januari 29, 2022

Totale ontspanning

Kut, mijn sleutels!

Ik ren terug naar binnen en gris mijn sleutels van het aanrecht. Ik ben zo’n fucking chaoot. Wat een kut dag. Mijn baas liet me maar niet met rust en ik kreeg echt niks uit mijn handen. Voeg ook nog even aan het rijtje toe dat er een deadline staat voor volgende week waar ik waarschijnlijk nog drie avonden voor moet gaan zitten. Soms heb je van die dagen. In de auto zet ik Break Stuff van Limp Bizkit aan. IT’S JUST ONE OF THOSE DAYS! Schreeuw ik mee. Godverdomme nou. Als ik voor het stoplicht sta zie ik rechts van me twee van die aso gastjes in een bus naar me kijken en lachen. Ik kijk weg en blijf lekker hardop meezingen. Het zal wel. Nu is het even tijd voor mij.

Ik parkeer mijn auto in een parkeerhaven en kijk snel op mijn klokje. Thank God, ik ben nog op tijd voor mijn afspraak. Met een halfslachtig huppeltje ren ik naar de ingang van de massagesalon en doe snel mijn haren in een rommelige knot. Hoi! Zeg ik, een beetje buiten adem. Ik heb om 5 uur een afspraak, Aileen de Bruin. De vrouw achter de balie kijkt even naar me terwijl ze haar leesbril op naar neus zet. Mijn wangen zijn rood en mijn haar zit waarschijnlijk voor geen meter. Ja, hier zie ik je staan, zegt ze. Julian zal de massage vandaag voor je doen. Ik frons mijn wenkbrauwen. Oh, dus Gaby is er vandaag niet? Gaby was mijn vaste masseuse. Ze was aardig en kletste de oren van mijn kop, dat vond ik juist gezellig. Iedereen zei me dat massages voor ontspanning waren maar ik voelde meestal toch de drang om te praten. Iemand staat een uur je vlees te kneden, dan moet je toch even de stilte verbreken? Gaby was een goede luisteraar en ze steunde me als ik weer eens over mijn baas klaagde. Sorry mevrouw, Gaby is thuis want haar dochtertje is ziek. Ik voelde me meteen een beetje lullig. Oh, dat is balen, doe haar maar beterschap voor haar dochtertje. De vrouw knikte en wees met haar arm routineus naar kamer drie. Ik bedank haar en loop door naar een groene deur met het nummertje drie erop.

Wanneer ik mijn kleren over een stoel flikker kijk ik in de spiegel naar mijn naakte lijf. Niet slecht, zeker niet slecht. Als ik omdraai valt het licht ineens heel onflatteus op mijn kont en achterkant van mijn bovenbenen. Zo, dat had ik dan weer even niet hoeven zien. Ik zie de kuiltjes in mijn benen staan en het ziet er naar uit dat mijn reet weer toe is aan een enkeltje sportschool. Dat terwijl ik altijd zo trots ben op mijn kont, het is één van mijn beste uiterlijke kenmerken. Toen ik jonger was, was ik altijd ZO intens jaloers op van die meiden met zo’n enorm decolleté. Zo eentje waar je gewoon je pinpas doorheen kan schuiven of een muntje tussen kan stoppen. Het enige wat je zag op tv waren meiden die OF mega dun waren OF tieten hadden zo groot als ballonnen. Tegenwoordig is een atletisch figuur met een enorme booty juist in de mode. In de sportschool zag ik achttienjarige meiden squatten en hengsten aan gewichten om maar dichter bij hun doel te komen. Het zat me eindelijk eens mee, gok ik.
Ik laat mijn blik verder gaan over mijn gezicht en zie vermoeide, blauwe ogen en rommelig stijl, blond haar. Ik moet mijn haar wassen en weer eens iets van een kapsel laten knippen. Ik til mijn arm op en ik zie ineens dat ik een plukje haar in het diepste hoekje van mijn oksel ben vergeten. Godverdomme.

Als ik de kamer in loop ruik ik meteen lavendel. Dat ontspant me altijd, is me opgevallen. Ik adem een keer diep in en loop richting de massagetafel. De kamer is knus en elegant ingericht. Op één van de muren is een grote print – jungle of zo? – te zien met veel groen. Kaarsjes branden en er staat een zacht instrumentaal muziekje op. Alles in deze kamer ademt ontspanning. Ik laat mijn badjas omlaag glijden en gooi hem op een krukje. Ik leg mezelf op de massagetafel en trek onhandig een dekentje over mijn kont en de bovenkant van mijn dijbenen. Net terwijl ik mijn hoofd in het gat van de tafel wil laten zakken hoor ik een deur opengaan. Ah, kijk, je bent er al. Ik hoor een diepe, mannelijke stem. Ik stotter dat ik dacht dat ik mezelf maar vast gemakkelijk moest maken. Hij grinnikt en beweegt richting mijn bovenlijf. Ik voel warmte van zijn lijf afstralen. Natuurlijk moet je je vast gemakkelijk maken, heel goed, zegt hij. Ik til mijn hoofd schuin op en kijk naar hem. Hij is een knappe man, ik gok dat hij eind dertig is. Hij steekt zijn hand uit en ik probeer een manier te vinden zijn hand te schudden waarop mijn tiet niet gelijk zichtbaar wordt. Julian, leuk om je te ontmoeten. Zijn hand is groot en warm. Ik val vandaag in voor Gaby, zegt hij met een lach om zijn ogen. Ja, dat had ik gehoord inderdaad. Oh sorry, ik ben Aileen, trouwens. Ik stamel een beetje. Helemaal goed Aileen, is er iets waar we vandaag wat meer aandacht aan moeten geven? In een flits zie ik mijn kut in mijn hoofd voorbij komen. FOEI! Ik geef mezelf een mentaal standje en antwoord snel dat er geen bijzonderheden zijn en ik gewoon een full body massage wil, zoals altijd. Helemaal goed, hij knikt. Leg je hoofd maar lekker neer en ontspan. Als ik mijn ogen dicht doe laat ik zijn uiterlijk nog even de revue passeren.

Julian zag er goed uit, zo ver ik kon zien. Ik kon alleen maar zijn onderarmen en een stukje van zijn biceps ontwaren onder zijn t-shirt maar die waren mooi gespierd. Ik denk zeker dat hij aan sport doet. Zijn ogen leken bruin, dacht ik. Het was zo donker in dat kamertje dat ik mijn ogen niet helemaal vertrouwde. Zijn haar was lichtbruin en in een modieus kapsel geknipt. Hij rook geweldig, mannelijk.
Wanneer hij aan mijn nek begint voel ik de warmte vanuit zijn handen verspreid worden. Hij kneedt mijn nek spieren met een regelmatig ritme, handen vol zelfvertrouwen. De olie voelt warm en glad op mijn huid en heeft een heerlijke geur. Ik moet op mijn lip bijten om niet de oren van zijn kop te kletsen, de stilte voelt nog wat ongemakkelijk. Ik adem een keer diep in en uit en probeer mezelf compleet te ontspannen, laat het los, Aileen. Zijn vaardige handen werken vanaf mijn schouders door naar mijn boven rug. Dan laat hij de handdoek over mijn billen iets naar beneden zakken. Zorgvuldig laat hij zijn handen naar beneden gaan en ik voel zijn duimen even bij mijn stuitje uitkomen voordat hij weer over mijn ruggengraat naar boven glijdt. Ik voel een tintelend gevoel in mijn onderbuik. Dan trekt hij zijn handen terug en ik hoor hem richting mijn voeten bewegen. Ik voel de warmte van zijn lijf langs dat van mij gaan. Hij begint mijn voeten te masseren en het voelt geweldig. Ik voel dat mijn lijf zwaarder wordt en ik laat mijn volledige lichaamsgewicht in de tafel zakken. Een tevreden zucht ontsnapt over mijn lippen. Hij grinnikt. Alles oké daar? Ik mompel dat ik mega relaxt ben en dat hij het echt goed doet. Mooi zo, zegt hij, zijn diepe stem trilt door de ruimte.

“Ik voel dat hij de overgang van mijn dijbeen naar mijn bil raakt, een gevoelig plekje.”

Zich een weg banend van mijn voeten naar mijn kuiten blijft hij ritmisch kneden. Vanaf mijn kuiten trekt hij een spoor naar boven, richting mijn dijbenen. Hij besteed veel aandacht aan dit gebied en maakt grote, langzame halen waarbij zijn hand steeds wat naar boven schuift. Als hij bij de handdoek is uitgekomen glijdt zijn duim daar net een stukje onder. Ik voel dat hij de overgang van mijn dijbeen naar mijn bil raakt, een gevoelig plekje. Een tinteling verspreid zich door mijn clitoris. Ik geef mezelf een reprimande. Aileen, hou op. Je gaat hier niet nat liggen worden van je masseur! Terwijl hij naar mijn andere been verschuift kan ik weer wat meer ontspannen. Hij werkt weer vanaf mijn kuit naar boven toe, richting mijn dijbeen. Elke beweging brengt hem dichter bij mijn billen en wederom voel ik zijn duim op dat gevoelige plekje belanden. Ik kan het niet helpen maar wriemel een klein beetje onder zijn aanraking. Voor ik het weet gooit hij het handdoekje van mijn billen af. Daarna heeft hij beide handen om mijn billen heen en begint hij deze te masseren. Het voelt goed. Met zijn sterke, grote handen kneedt hij mijn billen alsof het deeg is. Bij elke wrijving gaat hij, vingers om mijn billen en duimen aan de binnenkant, rakelings voorbij mijn vagina. Elke keer een stukje dichterbij. Ik kan er niks aan doen maar er ontsnapt een zacht kreuntje. Hij trekt zijn handen terug. Even blijft het stil. Ik til mijn hoofd op en kijk over mijn schouder zodat ik oogcontact kan maken. Hij trekt zijn wenkbrauwen op. Ik knik.

Terwijl ik mijn hoofd terug leg voel ik dat één hand zich vanaf mijn ruggengraat naar beneden laat glijden. Als zijn vingers uitkomen bij mijn stuitje trekt hij de lijn door, richting mijn vagina. Ik voel dat ik nat ben want zijn vinger glijdt langs mijn opening en door naar mijn clitoris. Daar begint hij mij langzaam en zacht te strelen. Hij beweegt zijn middelvinger in een rustig ritme en mijn hart begint wat sneller te kloppen. Ondertussen laat hij zijn duim af en toe langs mijn druipende kutje glijden. Niet er in, nét er overheen. Deze stimulatie maakt me gek. Er komt een diepe kreun, helemaal vanuit mijn buik. Het is zo lang geleden dat ik dit heb gevoeld. Terwijl hij zijn duim heel lichtjes in me stopt blijft hij met zijn middelvinger langs mijn clitje strelen. De samenwerking tussen deze twee vingers is perfect. Ik voel mijn ademhaling dieper worden, ik sta mijn lijf toe om totaal los te laten. Voor ik het weet voel ik zo veel spanning rondom mijn clitoris dat ik klaar kom. Mijn kreun wordt half gedempt door het feit dat mijn gezicht nog in het gat van de massagetafel ligt. Ik huiver als ik zijn vingers door voel gaan, in hetzelfde ritme, tijdens mijn orgasme. Dan stopt hij. Ik zucht diep en voel mezelf zo. fucking. ontspannen.

Ik voel een zachte druk aan de zijkant van mijn been en middel. Hij wil dat ik mezelf omdraai. Ik til mijn hoofd op en draai mijn lijf zodat ik met mijn rug op de massagetafel lig. Met glazige ogen kijk ik hem aan. Hij glimlacht zacht. Hij doet wat nieuwe olie op zijn handen en legt zacht zijn handen op mijn borsten. Ik voel de binnenkant van mijn dijbenen, ze zijn nat. Mijn eigen vocht sijpelt genadeloos langs mijn anus naar beneden, waarschijnlijk op de handdoek van de massagetafel. Terwijl hij mijn borsten kneedt laat ik mijn ogen dichtvallen. Ritmisch gaat hij van de buitenkant door naar mijn tepels. Hij trekt zijn handen in een baan over mijn buik omlaag. Dan stopt hij en gaat hij weer naar mijn onderbenen. Ik ril, niet van de kou, maar omdat de spanning wederom wordt opgebouwd. In verwachting blijf ik liggen, ogen gesloten, terwijl zijn handen over mijn kuiten richting mijn bovenbenen gaan. Loom, krachtig en beslist baant hij zich een weg naar boven. Terwijl hij één van mijn bovenbenen in beide handen heeft glijdt hij sporadisch met de buitenkant van zijn vingers langs mijn lippen. Hij kneedt van buiten naar binnen en ik verlang elke keer naar het moment dat zijn vingers terug komen en me aanraken. Dan voel ik zijn duimen over mijn buitenste schaamlippen gaan. Hij laat ze eerst omhoog glijden, dan terug omlaag. Hij stopt nog geen vinger in me en laat mijn clitoris nog met rust. Na een paar bewegingen voel ik dat hij twee vingers langs mijn clitje laat glijden, door naar mijn vagina. Behendig laat hij zijn middelvinger in me glijden en hij voelt dat ik klaar ben voor meer. Hij trekt zijn middelvinger even terug en brengt daarna zijn wijsvinger mee naar binnen. Terwijl hij begint te bewegen voel ik een vreemde gewaarwording. Er bouwt iets op in mijn lijf, maar het voelt niet hetzelfde als net. Zijn vingers maken een soort van wenkende beweging, binnen in mijn vagina. De toppen van zijn vingers schuren steeds langs hetzelfde plekje. Als hij zijn tempo iets opvoert schieten mijn ogen open. Ik heb het gevoel alsof ik moet plassen. Laat je gaan, laat het los, zegt Julian. Terwijl hij dit zegt legt hij de palm van zijn hand op mijn onderbuik, net iets boven mijn schaambot. Hij oefent een beetje druk uit terwijl hij doorgaat met vingeren. Ik heb het gevoel dat als hij nu niet stopt ik mezelf straks voorschut zet door hier alles onder te piesen. Geen zorgen, wat je voelt is normaal. Relax, Aileen, geef je over. Ik besluit diep in en uit te ademen, mijn ogen weer dicht te doen en te focussen op het gevoel wat hij teweegbrengt. Laat los, laat gaan, denk ik. Ik voel me weer ontspannen. Zijn tempo gaat nog iets omhoog. Ik voel me als een vulkaan die op uitbarsten staat. Ik geef me over en barst uit in een geweldig orgasme, zoiets heb ik nog nooit beleefd. Ik slaak een oerkreun en pak de randen van de massagetafel vast met mijn handen. Tegelijkertijd voel ik dat mijn dijbenen nat worden en dat er nattigheid langs mijn billen omlaag druipt. Als ik even verbouwereerd blijf liggen en een paar keer met mijn ogen knipper besef ik me dat ik zojuist mijn eerste, echte, G-sport orgasme heb gehad. Mijn lijf is compleet ontspannen. Ik hoor Julian zijn handen wassen en afdrogen.

Deze meid is he-le-maal ZEN.

Artwork made by Coloringcuties
Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *