februari 14, 2022

Verrassende Valentijn

Zodra ik de deur binnen loop stoot ik mijn hoofd aan iets. Ik schrik en deins met een gilletje terug. Als een bezetene zoek ik naar het lichtknopje en als de lampen aan gaan zucht ik lachend. Domme schijtluis die je bent, denk ik met een lichte mate van zelfspot.

Het is een heliumballon, hij hangt precies op ooghoogte. Ik zie dat er een kaartje aan hangt en ben gelijk nieuwsgierig. Met mijn laptoptas nog op mijn schouder en mijn jas nog aan lees ik het kaartje. ‘Zoekt en gij zult vinden‘. Meer staat er niet op. Op de ballon zelf staat Happy Valentine’s day. Ik gluur even door het raam van de tussendeur maar ik zie Mitchel niet in de woonkamer zitten. Hmm, gek. Ik schop mijn schoenen uit en hang mijn jas op. Als ik door de tussendeur loop gooi ik mijn laptoptas op de eettafel. Daar zie ik een volgende hint. Ik open het kaartje en lees aandachtig wat er op staat. ‘Gelieve u te verplaatsen naar de slaapkamer‘. Ik gniffel en voel spanning in mijn buik. Ik hou wel van verrassingen.

Terwijl ik richting de slaapkamer van ons appartement loop zie ik een pad van rozenblaadjes. Lekker cliché, Mitchel. Ik loop de slaapkamer in en zie een zwarte, rechthoekige doos op het kleed voor het bed staan. Er ligt een kaartje bovenop. Ongeduldig rits ik de envelop open en lees ik wat er op staat. ‘Verwijder al uw kledij. Pas dan mag u deze doos openmaken.’ Ik kijk argwanend om me heen. Is dit een grap, springt hij straks ergens tevoorschijn? Het blijft stil. Vooruit dan, the game is on. Ik trek mijn jurk over mijn hoofd uit en begin mijn panty naar beneden te rollen. Nogmaals kijk ik naar het gat van de deur. Niks te zien of te horen. Twijfelend trek ik mijn bh uit en mijn slipje. Ik ga op het kleed zitten en pak de doos op schoot. Ik rammel hem eerst, wellicht kan ik raden wat er in zit. Helaas, geen flauw idee. Als ik de deksel optil zie ik een rood satijnen bekleding. In de doos liggen verschillende items maar ik zie nu alleen maar rood kant. Ik trek alles één voor één uit de doos. Een roodkanten bh, een roodkanten jarretelgordel, zwarte kanten kousen. Geen slipje. Als laatste zie ik een doosje. Op de voorkant zie ik dat er een vibrerend eitje in zit, kleur Midnight Black. Bij het openen van het doosje vind ik een fluwelen zakje waar het eitje in zit. Er zit ook een briefje bij. ‘Gelieve deze in te brengen, uzelf aan te kleden en uw weg te vervolgen naar uw kledingkast.’ Ik kijk nog eens om me heen. Hij heeft dit echt helemaal uitgedacht. Ik kan de afstandsbediening die erbij hoort alleen niet vinden. Zou hij deze hebben?

Snel open ik mijn nachtkastje. Ik kies glijmiddel op waterbasis omdat het eitje gemaakt is van silicone. Ik smeer een beetje op het eitje, buig wat door mijn knieën en duw het eitje zorgvuldig bij mezelf naar binnen. Het voelt een beetje gek, als een soort grote tampon. Ik moet er even aan wennen denk ik, als ik weer recht op sta. Ik staar naar de doos die inmiddels op mijn bed ligt. Vervolgens besluit ik om me aan te kleden. Ik doe de jarretelgordel om, trek de kousen één voor één aan en clip ze vast. Dan doe ik de rode bh aan en loop ik naar mijn kledingkast. Zodra ik die openschuif zie ik een jurkje hangen in een plastic zak, wederom een briefje eraan. Ik pak de jurk uit de kast en lees het briefje. ‘Gaarne dit kledingstuk aan te trekken en u vervolgens te begeven naar uw favoriete etablissement‘. Ik moet stiekem weer lachen. Wat een malloot. Ik weet natuurlijk meteen welke kroeg hij bedoelt en laat de jurk snel over mijn hoofd glijden. Hij past als gegoten en is precies lang genoeg om de randen van mijn kousen te verbergen. Goed uitgekozen, Mitchel. Mijn voetstappen klinken haastig over het laminaat als ik weer richting de keuken loop. Het eitje in mijn vagina voel ik bij iedere stap zitten en ik voel wat tocht op mijn blote schaamlippen. Ik raap mijn tasje van de keukentafel en stop mijn telefoon er in. Dan ga ik naar mijn fiets en zie dat Mitchel zijn fiets ontbreekt uit de berging. Als ik op het zadel plaatsneem voel ik het eitje weer zitten. Ik schuifel een beetje op mijn zadel maar het blijft toch vreemd.

Een warme gloed komt me tegemoet als ik onze favoriete kroeg in Utrecht binnenstap. Ik rits mijn jas open en kijk snel de kroeg rond. Dan zie ik Mitchel, hij steekt zijn hand naar me op. Ik kom op hem afgelopen, mijn heupen verleidelijk wiegend en een glimlach om mijn mond. Hij staat snel op en geeft me een dikke kus op mijn mond. Ha, lieverd, zegt hij warm. Ha schat, wat een leuke verrassing, zeg ik. Ik trek mijn wenkbrauwen speels op. Hij laat zijn blik over mijn lijf glijden. Past precies, zie ik. Je ziet er lekker uit, schat. Hij geeft een speels klapje op mijn bil en gaat weer in de bank zitten. Dan klopt hij met zijn hand op de plek naast hem. Ik gooi mijn jas over de stoel die aan onze tafel staat en mijn tasje volgt. Als ik naast hem plaatsneem voel ik ineens iets trillen. Ik schiet weer omhoog en mijn ogen staan verbaasd als ik naar Mitchel kijk. Wat is er aan de hand? Ik zie dat hij een glimlach moet onderdrukken. Ik geef hem een klap tegen zijn schouder. Kom nou eens lekker zitten schat, zegt hij, wederom op de bank kloppend met zijn hand. Ik laat mezelf heel voorzichtig naast hem zakken, mijn blik gebrand op zijn ogen. Zodra ik zit voel ik het weer. Een vibratie in mijn vagina die zowel vreemd als lekker voelt. Ik zucht en mijn mond gaat een stukje open. Dan is het weer weg. Ik laat mijn blik afglijden en zie dat Mitchel zijn hand in zijn zak heeft. Aha, de afstandsbediening. Hij buigt naar me toe. We hebben ongeveer 1,5 uur accu over, ik heb hem goed opgeladen. Ik ga je helemaal gek maken. Ik voel kippenvel over mijn rug en armen heen kruipen. Onmiddellijk word ik warm van binnen en voel ik de opwinding toenemen. Hij zet weer het eitje aan en mijn ogen draaien heel snel even weg. Ik bijt snel op mijn lip en probeer mezelf in bedwang te houden. Ik zucht diep en por hem hard in zijn zij met mijn ellenboog. Hij lacht.

Twee biertjes? Een ober komt met een vriendelijke glimlach twee drankjes bij ons neerzetten. Ik neem dankbaar een slok, mijn mond is droog en ik heb ineens dorst. Schat, proost? Mitchel houdt vragend zijn glas omhoog. Oh, shit, ja sorry! Ik klink tegen zijn glas en neem weer een grote slok. Dorstig weer, je weet wel, zeg ik stamelend. Hij lacht hardop. Dan laat hij zijn hand langs mijn onderrug naar mijn nek glijden. Ondertussen voel ik de inmiddels bekende trilling weer in mijn kutje. Ik voel dat ik het warmer krijg en ik pak de rand van de tafel vast in een poging mijn gezicht in de plooi te houden. Dan voel ik de vibratie heftiger worden. Mijn blik schiet naar Mitchel en ik trek mijn wenkbrauwen op. Hij trekt zijn mond in een scheve grijns. Dan stopt het weer. Ik adem uit met een zucht en sta mezelf toe weer iets naar achter te zakken in de bank. Zijn hand ligt nog steeds in mijn nek en hij speelt loom met mijn oorlel. Ik neem weer een grote slok bier. Niet zoveel drinken he schat, daar moet je van plassen. Hij heft zijn wenkbrauwen tweemaal insinuerend op. Ik gniffel. Oh, is dat soms een hint? Ik kijk hem aan met een speelse glimlach om mijn mond. Hmm, wie weet, zegt hij verleidelijk. Ik neem nog twee slokken van mijn bier en sta snel op om naar de wc te gaan, recht achter ons tafeltje. Terwijl ik het wc-hokje op slot draai voel ik ineens de vibratie weer. Hij schakelt twee tandjes omhoog en ik zet mezelf schrap tegen de muren van de wc. De tegels voelen koud onder mijn inmiddels warme en klamme handen. Ik adem diep in en uit terwijl hij er nog een tandje bijdoet. Dan duw ik me af en laat ik me met mijn rug tegen één van de muren aan zakken. Ik kreun en sla snel mijn hand om mijn mond. De vibrering wordt nog intenser en ik leg één hand op mijn clit. Ik besluit mezelf erbij te gaan vingeren. Het gevoel wordt meer en meer en de opwinding neemt bezit van me. Ik vinger mezelf snel en heftig, intussen voel ik de trilling van het eitje doorgaan. Trillend en hijgend kom ik klaar. De vibratie stopt niet en brengt me tot nog grotere hoogten. Sidderend zak ik nog een stukje door mijn knieën tegen de muur. Ik adem sneller en heb moeite om te blijven staan. Ik besluit snel van de wc af te gaan en terug te lopen naar ons tafeltje zodat hij hopelijk stopt. Ik kan het bijna niet meer aan. In het voorbijgaan zie ik mijn enorm rode wangen in de spiegel boven de wastafel.

Ik plof heel snel naast hem neer en ik zie dat hij naar me kijkt, wenkbrauwen opgetrokken en ogen groot. Goh, schat, wat heb je rode wangen, alles oké? Ik sis door mijn tanden dat hij dat ding nu echt even uit moet zetten. Ik voel meteen het eitje stilvallen. Ik zucht diep en laat mezelf met mijn hoofd tegen zijn schouder aanzakken. Och schatje toch, was het heftig? Ik knik tegen zijn schouder. Ik zie dat hij zijn biertje al een heel eind op heeft. Voor ik echt door heb wat er gebeurt pakt hij met zijn linkerhand mijn linkerknie vast en trekt mij een beetje naar binnen toe. Mijn knieën zijn richting hem gedraaid, mijn wang nog steeds op zijn schouder. Onder het tafeltje laat hij zijn hand naar de binnenkant van mijn knie glijden. Mijn mond valt een beetje open terwijl ik diep in en uit adem. Zijn hand kruipt via mijn been omhoog en ik voel ineens zijn hand op het blote stuk van mijn dijbeen. Onwillekeurig gaan mijn benen iets uit elkaar, hem uitnodigend om verder te gaan. Zijn hand glijdt door en hij raakt mijn blote, zeiknatte kutje. Hij begint rustig over mijn clit te wrijven. Dadelijk ziet iemand ons, fluister ik in zijn oor. Hij grinnikt. Maak je geen zorgen, de stoel met jouw jas staat er perfect voor. Waarom denk je dat ik je vroeg om naast me te gaan zitten? Hij klinkt stout en ik voel mezelf nog geiler worden. Hij blijft mijn clit loom stimuleren en mijn ademhaling begint wat zwaarder te worden. Met moeite hef ik mijn hoofd op en neem nog twee bibberende slokken van mijn biertje. Op, zeg ik. Dan moeten we maar eens gaan, antwoord hij. Ik weet niet hoe snel ik op moet staan en mijn jas van de stoel moet grissen. Mitchel bekijkt het tafereel met een hele stoute grijns. Ik voel mijn eigen natheid tussen mijn dijen en kijk voor de zekerheid even op de bank of ik geen natte vlek heb achtergelaten. Dan pakt hij mijn hand en trekt me mee naar de uitgang.

“Zo, dat waren er twee voor jou. Nu ben ik aan de beurt.”

Op de fiets voel ik ineens het eitje weer aangaan. Door het zadel onder mijn poes is de sensatie ineens weer anders dan wanneer ik in het wc-hokje stond. Ik kreun hardop en til mijn billen een beetje op van het zadel. Dit maakt het gevoel wéér anders. Schat, Mitchel, kap alsjeblieft ik heb het niet meer. Hij lacht hardop. Oké, nu heb ik wel een beetje medelijden, ik kap al. Hij raakt op de verdere fietstocht naar huis de afstandsbediening niet meer aan. Als we thuis aankomen zetten we onze fietsen in de berging. Hij duwt me ineens tegen de deur van de berging en zoent me. Zijn hand gaat weer onder mijn jurkje en vindt vrijwel meteen mijn cilt. Hmm, nat ben je, geil. Hij bromt in mijn oor. Hij zoent me weer, met veel tong en ik voel zijn vingers het tempo verhogen. Intussen voel ik ineens het trileitje weer aangaan. Hard kreunend laat ik me een beetje tegen hem aanzakken. Goed zo schat, kom maar lekker, moedigt hij me aan. Ik focus me op het genot wat van twee plekken komt. Hmm, doorgaan, niet stoppen. Oh, alsjeblieft ja, niet stoppen! Ik pak hem bij zijn haren en geef hem een dikke zoen op zijn mond terwijl ik weer uitbarst in een heerlijk orgasme. Het trileitje doet zijn werk nog beter door het samentrekken van mijn kutje en ik heb Mitchel nodig om op mijn benen te blijven staan. Hij grinnikt in mijn oor en kust mijn nek. Ik kom weer een beetje tot aarde en voel het trileitje stoppen. Zo, dat waren er twee voor jou. Nu ben ik aan de beurt.

Zonder verder een woord te zeggen sleurt hij me aan mijn arm mee de trap op en ons appartement in. Hij loodst me door de huiskamer en in één rechte lijn door naar de slaapkamer. Met één soepele beweging trekt hij mijn jurkje uit. Vervolgens pakt hij me bij mijn middel en gooit me op het bed. Ik slaak een klein verrast gilletje. Hij komt naar me toe gelopen en doet ondertussen zijn shirt uit en zijn broek los. Hij schopt zijn schoenen uit en trekt zijn broek over zijn voeten naar beneden, zijn sokken volgen. Verwachtingsvol lig ik op bed, benen wijd, op hem te wachten. Hij kruipt over het bed naar me toe, op handen en knieën. Bij mijn poesje stopt hij en hij trekt heel voorzichtig het trileitje uit me. Hij legt het op het nachtkastje. Dan begint hij mijn dijen te kussen en trekt zo een spoor over mijn buik naar boven. Ondertussen positioneert hij zich vaardig tussen mijn dijen met zijn onderlichaam. Zijn mond gaat naar mijn tepels en hij likt en zuigt er aan. Ik wring onder zijn aanraking. Tussentijds voel ik zijn harde piemel zoeken naar mijn kutje en zonder zijn handen te gebruiken duwt hij zich een stukje naar binnen. Ik kreun en pak zijn billen vast om hem verder naar binnen te loodsen. Hij hangt op zijn ellenbogen boven me en begint me intens te zoenen. We zoenen terwijl hij me neukt, het is intiem en liefdevol. Ik ga met één hand over zijn rug en de andere laat ik op zijn bil rusten. Ik voel hoe zijn billen aanspannen elke keer als hij zich naar binnen duwt. Zijn ademhaling wordt zwaarder en onze kus wordt iets hongeriger. Het tempo gaat wat hoger en zijn stoten worden oppervlakkiger. Ik voel het randje van zijn eikel steeds in mijn kutje gaan en ik merk aan hem dat hij het niet lang meer houdt. Hij kreunt en heeft zijn ogen dicht. Ik moedig hem aan door mijn heupen naar hem toe te bewegen. Met een paar snelle stoten neukt hij zich in me klaar. Ik kreun met hem mee en hij laat zijn mond weer op die van mij komen. Zoenend beweegt hij steeds wat langzamer totdat zijn climax voorbij is. Zo blijft hij even liggen. Hijgend kijken we elkaar aan.

Dat was intens geil, zeg ik. Nou en of, zegt Mitchel, zwaar ademend. Dat noem ik nog eens een verrassende Valentijn, zeg ik met een knipoog.

Koop via onderstaande link het vibrerend ei uit het verhaal! Nu van €43,99 voor maar €36,99!
MyFantasy Vibrerend Ei 2.0 met Afstandsbediening – MyFantasyOfficial

Artwork made by Coloringcuties
Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *