw. Je moet elkaars kinks nog ontdekken en je kan nog zo veel voor de eerste keer met elkaar doen.
Vroeg of laat ging ik bij al mijn vriendjes vreemd.

Ik zie mezelf in mijn spiegel voorbij komen. Ik trek mijn joggingbroek uit en laat hem op de grond liggen. Daarna gooi mijn witte topje op het lege kussen van mijn bed. Mijn string volgt. Nu ben ik verveeld én naakt. Terwijl ik me met een dramatische zucht op mijn rug op mijn bed laat vallen trek ik met één hand het nachtkastje open. Ik trek mijn vibrator eruit en zet hem aan. Langzaam laat ik de vibrator over mijn clit heen glijden. Ik zoek naar het goede plekje en zet hem een tandje omhoog. Intussen denk ik aan random mannen die ik ooit ben tegengekomen. De kerel achter de bar bij mijn favoriete club, de uitsmijter van die kroeg waar ik laatst was. De medewerker van de supermarkt, de pakketbezorger. Ze passeren allemaal de revue en ik besluit de pakketbezorger in gedachten te houden. Hij had een donker uiterlijk en lachte altijd verleidelijk als hij een pakketje kwam afgeven. Soms voegde hij er een knipoog aan toe, speciaal voor mij. Ik begin er ineens helemaal in te komen en ik denk dat ik zo al ga klaarkomen. Om even de spanning er in te houden haal ik de vibrator weer van mijn clit. Ik ontspan en laat het gevoel rustig wegebben. Als het weer is weggezakt leg ik de vibrator vakkundig meteen weer op het goede plekje. Ik zucht diep en voel het gevoel weer opkomen. De pakketbezorger staat zonder shirt aan mijn deur. Weer besluit ik nog even te wachten. Ik haal de vibrator nogmaals van mijn clit af en zucht een paar keer diep. Ik besluit er dit keer voor te gaan, driemaal is immers scheepsrecht. Ik denk aan de mogelijk dikke lul van de pakketbezorger. Ik voel mijn orgasme weer in alle hevigheid aan komen denderen.

Mijn vibrator begint plots langzamer te trillen. Nog langzamer. Uit.

Godverdomme schijt ding! Ik scheld en flikker de vibrator terug in het openstaande laatje van mijn nachtkastje. Ik was er potverdorie bijna. Gefrustreerd sla ik met mijn vuist op het hoofdkussen naast me. Dan schrik ik. Hoorde ik nou de bel? Kut, kut, kut ik ben naakt! Ik gris mijn topje van het kussen en trek het aan. Daarna schiet ik onhandig met mijn benen in mijn joggingbroek terwijl ik al richting het trapgat hobbel. Ik probeer me met alle macht in te bedenken wat het ook al weer was wat ik had besteld. Oh shit, mijn nieuwe geile pakje! Ik stamp met een noodgang de trap af en doe de deur met een theatrale zwaai open. De pakketbezorger glimlacht beleefd en houdt de doos die hij vasthoudt nog wat verder omhoog. Oh hoi, ja, thanks! Ik klink buiten adem. Hij laat zijn blik van mijn gezicht naar mijn borsten afzakken. Ik volg zijn blik en zie twee harde tepels door mijn witte topje schijnen. Gelukkig ben ik niet het type dat snel bloost. Ik beantwoord zijn blik, brutaal. Ik trek mijn wenkbrauwen op. Hij slikt. Zijn wenkbrauwen fronsen iets en er verschijnt een glimlach om zijn mond. Ik pak het pakketje uit zijn handen en loop de gang weer in. Daar zet ik het pakketje neer. Eh, mevrouw, u moet nog even tekenen, zegt hij terwijl hij mijn deur binnenstapt. Oké, deze gozer heeft lef.

“Hij pakt me bij mijn kont en duwt me tegen de muur aan, de jassen aan de kapstok in mijn rug.”

Ik loop op hem af en duw achter zijn rug de deur met een klap dicht. Hij kijkt me strak aan en deinst niet terug. Als vanzelf beginnen we meteen heftig te zoenen. We hangen tegen de voordeur, ik duw mijn onderlijf tegen dat van hem. Hij trekt mijn topje naar beneden en kneedt mijn blote borst. Ik trek zijn shirt over zijn hoofd uit. Hij ruikt alsof hij de hele dag al heeft gewerkt in dit warme weer, dat is waarschijnlijk ook zo. Ik geniet van zijn mannelijke geur. Hij trekt mijn top over mijn hoofd heen uit. Zijn mond buigt naar mijn tepel en hij bijt er zacht in. Ik waardeer zijn initiatief en kreun verrast. Hij pakt me bij mijn kont en duwt me tegen de muur aan, de jassen aan de kapstok in mijn rug. We zoenen heet en hongerig. Ik trek aan zijn broekriem en laat zijn broek op zijn enkels zakken. Ik laat mijn hand over zijn reet glijden en daarna naar voren over de lengte van zijn pik. Vaardig zak ik door mijn knieën en ik trek even de rand van zijn onderbroek open om te zien wat voor vlees ik in de kuip heb. Een dikke, harde pik komt me tegemoet gesprongen. Hmm, lekker hoor, zeg ik enthousiast, terwijl ik hem aankijk. Ik trek zijn onderbroek helemaal omlaag naar zijn enkels. Hij duwt mijn hoofd naar zijn pik en helpt met zijn andere hand mee om zijn lul in mijn mond te krijgen. Zijn dikke, harde lul vult mijn mond compleet en ik pijp hem slordig. Mijn spuug hangt om zijn schacht en druipt richting zijn ballen. Hij beweegt zijn heupen mee op het ritme waarop ik hem pijp. Zijn pik gaat diep mijn keel in maar ik kan het makkelijk hebben. Ik laat zien hoe diep zijn pik kan gaan in mijn keel en hoor hem kreunen van opwinding.

Ik laat zijn pik uit mijn mond glijden en duw mezelf omhoog. Ik sta weer met mijn rug tegen de muur en hij komt dichterbij. Ik til één been omhoog zodat hij vrije toegang heeft tot mijn kutje. Ik voel twee ruwe, zoekende vingers langs mijn vagina gaan. Ruig duwt hij ze naar binnen zodra zijn vingers nat zijn. Ik kreun en raak nog meer opgewonden van zijn doeltreffendheid. Ik was al zeiknat van het rommelen met mijn vibrator maar hij doet me druipen. Hij vingert me snel en hard. Ik wil zijn pik waar zijn vingers zijn, nu. Ik pak zijn lul in mijn hand en leg één hand op zijn bil. Hij komt dichterbij en ik voel zijn eikel op mijn kutje. Neuk mijn kutje, nu. Hmm, hij gromt. Daarna duwt hij zijn pik in een vlotte beweging naar binnen. Ik kijk hem recht aan terwijl hij zijn dikke lul in me stoot. Hij kreunt van inspanning en ik leg mijn handen op zijn schouders. Hij neukt me en zijn onderlichaam schuurt langs mijn clit in een opwaartse beweging. Met elke stoot voel ik de druk in mijn clitje weer opbouwen. Wie de fuck heeft er een vibrator nodig als je een echte lul in je kut kan hebben? Ik spoor hem aan. Neuk me harder, zeg ik. Hij ademt sneller en pakt me bij mijn billen om zijn dikke pik verder in me te duwen. Doorgaan, niet stoppen, laat me komen. Ik gebied hem en ik pak met één hand zijn bil vast. Mijn andere hand blijft om zijn nek en ik trek hem dichter naar me toe om weer met hem te zoenen. Het gevoel van zijn tong over die van mij brengt me naar mijn langverwachte climax. Ik ruk mijn mond los en kreun hard in zijn oor. Hij blijft pompen en knijpt harder in mijn billen. Ik voel dat mijn orgasme langzaam minder wordt. Hij stoot zichzelf intussen klaar in een fucking hard orgasme. Hij gromt en kreunt en laat zijn pik nog een paar keer in en uit me glijden. Dan stopt hij met neuken en trekt hij zich terug.

Ik hang voldaan tegen de muur en hijg. Ik haal mijn duim langs mijn mond in een poging het spuug van onze zoenen en mijn pijpbeurt weg te vegen. Hij kijkt me donker aan en ik zie zijn pik nog naschokken.

Zorg maar dat ik volgende week weer een pakketje bij je kan bezorgen, zegt hij verleidelijk.

Artwork made by Coloringcuties
Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *